שאלת השאלות:

randu

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשאלת השאלות:../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אז חלקכם יגידו שזה מתאים לפורום דוגמנות, וחלקכם ירימו גבה [
] אבל בתקופה כזאת כל שרשור מבורך!
[דר אמרה את זה לג'ול-מודה!] אז דיי עם החפירות,שאלת השאלות- דוגמנית,צריכה להיות רזה? שאלה מטומטמת-אבל חשובה לדעתי... בקיצר-תגיבו

Plaztyk

New member
כן

היא צריכה להציג את הבגד שהיא מוכרת הכי טוב שיש. תחשבו על זה.

נקודונת

New member
אבל..

אם היא מוכרת בגד שמיועד מראש למידות גדולות? על דוגמנית רזה בגד כזה לא יראה הכי טוב, לא?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif צריכה להיות סקסית

לאו דווקא דקיקה יש אופנה לנשים מלאות ששם הדוגמניות הן מלאות וסקסיות גם הן

JULI4561

New member
לפי דעתי היא צריכה להיות..

לא רזה מידי ולא שמנה מידי שתיהיה מלאה במקומות הנכונים ,ושלא תיהיה דיקט

אממ.. לא..../images/Emo87.gif

ברוב המקרים כן.. אבל יש דוגמניות שהן גם שמנות.. ומדגמנות.. אז לא! אם את רזה את תתקדמי יותר מהר.. אם את שמנה ייקח לך זמן..

נקודונת

New member
לא בהכרח

אני חושבת שדוגמנית לא צריכה להיות רזה, כי בהחלט יש דוגמניות מלאות (שמדגמנות מידות גדולות) שהן יפות, סקסיות וכן, גם שמנות. כמובן שאני לא שוללת דוגמניות רגילות, שמדגמנות אופנה רגילה, אבל גם הן לא צריכות להיראות כמו שלד כי האופנה שהן מוכרות מיודעת ל"נשים אמיתיות", שהן לא רזות ושטוחות, יש להן ירכיים ו/או ישבן ו/או ציצים והן לא נראות כמו דיקט.

mmmbam

New member
לא.

אם אני ארצה לקנות את מה שהיא מפרסמת, באמת שזה לא משנה לי אם היא רזה או שמנה או באמצע. לדעתי עדיף פשוט להיות נורמלי. לא רזה מדי, לא שמנה מדי, פשוט נורמלית יחסית לגיל ולגובה. חוץ מזה, יש גם דוגמניות למידות גדולות, וזאת גם דוגמנות!

randu

New member
בארור שכן!

דוגמנית צריכה ל=ה=י=ו=ת רזה! אם היא בחרה במקצוע הזה,שתתאים את עצמה... כמו ששוםט חייב להיות רודף צדק וכל מיני שיט, וכמו שעורך דין צריך להיות משכנע, דוגמנית צריכה להיות רזה, זה ככה!

דעתי בנושא..

יש הרבה מאוד דומגנות שהן לא דקיקות כמו מקל וטירה בנקס היא דוגמא מעולה לזה!!.. טיירה ממשש ממש ממש לא שמנה אבל היא גם לא רזה כמו היידי קלום..ומי פה רוצה להגיד לי שטיירה לא סקסית!?..למשל אממ נועה תישבי אחת הנשים היפות והיא לא דקיקות זה הכל תלוי באיך האישה מרגישה עם עצמה עם היא משדרת סקסיות וחושבת שהיא סקסית אז היא באמת כזאתת

למעלה