יפה לך ../images/Emo13.gif
זה רק מראה שלפעמים החלומות שלך יכולים להתגשם בצורות אחרות ממה שציפית והכל... ואם נגיד משו שרצית שיקרה לו קורה, זה יכול לבוא או להתגשם גם בדרך אחרת! ואגב, כל הכבוד שלא וויתרת על החלום שלך... זה מזכיר לי משו...
אצלי התנועה (תנועת נוער-בני המושבים רווולז
חח...
) תמיד הייתה מקום ראשון, מאז שאני זוכרת אותי בישוב שלי- רציתי להגיע כבר לתנועה! מכתה א
בקיצור, אח שלי היה בתנועה, הוא גדול ממני ב-3 שנים, ובכתה ו' הוא פרש... אלוהים יודע למה! אני זוכרת כמה לא הבנתי אותו, למה לעזאזל הוא עוזב דבר שאני הייתי נותנת הכל כדיי להיות בו...
לא יודעת מה משך אותי כל כך... סתומרת, אני יודעת כי זה עדיין מושך אותי...חח... אבל אז, ילדה בכתה א?! ב?! וואטס דה פאק?!? וככה בכתה ד' הצטרפתי לתנועה... הייתי חניכה... הייתי באה לכללל הפעולות, בקטע של כיף כזה לא של חובה, מתוך רצון ממש.. והייתי מבטלת כללל דבר שהיה לי בשביל פעולה. בקיצור, שנה שעברה הגיע הקטע הקשה... תמיד שילבתי בחיים שלי את הריקוד ואת התנועה... רקדתי המון שנים! אבל שנה שעברה הריקוד התחיל לקחת לי שעות מהתנועה... ולהפף
כל יום בערך היה לי שיעור, יום אחד קומפוזיציה, יום אחד קלאסי, יום אחד מודרני וכל זה... הגעתי למצב שאני צריכה להחליט... התחלתי לחפף בתנועה, וכשהייתי משקיעה בתנועה הייתי מחפפת בריקוד... אני זוכרת שהייתי יושבת ושעוות חושבת מה לעשות!?! מצד אחד, אני לא יכולה לעזוב דבר שאני אוהבת ושאני עושה עוד מהגן, אבל אני גם לא יכולה לעזוב את התנועה שהייתה החלום הכי גדול שלי
אני לא יודעת למה בדיוק, אבל נוצר מצב שפשוט לא הייתי איזה 3 חודשים בפעולות...
בסוף החלטתי שאני עוזבת את הריקוד... לגמרי! אני כבר ממש לא רוקדת! פעם רציתי ללכת למגמת מחול והכל...
(לפחות את אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם אני אגשים בתיכון-אומנות!
) אז זהו.. עזבתי את הריקוד! ואני כל כך שמחה על זה! כי אם יש דבר שנותן לי הכי הרבה בעולם זה התנועה...
ומי יתן ואני אזכה גם להיות בשנת שירות בתנועה...
אמן
חח... זהו.. זה הזכיר לי את הסיפור הזה כי גם אם החלומות נראים שהם לא הולכים להתגשם, תמיד צריך שתהייה עוד תקווה... ואני מאמינה שאם אני באמת ארצה ואם עוד יהיה לי פעם את החלום הזה לעמוד על במה ולרקוד (מה שהאמת אף פעם לא היה החלום שלי
) אז אני עוד ארקוד... כרגע אני מגשימה חלום אחר שלי! שנה הבאה אני מדריכה!!!
(עוד 12 יום קורס מדצ"ים אופירה!!!
) וזייהו...