הקורבן!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif הקורבן!! ../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אני יודעת שהמשחק קצת נעלם - וזה חלק באשמתי, וחלק באשמתכם. אני ממש מצטערת, אבל הייתי כל-כך עמוסה בזמן שאחרון ולא היה לי זמן להקדיש למשחק
, וגם חלק מאלה שהשרשורים שלהם היו אמורים להפתח נעלמו
בכל מקרה... הנה אני חוזרת, עם ה-ק-ו-ר-ב-ן-!!! לא זוכרים את החוקים?! בכל פעם [פעמיים בשבוע – ימי רביעי ושבת] השרשור יוקדש לגולש אחר בפורום, ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות. הרבה שאלות. מכל סוג. כל מה שעולה על דעתכם. והוא יהיה חייב לענות.
הקורבן שלנו הפעם הוא... היא... רוני48!!!! רוני היא בת 13, מנתניה. אתם מוזמנים לשאול אותה את כל שעולה על רוחכם. למיטב זכרונכם
, הקורבן הקודם הייתה הדר, וזה הזמן להגיד לה תודה רבה.
ועכשיו... היכון... הכן... שאל!

שאלות כלליות../images/Emo13.gif

שלום לך
מה שלומך? את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? דיסקים – מקוריים או צרובים? מה הצלצול שלך בפלאפון? מה הצבע האהוב עלייך? והמאכל? והחיה?
מעשנת? שותה? מנגנת על משהו? אם כן, על מה? באיזה עוד פורומים את כותבת? נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם?
טובנו, אני אסיים עכשיו... ואתן לאחרים לשאול.
[אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לחזור ולשאול עוד
]

רוני48

New member
עונה

שלום לך מה שלומך? סביר פלוס את שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? לא שומעת... דיסקים – מקוריים או צרובים?מבחינת מי?! חח...אממ...לזמרים שחשובים לי ממש אני קונה תדיסקים ולכאלה סתם אני צורבת. מה הצלצול שלך בפלאפון? יש לי פלאפון ממש ממש ממש ישן אז זה לא כזה שאפשר להעביר אליו שירים מהמחשב אז יש לי רינגטון של בואי נעזוב מה הצבע האהוב עלייך?כתום והמאכל?ממ...פיצה והחיה? חתול [= מעשנת?ברור...חח סתם...מה עובר עליךך? אני בת 13...:0 שותה?לא מנגנת על משהו? אם כן, על מה?פסנתר וגיטרה באיזה עוד פורומים את כותבת? מחול. נכון שהפורום הזה הרבה יותר מגניב מהם?ב-ר-ו-ר טובנו, אני אסיים עכשיו... ואתן לאחרים לשאול.

litaf1

New member
היי רוני =]

אזז מה שלומך? הכל טוב? חיה חיים טובים? יש לך אחים? בקשר טוב איתם? לומדת בשביתה? מה את לומדת (בחירה)? איך זה? אוהבת מוזיקה? איזה להקות? זה או זה: תפוח או מנדרינה? בננה או תות? שוקולד לבן או חום? שוקולד עם פצפוצים או עם עדשים? סרטים או ספרים? איפור או טבעי? חברים או חברות? חורף או קיץ? רוח או גשם? עם מטרייה או בלי מטרייה? ספר בטלויזיה או סרט בקולנוע? MP3 או אייפוד? אין יותר שאלות... בינתיים חיחי P= סתם לא.. אני אדם טוב

רוני48

New member
עונה

מה שלומך? סביר מינוס... הכל טוב? הרוב טוב ומה שלא טוב יהיה טוב חיה חיים טובים?אפשר להגיד יש לך אחים? כן בקשר טוב איתם?כן לומדת בשביתה? כן... בשני ושלישי. מה את לומדת (בחירה)? מה זאת אומרת? איך זה? אוהבת מוזיקה? מאוד! איזה להקות?אממ...לא יודעת...אני אוהבת הכל מהכל מכל הסגנונות וכל הזמרים. זה או זה: תפוח או מנדרינה?מנדרינה בננה או תות?תות שוקולד לבן או חום?חום שוקולד עם פצפוצים או עם עדשים? פצפוצים סרטים או ספרים?ספרים איפור או טבעי?טבעי... חברים או חברות?חברות חורף או קיץ?קיץ! רוח או גשם?גשם! עם מטרייה או בלי מטרייה? בלי...[= ספר בטלויזיה או סרט בקולנוע?ספר בטלוויזיה??!?! MP3 או אייפוד? אייפוד

../images/Emo6.gif

מצחיק שלפני שנתחלת לענות על כל השאלונים, המצברוח היה 'סביר פלוס', וכשהתחלת לענות הוא צנח ל'סביר מינוס'. אחלה פינה, הא?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאני רוצה להרשם למשחק!

