הישרדות וירטואלית

Ladarmaim

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהישרדות וירטואלית../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

הישרדות וירטואלית !!
בעוד מספר ימים, אני מעלה פרוייקט של הישרדות וירטואלית. הפרוייקט יתקיים כאן, באחת הקומונות בתפוז. טוב אז... המשימות לא יהיו פיזיות במיוחד, אבל הם ידרשו הרבה מאוד חשיבה, זריזות וטקטיקה נכונה . כל מי שמעוניין להשתתף - מוזמן לשלוח לי מסר אישי (בכוונה ההרשמה היא לא בפומבי, כך שהמתמודדים לא ידעו מראש מול מי הם מתחרים). במסר האישי יש לכלול : 1. שם 2. יישוב/עיר מגורים 3. כתובת MSN או ICQ 4. זמן פעילות באתר תפוז + מקומות בהם כותבים (פורומים/קומונות/בלוגים). בהצלחה ויום טוב!!

כבר יש הישרדות ישראל וירטואלית

למעשה, אני משחק בה עדיין ברגעים אלו, והפיינל 9 כבר הגיע. אני מזמין את כולם לבוא לראות, זה יצא ממש טוב. פשוט מחפשים "הישרדות" בקומונות ואפשר להגיע לזה. אם אין לכם כוח אני עוד מעט אביא קישור =]

Ladarmaim

New member
לא מצליח למצוא את הקומונה...

בכל מקרה זה שיש הישרדות וירטואלית בתפוז לא מפתיע אותי. אני יודע שהיו כמה משחקים וירטואליים בעבר שמאוד הצליחו ולכן בגלל סיבה זו אני פותח משחק חדש, מה גם שיש לי המון רעיונות חדשים שלא הופיעו בשום הישרדות וירטואלית. שיהיה בהצלחה במשחק הזה בכל מקרה!!

KurtAngleWho

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שבתפוז מתקיימים 2 משחקי הישרדות באותו זמן! בהצלחה לכל הנרשמים למשחק...אני יצפה בכם כל הדרך מהמשחק השני

למעלה