חזרנו מטיול

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חזרנו מטיול

שהתחיל לאור יום והסתיים לאור ירח. משתתפים : יורם , ארנון , שי ואנוכי. מסלול : התחלה וסיום בתחנת הדלק שער הגיא. בקרוב התמונות - ויש כמה שצריכות לעבור צנזורה .

abHaim

New member
היה סיקור טלויזיוני ? לא כי בלי ../images/Emo128.gif

סיקור - לא קונה

יורם חן

New member
אחה"צ של פורענות-הסיפור המלא

ב 1500 + איחור קטן אני אוסף את ארנון ומתחילים בנסיעה לכיוון ירושלים. לפני שער הגיא אני רואה שגדי אלוני עוקב אחרי ואני מסמן לו עם הוינקרים. ניפגשים במחלף שער הגיא (בפז) ומתחילים להתארגן. שי מצטרף באיחור , ולוקח לו את הזמן כאילו לא בוער כלום- כניראה הוא מבושם עדיין מהמחמאות של אלונה. מתחילים לרכוב צפונה , פונים לנחל אילן מתחילים בטיפוס מתון ושמאלה לשביל המסומן כחול בעליה טכנית תלולה, באמצעיתה שי חוטף פנצ'ר ראשון. ממשיכים למעלה בשביל התלול וגדי רוטן למה זה מגיע בלי חימום. פונים ימינה בסימון האדום וחולפים ליד אבני מיל, המסמנים את הדרך הרומית שירדה פעם מכיוון ירושלים. העליה הופכת טכנית יותר וקשה. ממשיכים לטפס במקביל לציר של K20 עד לנווה אילן. יורדים בשביל תלול לנחל יתלה ושוב טיפוס ארוך לכביש נטף כאשר בדרך שי חוטף פנצ'ר שני. במקביל אני "נירדם על ההגה" בעליה, במהירות אפס ללא כל מיכשול ברור וברגע של איבוד ריכוז, נופל הצידה וחוטף במרפק. ארנון, שניראה כאילו חיכה לזה כל הזמן, חובש לי את היד וממשיכים בכביש לכיוון נטף, ממלאים מים, פונים בשביל הכחול לכיוון הר הרוח ומתחילים לדהור בירידה, מנסים להשיג את השמש השוקעת. באוכף שמדרום לנטף, על הכחול, מתחיל טיפוס טכני מאוד של מדרגות סלע- אימון אינטרוולים קשה. למעלה הופך השביל לסינגל מעולה בירידה , רצוף מדרגות, דרדרת וכול טוב אבל אז גדי חוטף פנצ'ר . ממשיכים בירידה הטכנית, השמש כבר איננה ואנחנו שומרים על ריכוז בתאורה המוגבלת מדי לסינגל התובעני ןאז שי חוטף פאנצ'ר נוסף !! בהחלטה מהירה משאירים את ארנון יחד עימו לתיקון ןבחשיכה רוכבים גדי ואני לשער הגיא. ארנון ושי מתקנים וממשיכים בסינגל ואנחנו אוספים אותם עם הרכבים בסמוך למבוא חורון. גדי, שממהר לאירוע מאלתר מקלחת שדה ואני מצלם אותו - תמונות שישמשו לסחיטה בעתיד. זהו, פחות או יותר, מסלול מעולה המשלב עליות קשות מכל הסוגים, טכניות וסתם וסינגל מדהים היורד משלוחת הר הרוח, חלקו בעליה והשאר בירידה טיול מומלץ, בלי החלק של הפאנצ'רים.....

נעלבתי ../images/Emo7.gif

מה זה ?- גם לי היה פנצ'ר - אז מה אם אני רוכב על שוגר לא מדוגמות - לא צריך להזכיר ?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יורם צילם אני צינזרתי

מקלחת שדה -- מומלץ בחום לכל מי שחם לו בסוף רכיבה . לא מומלץ לביצוע עצמי. סטרט אפ חדש - מקלחתשדה בע"מ : אנחנו מתחייבים להגיע לכל מקום בהתרעה של שעתיים אספקת סבון חינם (על שמפו אין מה לדבר) הקצבה של 20 ליטר לאדם שניים שמתקלחים ביחד - 10% הנחה. שלושה מתקלחים ביחד 20% הנחה המקלחות המשותפות רק לבני אותו מין !!!! הזמנות במסרים או באימייל או ב SMS אצל יורם. השרות כולל תמונה בפורום ב ח י נ ם !!!! אנחנו פתוחים להצעות לשיפור השירות..... בכבוד רב מקלחתשדה בע"מ (2003).

מה שלוחה מי שלוחה זה רק

שלושה בני אדם מחכים בתחנה לאוטובוס שבחיים לא מגיע!!!

טובים ברוכבים אני לא בטוח, אבל ה...

קסדה באמת מדהימה. גם קלה, גם מאווררת וגם נוחה מאוד. בהחלט 5 כוכבים במדרג שלי. והקניה המשתלמת ביותר שביצעתי מזה הרבה זמן.

arnonke

New member
יורם שכחת את אפילוג

בצורת פנצ'ר נוסף ממש על נקודת הסיום בדיוק איפו שגדי התיפיף לו מתחת לג'ריקן 20 בתמונה: יורם תופס קרן שמש מאוחרת

arnonke

New member
היי גדי לא שכחנו אותך

הנה תראה למרות שהשמש כבר שוקעת ממש אל תוך מרפקיך הממוגנים וחוץ מזה סיפור הטיול הוא בהחלט של שי אתה הגעת רק במקום השני

arnonke

New member
שי ברגע של השראה

דקת רכיבה בין פנצ'ר מס' 5 למס' 6 (בערך)

אכן ימים קשים.

ארנון זה עוד לא נגמר. אתמול לקראת סוף הרכיבה מישהו טס לכיוון העץ (רק בלי האופניים) והתחבק עם הגלגל האחורי שלי. התוצאה היא שצריך להחליף את החישוק. נראה לי שבשבוע הקרוה אני ירכב רק על אופני ספיניניג (מקווה ששם לא ייהרס כלום).

למעלה