רוני
לי קוראים מיכל. שעת התחלה: אז מה שלומך עכשיו? מה את אוהבת לאכול? מתוק/מלוח? אוהבת וניל? שוקולד'/וניל? יש לך חבר? אם כן איך קוראים לו? אם לא היית רוצה? את אוהבת את הבית ספר שלך? למה? מה מונח הכי קרוב אלייך מימינך? ומשמאלך? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? אין לי יותר שאלות בראש
שעת סיום:

רוני48

New member
עונה

רוני לי קוראים מיכל. שעת התחלה: 11:01 אז מה שלומך עכשיו? אממ...בסדר... מה את אוהבת לאכול? הכל! מתוק/מלוח?מתוק אוהבת וניל? מאוד שוקולד'/וניל? וניל יש לך חבר?לא...]= אם כן איך קוראים לו? אם לא היית רוצה? מאוד מאוד! את אוהבת את הבית ספר שלך?אממ...תלוי במה. למה?מבחינה חברתית לא כל כך ומבחינה לימודית לא ממש. אני בעצם לא אוהבת תבצפר שלי. מה מונח הכי קרוב אלייך מימינך?נעל...חח ומשמאלך?קרם ידיים... מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?כתר שאח שלי הכין בגן...[= אין לי יותר שאלות בראש שעת סיום:11:03

Cindy Campbell

New member
זה או זה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

1. מה את מעדיפה- קיץ או חורף? 2. חטה"ב או תיכון? 3. קומונה או פורום? 4. מסנג'ר או איי סי קיו? 5. הוט או יס?

רוני48

New member
עונה

. מה את מעדיפה- קיץ או חורף? קיץץ!! 2. חטה"ב או תיכון? אני לא הייתי עוד בתיכון אני רק בז'.. 3. קומונה או פורום?פורום 4. מסנג'ר או איי סי קיו?איי סי 5. הוט או יס? הוט!

רוני D:../images/Emo60.gif

שאלומ. מה נשמע? איך החיים? אם היית חייבת ללמוד לנגן על משהו, מה זה היה? פינגווינים או סתם ברווזים מעפנים? נכון שפינגווינים? טוב, מי שואל אותך. רמקולים או אוזניות? אוכל או אוכל? ריקוד- קלאסי או מודרני? בלט או היפ הופ? מה הכי בא לך כרגע? מה הכי לא בא לך כרגע? יש לך חלום גדול? אם כן, מהו?

רוני48

New member
עונה...

מה נשמע? פסדרר... איך החיים?חיים...יום בסל יום בסל...חח אם היית חייבת ללמוד לנגן על משהו, מה זה היה? פסנתר פינגווינים או סתם ברווזים מעפנים? סתם ברווזים מעפניםחחח נכון שפינגווינים? לא... טוב, מי שואל אותך. רמקולים או אוזניות?רמקולים... אוכל או אוכל?אממ...אני אחשוב על זה ואתן לך תשובה.. ריקוד- קלאסי או מודרני? מודרני בלט או היפ הופ? היפ הופ מה הכי בא לך כרגע?שיהיה לי חבר ונתנשק עכשיו מה הכי לא בא לך כרגע? עבודה בהיסטורייייהההההה יש לך חלום גדול? אם כן, מהו?

רוני../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif../images/Emo183.gif

היי מה קורה?
באיזה כיתה את? כמה אחים יש לך? מה את הכי אוהבת לאכול..? ולשתות? צבע אהוב- זמר/ת/להקה אהובים- צבע שיער- צבע עיניים- יש משקפים/עדשות? באיזה עוד פורומים וקומונות בתפוז את נמצאת? יש לך מסנג'ר? ~מוזמנת לכתוב פה..~ מנגנת על משו? גם את אוהבת לתת שמות לחפצים מסוימים, או שזה רק אני..?
טוב... סיימתי לחפור.. יום טוב!!

