הפרק היומי

L o o K At Me

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהפרק היומי ../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

כל התגובות לפה

L o o K At Me

New member
../images/Emo58.gif

פרק חמוד....הבראד הזה דורש כאפה וכך גם סנדרה אבל אני לא יודעת מה איתכם אבל סטיבי מתחילה להתחבב עליי

lions queen

New member
../images/Emo187.gifסנדרה מעצבנת...../images/Emo4.gif

ושוב פירסמו אותנו בסוף הפרק...
היה פרק נחמד מאוד.. =]

אחלה פרק ../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif

ובראד הזה קרציה
למה מי הוא חושב שהוא
וסטיבי הייתה ממש חמודה היום

ללינקה

New member
פרק מוצלח!

סופסופ פרק כמו פעם... עם עלילה שמתקדמת לאנשהו וקשורה לכל הסדרה.. איזה כיף!

niminam

New member
מזניב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

סנדרה ב-א-מ-ת אוהבת את הארי! מי היה מאמין... חבל שהיא ממשיכה להיות ביצ'ית מתמיד גם כשהיא אוהבת מישהו. הסולחה בין ניק וטס הייתה ממש חמדמדה. ברור שמשהו היה צריך להפריע, אבל השיחה בטלפון היה מצחיקה! "כל השלוחות תפוסות כרגע..."
פעם ראשונה שצחקתי בגלל הסדרה מזה הרבה זמן. אני רואה שמנסים לגרום לסטיבי לצאת מצחיקה בגלל ההתבטאויות שלה אבל זה לא עובד. אני עדיין לא מחבבת אותה במיוחד

lions queen

New member
../images/Emo187.gifהיא לא אוהבת את הארי לדעתי..

היא רק רוצה את הכסף שלו ואת האדמה.. פפפ היא רצה לספר לו על ההצעה שלה לבנים שלו..אז תשוויצי.. מכוערת..
היא סתם מפגרת והלוואי שידרוס אותה שור.. =\ כלבה..

ענת71

New member
../images/Emo136.gifברור שהיא רוצה רק את הכסף שלו.

סנדרה סתם מעמידה פנים שהיא אוהבת את הארי.

niminam

New member
קודם חשבתי כך, עכשיו לא

לא כל כך לעבוד על הארי....
בסצנה בבית חולים רואים שהיא דואגת לו מאהבה! ברור שהכסף הוא חלק מההטבות שבאות עם לאהוב את הארי. בחורה לא יכולה להגיד לא אם היא מתאהבת בבחורצ'יק עשיר

shllomts

New member
פרק מרגיז

וגם קצת מבלבל. קודם כל- למה לעצור נשיקה מצויינת באמצע?? וחוץ מזה סנדרה ממש מרגיזה. ואם זה לא הכל, אז בסופו של דבר כולם לא מרוצים בסוף הפרק הזה- סטיבי לא נסעה, הבנים לא שמחים אבל נשארים בקילארני, לטרי אין עבודה, ולטס הלך שדה שלם. אז מה הקטע?

נועה167

New member
פרק יפה! אהבתי..

קודם כל בראד הזה מעצבן! והשחקן הזה גם מוכר, אבל לודעת מאיפה... אבל בכל מקרה אני לא ממש אוהבת את השחקן. סטיבי ממש חמודה ואני באמת לא מבינה למה רוב או חלק מהפורום לא אוהב אותה...בטח בגלל שאתם רואים אותה בתור מחליפה של קלייר... אבל זה לא ככה. בכל מקרה היא הייתה חמודה הפרק.וכל הקטע בין טס וניק ממש מעצבן אני שנאת שהם עושים את זה עם זוגות! שצריך לחכות עונות שלמות כדי לראות אותם יחד... זה מעצבן!! וסנדרה הזאת כלבה... סתם תחמנית שלא איכפת לה מאף אחד, אמנם לפעמים אני מרחמת עליו והכל אבל עדין היא סתם כלבה! וטרי ממש מסכן... הלוואי וימצא עבודה .. :)

Nira22

New member
פרק נחמד

בראד סתם מניאק (סליחה על הביטוי) אבל קיבל את שלו בסופו של דבר, סנדרה אולי אוהבת את הארי אבל כמו שאומרים נמר לא משנה את חברברותיו הקטעים עם טרי ומג היו חמודים כמו כן עם סטיבי, המתח בין ניק לטס מעיק כתמיד... * את בראד זיהיתי ישר מ"קרוב רחוק" הבחור הנשוי ששם עין על שונה אבל (אחרי שבדקתי) הוא שיחק גם ב"תיכון הלבבות השבורים" וב"ברייקרס" משום מה לא זוכרת אותו כ"כ שם...

נועה167

New member
ואיי הזכרת לי

אני זוכרת אותו מהסדרות האלו... יו ראיתי את כל הסדרות האלה חח

למעלה