מיכאלה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמיכאלה../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

מי רואה מיכאלה?? אני ממש התאהבתי בטלנובלה הזאת !! אבל לא ראיתי את שני הפרקים הראשונים ומישהו יכול בבקשה להסביר לי מי זאת מיכאלה בעצם?? ולמה רענן מכריח את אסי להתחזות למיכאלה ולמה?? מה יוצא לו מזה? ולמה הוא דווקא לקח את אסי?? ומה היה בין גיא ומיכאלה ולמה הם נפרדו?? חח סורי על השאלות זה פשוט מטריף אותי!

אני אהיה המלאך המושיע שלך

שלום, אני דנה ואני מיכאליסטית. תנחומי לך שהתאהבת בטלנובלה הזו (למרות שיש לדמויות יציאות נחמדות כאלה..). מיכאלה זו בעצם אמא של הדמות אותה מגלמת חני נחמיאס ("יסמיני"?!
) והיא מאיימת לגזול מהמשפחה הענפה את ה---ירושה!! אז רענן מכריח את אסי (קיצור של השם:"אסף",
אסי בכלל טרנסווסטיט!! זאת תהיה תפנית רצינית בעלילה, שתדעי.
) להתחזות למיכאלה ולגזול את הירושה מחני נחמיאס המדלדלת והמתפוררת (יסמיני, יאסיני, לכו תבינו). בין גיא למיכאלה היו יחסי עבודה-הוא היה הג'יגולו שלה, ובמהלך ה"עסקים" הם התאהבו ונישאו, עד שמיכאלה נכנסה למה שנקרא באנגלית טהורה:"קומה", מעין תרדמת (היא ראתה את חני נחמיאס בעירום מלא). בינתיים גיא מצא לו עבודה אחרת, וכך בעצם דעכו והתערערו היחסים ביניהם. אין לך להיות סורי, אין לך מה להתנצל תמיד שמחה לעזור!
אני

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה../images/Emo26.gif

אבל למה דווקא הוא לוקח את אסי?? והוא 'משחזר' את מיכאלה כדי לקחת את הכסף של המשפחה? ולמה רענן שונא את גיא כ"כ ?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאין בעד מה../images/Emo26.gif

ולשאלותיך: 1)הוא לוקח את אסי כי היא מעין העתק שלה (כאילו דההה..!!) 2)אכן 3)הוא שונא אותו בגלל שהיה לו רומן עם אמא שלו, והוא בכלל הטיפוס שנקשר לאביו.. ומאז ועד כה הוא נותר עויין וצמא לנקמה-כלכלית. מקווה שעזרתי, דנה

יש לי מראה של O2?!

אל תתעלמי ממני, אני כאן-כמה שלא תתכחשי לזה, ואני עזרתי לה!! אז אין צורך שתפנה לפורום אחר בעוד שאני חיה ונושמת..

טלנובלה ממש יפה../images/Emo161.gif../images/Emo116.gif

אבל האוירה....קצת קודרת כזאת...לא יודעת איך להסביר.... ואיך גיל פראנק ניראה שם
יוסטון(לוסי)פוזלת בטירוף!!!!אבל בסה"כ סידרה ממש יפה!

סידרה לא יכולה להיות קודרת,

רק החיים יכולים להיות קודרים. כי סידרה קודרת היא לרוב משעשעת, למשל "מיכאלה".. זו אחת הסדרות הכי מטופשות ומצחיקות שצפיתי בהן, והיא אמורה באמת להיות קודרת ורצינית. אבל היא סתם מאוסה אך בעלת רגעי-שנינות נדירים ומשעשעים.

למעלה