כנסו כנסו

BryNicky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכנסו כנסו../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

שיייייייללללללום לכולםםםםם אני אורטל בת 14 וחצי מבית שמש.. בכיתה של olly v.. (אולגה) ויש לי סקר קטנטן להיכרות
שם: כינוי: גיל: מס' איי סי קיו: מסנג'ר: הפייבוריט ב-GC: השיר של GC לדעתכם: ומה אתם רוצים למסור לפורום הכי שולט בתפוז(דההההה GC): (אני יתחיל..) שם:אורטלללללל כינוי:אורטי (הזכויות שמורות ללינה) אורטלית.. ואם ממש בא לכם - תקראו לי אורטל גיל:14 וחציייי מס' איי סי קיו:171862005 מסנג'ר:eek:[email protected] הפייבוריט ב-GC:ברווווור בנג'ואל חחחח האמת שאני לא מסוגלת להחליט.. אני כל שנייה משנה את דעתי.. השיר של GC לדעתכם:Hold On ומה אתם רוצים למסור לפורום הכי שולט בתפוז(דההההה GC):מזל טוףףףףף לפורומיינו.. יומולדת שמיייייח חחחח.. לא סתם סתם - סוף סוף נפתח פורום GC
Roooooockkkk Onnnn!!!!!!!!

BryNicky

New member
שמתי לב..

ובכל זאת.. אני עשיתי משהו שיותר דומה לסקר

Snooopy Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

את הדברים שהוספת אפשר להוסיף ב"דברים נוספים" שעשיתי בשרשור הכרות המסודר, במקום לפתוח הודעה חדשה

Blizzard Beach

New member
עונה.../images/Emo94.gif

לצמרות שאפשר לראות את זה בשרשור של איה... בכל זאת
.
שם: נעה
כינוי: פיבובה/קורנפלקס (שוקולד
)/נוקסי
.
איי סי קיו: אין לי כוח להעתיק אותו שוב.... תסתכלו בשרשור של רועי מלמעלה.
מסנג'ר: כנ"ל
(הערה: אישדיש.)
הפייבוריט בGC: כולם
במיוחד בילי
.
השיר: Young & Hopeless
מזלט
שיהיה פה רק שמח וכייפי ושהלהקה תחיה לעד
ושורת אייקונים ארוכה בטירוף
.

MiSs DiNaMiTt

New member
../images/Emo175.gif שליייייייייייייי!!!../images/Emo175.gif

שם רותם! כינוי- אממ.. יש הרבה לא וזכרת את כולם אבל מה שבולט הוא מוש,רותמית,רותמוווווו (ואני מבקשת... אני לא פרה!) אממ.. וזה מה שאני זוכרת כרגע! גיל-16 וחצי! אי סי קיו- 257780251- הכינוי הוא מוש מוש לא לחטוף שבץ!
ו.. אם אתם נכנסים תכתבו לי שאתם מהפורום! אני לפעמים מזה נבהלת!! מסנג'ר- כתוב לי בפרטים באי סי יקו! אין לי כוח לכתוב.. הפייבורייט בGD- ג'ואל!! מתה עליו!!! השיר- BOYS AND GIRLS מתה על השיר הזה ועל הקליפ!!!!!!!!!

תורייי ../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

שם: רועי כינוי: רועיצ'י *כל הזכויות שמורות לרותמיצ'י! מואה
אבל אני מעדיף 12. תגידו 12
מס' איי סי קיו: 177688734 מסנג'ר: [email protected] הפייבוריט בGc: פולללל
ואחרי זה בנג'י. אבל פול רוללז!! השיר הפייבוריט: Lifestyle ו-Complicated
מסר לפורום: this forum RuLeSSSS!!

../images/Emo22.gif../images/Emo105.gif

שם:מירי כינוי:
חסרת כינוי. גיל:14 מס' איי סי קיו:177797073 מסנג'ר:[email protected] הפייבוריט ב-GC:בנג'י
השיר של GC לדעתכם:אמממ, seasons? ומה אתם רוצים למסור לפורום הכי שולט בתפוז(דההההה GC):שמשעמם לי. תשעשעו אותי.

למעלה