שאלון-אהבה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשאלון-אהבה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

1. ספר/י לי על הנשיקה הראשונה שלך... (גיל, מקום, איך היה וכו') 2. עם כמה בנים/בנות התנשקת? 3. מיהו/י אשת/גבר חלומותייך? 5. האם היית מאוהב/ת פעם? אם כן, כמה פעמים? 6. מהו הדייט הרומנטי בעינייך? 7. כשאת/ה מסתכל/ת על בחור/ה, על מה את/ה מסתכל/ת קודם?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo6.gif../images/Emo188.gif

1. ספר/י לי על הנשיקה הראשונה שלך... (גיל, מקום, איך היה וכו')- זה היה בסילבסטר של כיתה ח'...
וזה היה בבית שלו
חח האמתי שהיה די מבאס והייתי הילדה הכי ביישנית וקטנה בעולם
חח וזה סתם..לא היה משהו
2. עם כמה בנים/בנות התנשקת? עם בנות עדיין לא יצא לי חח
ו..התנשקתי בערך עם שישה בנים עד היום(כיתה י'!) לא כזה הרבה נכון
חח
3 מיהו/י אשת/גבר חלומותייך? עפר שכטר אהובי
5. האם היית מאוהב/ת פעם? אם כן, כמה פעמים? לצערי לא..עדיין לא אהבה רצינית
טוב אבל יש לי עוד זמן
6. מהו הדייט הרומנטי בעינייך? ללכת לים ושהוא יכין לך ארוחה עם פסטה ונרות ויין ונראה את השקיעה ביחד ויהיה מלא נרות
או שנבוא לים ונעלה על צוק ואז על החוף יהיה רשום מנרות - i love u בגדול(חבר של אחותי עשה לה את זה..כיף לה
חח) 7. כשאת/ה מסתכל/ת על בחור/ה, על מה את/ה מסתכל/ת קודם? עיינים וחיוך

T z L i L u S h

New member
אני../images/Emo12.gif

1. ספר/י לי על הנשיקה הראשונה שלך... (גיל, מקום, איך היה וכו'): אוווווו... הייתי כיתה ה' או ו' ואני לא שרמוטה פשוט לא ידעתי מה זה אפילו הוא אמר לי ניתנשק נשיקה מהסרטים לא היה לי מושג עד ש"גדלתי" והבנתי מה עשיתי... זה היה בבית שלי.. בחדר שלי.. היה נחמד לא ידעתי מה אני עושה בכלל... ואתמול שוב זה קרה
בלעעעעעעעעע 2. עם כמה בנים/בנות התנשקת? לא זוכרת מאיפה לי
3. מיהו/י אשת/גבר חלומותייך? חבר שלי 2ן גבX* 5. האם היית מאוהב/ת פעם? אם כן, כמה פעמים? כן הפעם הזאת והפעם הראשונה... 6. מהו הדייט הרומנטי בעינייך? לא דעת.. 7. כשאת/ה מסתכל/ת על בחור/ה, על מה את/ה מסתכל/ת קודם? את הפנים והגוף...

למעלה