חברה חזרתי

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif חברה חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשיםםםםםםםםםםם חזרתיייייייייייי התגעגעתייייייייי היה ממש אבל ממש כיףף
הייתי ברודוס למי שלא ידע..חחח והיה מדהים.. מה חדש?? אני רואה מלא הודעות חדשות אני יקרא הכל בשביל להיכנס לעיניינים...חחחח

../images/Emo24.gifהתגעגענו כל כך../images/Emo24.gif

קרו הרבה דברים חדשים
ואת מוזמנת להיכנס ולהצביע לחלק ב' של התחרות שלי
בפורום טלנובלות

ברוכה השבה...../images/Emo142.gif

חיח או איך שלא כותבים את זה.. אני אימצתי לי אייקון
מה את אומרת?! וכן היו דיי הרבה דברים חדשים! איך היה?! היה כיף!? תספרי קצת...ויש תמונות?! אם כן תעלי!!! וגם אנחנו התגענו

shucina

New member
הילהההה welcom back !!!

מה שלומממממךךךךך איך היההההה נהנת נפשת ???? עשית הרבה יאסוווו ואכלת הרבה גבינה בולגרית !? טוב שחזרת יש לך הרבההה מה להשלים ...

חחחחחחחחחח

וואי תספרו לי בקצרה יש חדשות על רבלדה? ראיתי משהו על הדיסק שלהם בארץ? ושנייה שימו תמונות חדשות שלהם..חח וואי אני ממש לא מעודכנת ויש תמונות אבל אין לי את המצלמה שמעלים תתמונות למחשב אז עד שאבא שלי יפתח..אני יעלה עוד כמה ימים(נקווה שיפתח מהר..) והיה ממש כיף
חח ויאסו קליספרה חחח אז ככה מדהים שם ביוון... מה שהכי כיף זה שהטיסה ממש קצרה שעה ורבע ביום הראשון הגענו וטיילנו ליד המלונות היה טיילת וכל מיני .. היינו בעיר העתיקה של רודוס היה מדהים זה דומה לכותל(המבנה) והיה מלא דוכנים עם נעליים ובגדים..והכל ממש יקר כי זה יורו אבל קניתי כפכף מעץ פתוח שיש שרוך שחור וקושרים למעלה לאורך הרגל מכירים? ממש מדהים ויקר-עלה לי 120 אבל ממש אהבתי את הנעל קניתי חולצות חמודות של רודוס קניתי בדיוטי פריי בושם-FLOWER מי שמכיר! קניתי מסקרות.. והרבה דברים חמודים חדר-עכמו תמונות עם מעקה לשידה היינו בשיט מאוד ארוך איזה שעתיים לסאמי -אי קטן ביוון..היה מדהים ביותר וקצר מאודדדדדד וכולי נשרפתיייי היינו גם בבריכה במלון-המלון היה 5 כוכבים אבל בכלל לא משתווה למלון 5 כוכבים בארץ! אבל היה כיף ומאוד התגעגעתי לפורום הגענו אתמול לבית ב8 וחצי בערך ראיתי סוף הדרך והלכתי לישון הייתי גמורה! וחוץ מזה מה חדש??ספרווו אה אלמוג-מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

shucina

New member
שמחה שנהנת !!!

נעליים נשמעות מהממות (בידיוק הסגנון שלי ...) ופלאוור זה אחלה בושם .. אז מה כל היום הייתה בבריכה ובים וכאלה ?(כשלא היית בשופינג..)

../images/Emo39.gif ברוכה השבה../images/Emo24.gif

כיףף לךך... היית חסרה בפורום שמחה שנהנת, והעיקר שחזרת אלינו

ג ב ש ו ש

New member
הילהההה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שמח שחזרתתת... מקווה שנהנתת
היית חסרה מאוד
אבל הכי טוב שחזרת
אכן היו מלא דברים חדשים אבל תדפדפי לא יזיק

TuTyBoP15

New member
אולה הילהההההה../images/Emo24.gif

קה הובו צ'אבה
איך היה ברודוס
ראית עתיקות
יש שם בכלל
חחחח
הכי חשובבב יש שם בגדים באופנה
אם כן קנית משהו
אם כן תצלמי ותעלי לפורוםםם בגדים הכי חשובבב

חחחחחחח

תודה לכולם! ןוכן דפדפתי כבר... והכל ממש יקר הבגדים נחמדים פחות מהארץ אבל יש מה לקנות זה יקר.... קניתי גופיות חמודות-4 2 שחורות, אחת לבנה קשירה ובורוד גם! ואני יחכה שאבא שלי יפתח ואני יסרוק!

סוכריה16

New member
הילההההה../images/Emo24.gif

אמרתי "בטח היא תגיע אבל תרשום לנו בערב" חחח אני שמחה שרשמת לנו עכשיו, היית חסרה שמחה שנהנת ספרי עודדדדד

סוכריה16

New member
נשבעת חחח

רציני היית חסרהההההההההה!! השלמת את הכל!? ראית את פונצ'ו קטן!?! רררררררררררר

חחח כן ראיתייייייייייי

איזה בונבון!!!!!!!!! ונראה לי שהכל..חח מתי הפרק האחרון במקסיקו?

סוכריה16

New member
מתוקה שלי.. נגמר כבר יום שישי !

והיום מתחילה עונה 2! חח אני ועיינת היינו פה בהתרגשות חחח !! והיא העלתה פה סרטונים של הפרק האחרון וזה מדהיםםםםם

ראיתי בצהריים תודה דיקלה יש לי שאלה

לופה וניקו נשארים או לא?! בעונה השנייה?!

סוכריה16

New member
אני חושבת ומקווה שכן..

אבל עד שלא תתחיל (היום!) לא נדע באמת.. אני משערת שכן! מצד שני היום לתכנית אירוח כריסטיאן לא בא!! אז ... אולי כאילו החליטו להוציא את שניהם!??!

למעלה