רוני48

New member
עונה

היי מה קורה? הכל פאן באיזה כיתה את?ז כמה אחים יש לך?2 מה את הכי אוהבת לאכול..? הכל ולשתות?קולה, תפוזים, שוקקווו צבע אהוב-כתום זמר/ת/להקה אהובים- צבע שיער-חום צבע עיניים-חום יש משקפים/עדשות?משקפיים אבל אני איתם רק בכיתה באיזה עוד פורומים וקומונות בתפוז את נמצאת?מחול יש לך מסנג'ר? ~מוזמנת לכתוב פה..~ מנגנת על משו?גיטרה ופסנתק גם את אוהבת לתת שמות לחפצים מסוימים, או שזה רק אני..?זו לא רק אתתת

יווולי

New member
רווווווני אל תלכי...

אוקיי מוכנה? בת כמה את? מאיפה? באיזה כיתה? מה התאריך הלידה שלך? את אוהבת את השם שלך? מה הכינויים שלך? יש לך אחים? יש לך חיות? מה הצבע האהוב עלייך? את אוהבת יותר פירות או ירקות? גלידה או ארטיק? מיץ או קולה? יום ראשון או יום שישי? איזה זמר או להקה את אוהבת? איזה סוג מוזיקה את שומעת? אוהבת ספורט? איזה? שומרת על כושר? זהווו...

shiratel

New member
וויפידיפי

זה או זה?
עפרה חזה או ירדנה ארזי? בריטני או כריסטינה? פלאפל ושווארמה, ג'חנון ומלאווח או ספגטי ורביולי? הליכוד או העבודה? עט או עפרון? אדום או כחול? סגול או ורוד? כלבים או חתולים? מחשב רגיל או נייד? רטרו (מוזיקה ישנה) או מוזיקה עכשווית? רוק או פופ? יס או הוט? סלקום, אורנג' או פלאפון? פורומים או צ'טים? אייסיקיו או מסנג'ר? ערוץ 2, 10 או 1?
מה יותר גרוע?
לשתות או לעשן? שחורים או פצעונים? מתכונת או בגרות? תיכון או יסודי? ספאם במייל או אנשים לא קשורים ברשימת קשר באייסי/מסן? טלנובלה או ריאליטי?
תוכניות טלוויזיה שאת רואה או ראית?
(סמני
או
) האלופה/השיר שלנו? השמיניה/ראש גדול? הפיג'מות? האדומות? ארץ נהדרת? מועדון לילה? הישראלים? הכל דבש? מרחק נגיעה? פרויקט מסלול? חברים? ג'ואי? סקס והעיר הגדולה? ניפ/טאק? אבודים? האוס? נשות הכדורגלנים? ערב טוב עם גיא פינס? מי רוצה להיות מיליונר? הכספת? 1 נגד מאה? האם אתה חכם מתלמיד כיתה ו'? מסודרים? סופר נני?
סתם שאלות
מגמות שלקחת? כמה יח"ל לקחת במתמטיקה? כמה יח"ל לקחת באנגלית? איזה מגמה אין אצלך והיית לוקחת אם יש לך? סגנון מוזיקה אהוב? שומעת מוזיקה ישראלית? 5 זמרים/להקות שאת שומעת? 3 אלבומים שאת טוחנת? מישו שאת סוגדת לו? אוהבת את איפה שאת גרה? רואה ערוץ E ו/או הוט בידור ישראלי? רואה MTV למיניהם/VH1 למיניהם/ערוץ 24? היית אומרת על עצמך שאת יפה? היית אומרת על עצמך שאת חכמה? היית אומרת שאת טובה במה שאת עושה? את מנהיגה חברתית? אוהבת את החיים? ושאלה לסיום: לאיזה הגדרה חברתית את הכי מתקרבת? אימו/מטאליסטית/פקצה/פרחה/פריקית/פריקצה/חנונית

דנה EF

New member
../images/Emo72.gif!!!../images/Emo13.gif

מה קורה? זה מה שעולה לי בראש בינתיים

Black Jane

New member
אז לי יש שאלה אחת קטנה לרוני48../images/Emo123.gif

אם את בת 13, למה את רוני48???
[ואם שאלו כבר, קבלו את סליחתי
]

Billy Shirs

New member
נמנמנמ

אוהבת ספורט, אם כן איזה? מקצוע אהוב? חיות? בשביתה? אם כן, איך את מנצלת את הזמן? מה הספר הכי טוב שקראת בחיים? מה הסדרה האהובה עלייך? מה הפרק הכי טוב בסדרה? [שאלות קצת מפגרות אבל יש לי בלוק יצירתי היום.]

Over My Head

New member
רונקיפיליץ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אני מושפעת מהפיג'מות
קבלי--- 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? ותודה לפורום סקרים ושאלונים. מה הייתי עושה בלעדיו?XD

למעלה