שאלה חשובה

משיייי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשאלה חשובה../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

שלום
אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל יש לי שאלה
חשובה ביום שבת האחרון קמתי עם כאבי ברכיים עצבניים בשני הרגלים כמו כן לאחר מכן הכאב עבר לי רק לרגל ימין ומהברך לכיוון כף הרגל והיום קמתי עם כאבים בכל הרגל כאילו משהו נאכל לי בתוך הרגל לא יכולה לדרוך על הרגל ומתה מכאבים
האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות???
הודה לכם אם תענו לי או שתפנו אותי לאן שצריך

כאבים.

משיייי, בכל מקרה הייתי ממליצה לך אם זה מחמיר או לא עובר תוך יומיים שלושה לגשת לרופא לשלול דלקת בגיד או כל דבר אחר. נסי לבדוק מה מקל עליך חום או קור ופעלי בהתאם ( אם חום עשי אמבטיות חמימות ואם קור שימי כרוב או רטיות קרות) הקלה בקור יכולה להעיד על נוכחות דלקת באזור . ישנם כדורים טבעיים נגד כאב הנקראים MSM relief צריך לקחת אותם לפחות יממה עד להקלה אבל הם בד"כ יעילים ( אפשרי להוסיף גם כדורי ויטמין C המשפרים את פעילות הMSM ). אם בדיקות קונוונצינליות ישללו דלקת או אבחנה הדורשת טיפול מיידי , טיפול בדיקור או במגע יכול להקל על הכאבים וכן מטפל יוכל לאבחן את מקור הכאב ולטפל בו. הרבה בריאות יעל

איבחון רפואי - אורטופד (גב????)

יש סיכוי סביר שיש בעיית גב אבל... יכול להיות שיש בעיה אחרת שלב ראשון: איבחון רפואי שלב שני: יש כל מיני אפשרויות, תלוי באיבחון... אני ממליצה ת מ י ד להתחיל עם רפואה משלימה אז אחרי שאת מקבלת איבחון - עדכני אותנו ונמליץ על מה שמתאים... נאוה

משיייי

New member
יו אנשים ../images/Emo51.gif

מחר יש לי תור לרופאה כי היום קמתי עם עוד יותר כאבים בקשר לחום ולקור אז חום עוזר לי אבל היום קמתי עם רגל נפוחה מאוד כן גם אמא שלי חושבת שיש לי דלקת איזה כאבים חבל על הזמן בחיים לא חשבתי שזה יכול להיות כל כך כואב בכל מיקרה תודה רבה לכם ואני הודיע לכם מחר מה קורה איתי בתקווה שזה יעבור אפילו קצת

משיייי

New member
התשובה היא../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יש לי דלקת בגיד של רגל ימין אין לי מושג מה זה אומר אבל הרופאה הביאה לי כל מיני כדורים ואפילו לצערי קביים. עכשיו יש לי שאלה מה עוד אני יכולה לעשות כדי שזה יעבור לי מהר או הכי חשוב שלא יהיה כואב כל כך תודה לכוולכם משיייי

וואי וואי...................

לא רוצה להבניל אותך או משהו........ במקרה נכנסתי הנה וקראתי ו...:לסבתא שלי היה אותו דבר(נפיחות ענקית כזו באחת הרגליים ולא יכלה לדרוך על הרגל )וגם עלה לה החום והיא היתה עם שפעת ובסוף התאשפזה ואבחנו אצלה סטרפטוקוק (חיידק טורף)ברגל שגרם לדלקת ונתנו לה אנטיביוטיקה אבל כבר שבועיים מאז וההחלמה נורא איטית כי היא התחילה לטפל בשלב מאוחר. במל אופן בהצלחה ותבריאי ממני האלמונית

משיייי

New member
כבר אמרתי אין סטרפטק....

איך שלא קראת לזה יש לי דלקת כתוצאה של טראומה מנפילה הזנחתי והתנפחתי אבל תודה בכל מיקרה

עזרה ראשונה מיידית להפחתת כאבים -

תשימי גביש בוז´י על המקום הכואב , עוזר לפוגג את הכאב אך לא מטפל בבעיה. בדקי אלרגיה למוצרי חלב. מומלץ להפסיק את השימוש בהדרים (כולל לימון) ובמוצרי חלב לסוגיהם, עד שתקבלי תשובה מקצועית מדעית. שבת שלום ובריאות שלמה אסתיה

למעלה