מי פהאני חולה... עבר עליי חרא לילה.. מישהו פה?? גם חולה..?
E Eden Colombo arana New member 18/4/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמי פה../images/Emo35.gifאני חולה...../images/Emo4.gif עבר עליי חרא לילה.. מישהו פה?? גם חולה..?
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמי פה../images/Emo35.gifאני חולה...../images/Emo4.gif עבר עליי חרא לילה.. מישהו פה?? גם חולה..?
ג גללללללל New member 18/4/04 #3 אני פה... אחרי מבחן של 20 שאלות מאגר בהיסטוריה תרגישי טוב מותק למה עבר עלייך חרא של לילה
E Eden Colombo arana New member 18/4/04 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוי איכסס!! מבחן בהיטסוריה?!? בעעעע יש לי (ואני מניחה שגם לך לא?) בגרות עוד חודש בערך!!!! באאאאסססססההההה ( ועבר עליי לילה חרא כי כל הזמן הקאתי חח יאמי יאמי
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוי איכסס!! מבחן בהיטסוריה?!? בעעעע יש לי (ואני מניחה שגם לך לא?) בגרות עוד חודש בערך!!!! באאאאסססססההההה ( ועבר עליי לילה חרא כי כל הזמן הקאתי חח יאמי יאמי
ג גללללללל New member 18/4/04 #5 כנסי כן.. בהיסטוריה על 20 שאלות מאגר ומתוכם היו 6 שאלות ויש מגן עוד חודש, לא בגרות בקושי סיימנו חצי מהחומר איכסה עלק יאמי חחחח... מסכנה, תרגישי טוב ממי
כנסי כן.. בהיסטוריה על 20 שאלות מאגר ומתוכם היו 6 שאלות ויש מגן עוד חודש, לא בגרות בקושי סיימנו חצי מהחומר איכסה עלק יאמי חחחח... מסכנה, תרגישי טוב ממי
E Eden Colombo arana New member 18/4/04 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חח טנקס.. לי יש מחרתיים מבחן בספרות, ויום למחרת בוחן בלשון ולמחרת מבחן בתנך!! ממש מתחשבים בנו!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חח טנקס.. לי יש מחרתיים מבחן בספרות, ויום למחרת בוחן בלשון ולמחרת מבחן בתנך!! ממש מתחשבים בנו!!!!
E Eden Colombo arana New member 18/4/04 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטנקס../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif