הפרק היומי

L o o K At Me

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהפרק היומי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

כל התגובות לפה.....

Nira22

New member
../images/Emo58.gif

פרק חמוד מסכנה טס , איך שהיא ניסתה להיאחז בעובדה שאולי ג'ייסון הוא אח שלה, כשהיא הסתכלה בתמונות של קלייר התרגשתי וכשהוא החזיק בשרלוט בסוף והיא התחננה בפניו שייתן לה אותה ממש דמעתי איתה מסכנה ... אהבתי את העיתוי של ניק והחבטה בג'ייסון ואיזה מקסים ניק כשהוא ניגש אליה והרגיע...

yaelelele

New member
../images/Emo58.gif

היה לי קצת קשה לראות את טס כל כך מלאת ביטחון שהוא אח שלה ובסוף להאכזב. וכמובן אין כמו ניק המדליק שנימצא בשביל טס כל הזמן... נו כבר למה הם מחכים?!?!?

יוווווווו+שאלה

ניק הזה כ"כ מתוקקקקקקקקקקק אין עליו!!!! באמת למה הם מחכים?!?!?! ואיזו תמונה יפה טס החזיקה שהיא והוא מופיעים בה....תמונה פשוט פצצה!!! נראה לי שהם יהיו ביחד ביום חמישי...מישהו יודע??

נועה167

New member
אממ

אני יודעת שהרסתי לעצמי אבל לא יכולתי! רציתי לראות בבוקר אבל הגעתי רק לרבע שעה אחרונה ובמקום להתאפק פשוט העברתי וראיתי קצת וזה דיי הרס לי :/ אבל פשוט לא יכולתי להתאפק! טוב לא נורא חח אני אראה גם ב-6 את כל הפרק :) אבל זה נראה לי אחלה פרק... וד"א גם הוא היה ב"תיכון הלבבות השבורים".

niminam

New member
אוף, זה לא אותו דבר!

היו קטעים נחמדים (כמו הניסיון של ג'ודי להפוך את סטיבי לליידי), רגעי הקיטש (כמה זמן העניין של ניק וטס יימרח?), רגעים עצובים (כשג'ייסון החזיק את שרלוט כבת ערובה), אבל זה לא אותו דבר. חסר לי משהו בתוכנית...

niminam

New member
תתפלאו, אבל לא קלייר! ../images/Emo12.gif

אני חושבת שאני לאט לאט מתגברת עליה ונשארת עם ראש פתוח לבאות... א-ב-ל משהו בתסריט לא מתיישב טוב עם הפרקים הקודמים. זאת אומרת, הפרקים עד עכשיו היה כתובים בצורה מדהימה שנתנה תחושה אמיתית לגמרי ועכשיו אני לא מרגישה את זה. אולי זה יסתדר בהמשך.

Piece of Wood

New member
פרק מעולה../images/Emo182.gif|אליהו|

הקטע שטס הראתה לג'ק את התמונות היה עצוב קצת
וגם כשהיא ביקשה שהוא ייתן לה את שרלוט... אבל היה פרק ממש מעניין, וניק היה מעולה

spoop

New member
אולי קלייר חסרה?

נו מה הקטע עכשיו כל פרק תחשבו על זה?אני מנסה לזרום ואני נהנת... איזה מקסים ניק!!!!

uriah113

New member
פרק נחמד ביותר...

תחמן הג'ק הזה, חתיכת תחמן!!! חחחחח... וואי, זה היה מצחיק שהוא סיפר שהאבא נכווה בתחת...חחחחחחחחח!!! זה היה מגניב!!! הקטע שטס ביקשה את שרלוט, היה עצוב... וגם הקטע עם התמונות, הגעגועים לקלייר..

יפעת21

New member
די די די

טוב טוב, בכינו מספיק על קלייר ולכולם היא חסרה אבל היא החליטנ לעזוב את התוכנית עכשיו צריך להתמקד בניק וטס- יש לי תחושה שזה יבוא מאד בקרוב!!!!!

ofer האחת

New member
אולי?

נכון בכינו הרבה אבל בשביל חלק מאיתנו היא היתה ממש כמו מישהו מהחיים הפרטיים אני למשל חיכיתי כל יום לצחוקים אם קלייר או לרגעים העצובים ומאז זה לא אותו דבר

moria007

New member
שרלוט גדלה קצת מהר, לא?

איזה ענקית היא פתאום! לא מוגזם קצת? וניק- אוי אוי אוי ניק!!!!!!! לאכול אותו!!!!!!!!!!! הלוואי עלי גבר כזה.....

נועה167

New member
איזה פרק..!

פרק שווה! ממש אהבתי, היה גם מצחיק (עם ג'ודי וסטיבי) וגם מותח (כל הקטע איתו שכחתי איך קוראים לו חח) וגם עצוב (עם התמונות והקטע שהוא החזיק את שארלוט) וניק באמת היה אחלה הפרק! קיצר פרק שווה ביותר ממש נהנתי :)

למעלה