פורים

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפורים../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

בקרוב פורים ...למה אתם מתחפשים?! יש לכם רעיונות מקוריים?! פליז תציעו מלא רעיונות =] וואי כמה זמן לא כתבתי פה..חח

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifאפשר להתחפש ל..

-שפנפנות פלייבוי -שטן/מלאך/פיה ושאר הקיטש -מורה מהבי"ס שלכם -או,לעשות מה שאני עשיתי שנה שעברה:להתחפש לעצמי,ולבוא רגיל.ושמישהו יעז להגיד שזה לא מקורי!

../images/Emo29.gif אני כבר שנתיים לא היתחפשתי רצ

וף.... אז החלטתי שהשנה אני מיתחפשת.. זה לא משהו מקורי, אני מיתחפשת למעודדת עם חברה שלי אבל זה מה זה יפפפפהההה חצאיות קצרצרות קצרצרות, גרביים צבעוניות ארוכות עד הברך, חולצה עם מיסםר, 2 קוקיות, זה יצא מה זה חמוווווווד

../images/Emo3.gifמור גמני חשבתי על מעודדת וגם חב

חברות שלי...שנה עד שהצלחתי להוציא ממנה למה היא מתחפשת אז היא אומרת לי "תגידי קודם את" אז אמרתי "אני חושבת שלמעודדת" והיא מסתכלת עליה כאילו נפלתי הרגע מהירח או לא יודעת מה זה היה כל כך קורעע

../images/Emo29.gifחחחחחחחחחח

כן כי מעודדת זה לא מקורי אבל זה לא הקטע רק להיות מקוריים ולשבור הראש "למה אני אתחפש? איך אני אהיה הכי מקורי?" אני וחברה החלטנו שאנחנו רוצות מעודדות-כי בא לנו! כי זה יפה, ובלה בלה בלי קשר לכלום ולזה אנחנו מיתחפשות. נקודה! =)

../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gifסופסוף

סופסוףףףףףףף מצאתי למה להתחפששש
אווו אני שמייחה
אססס ככה, אני מתחפשת עם חברה שלי
חצי ילדה טובה- חצי ילדה רעה:::
-היא: פנים- מתאפרת איפור כזה, של ילדה תמימה וחמודה, הקיצר ילדה טובה. שיער- עושה 2 קוקיות כאלו...חמודות בגדים- בגדים שחורים, ג'ינס נמוך, עם מלא חגורות עם ניטים, ושרשראות כאלו עם פיס והסמל של כת השטן.... וכו'.... -אני: פנים- איפור כבד כזה, המון שחור בעיניים ואתם יודעים.. נוו... שיער- עושה שיער כזה פרוע , ועושה כזה כמו ראסטות בגדים- בגדים ורודים של ילדה טובההה
בקיצור, אצל כל אחת מאיתנו הבגדים הם ההפך מהפנים והשיער...

i love lu

New member
וואי רעיון מזה יפה!!

סוף סוף בפעם הראושנה בחיים יש לי רעיון מזה טוב!! אני מתחפשת ל"סינדרלה 2004" כאילו תהיה לי כזאת שימלה לבנה קרועה כזאת, איפור שחור מרוח, מגפיים שחורות ואני גם רוצה לעשות כאילוצ תקוע לי סכין בגב ונוטף ממנו דם...

למעלה