שביתה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשביתה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אנחנו התלמידים שובתים !!!!!!!!!! בגלל העיצומים, ביטלו לנו את הטיולים השנתיים והיום בביצפר כולם ישבו בחוץ ופשוט אף אחד לא נכנס לשיעור, מחר אין ביצפר ומחרתיים באים אבל לא נכנסים לשיעורים !! המנהל והמורים גם בעדנו!! ובגלל זה יש...שביתה !!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכןןןןן../images/Emo6.gif

וזה ה-דבר!! התיכון שלי כזה שכונה חחחחחחח וגם דיברו על זה ברדיו ובלה בלה חח

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif

כבר חצי מהי"בניקים בארץ שובתים.. וול, בהצלחה

חח גמאנחנו שבתנו..

אני כיתה ז'.. כל החטיבה שלי שבתה כי ביטלו לנו ת'טיול השנתי.. כולם היו בחוץ וזה.. עשינו מלחמות מים עם שקיות זבל והעפנו על המורים.. חחחחח עד שנתנו לנו תאריך חדש לטיול.. =]]] גם התיכוניסטים (מבנה לידנו) ראו שאחנו שובתים אז הם שבתו בלי סיבה וזרקו פחים מלאים במים על כווווווווולם.. והיו מכות וזה... חחחחחחח

אבוי לנו, גם זייניקים פקאצים מוחים

האמת שגם בבי"ס שלי מחו, ולמרות שאני לא מסכימה עם המחאה האינפנטילית שלהם, לא היו לי הרבה ברירות.. אז לא נכנסתי לשיעור, היתה מחאה מעאפנה עם בעיקר צווחות מחרישות אוזניים והרבה י"א-י"בניקים פקאצים-אינפנטילים.. היה מפגר למדיי. וגם רבתי עם י"אניק מזורגג שדחף אותי(בכוונה, לתוך המון של מאוסים במחאה שכל קשר ביניהם לבין השכל שלהם מקרי בהחלט), וכמעט סירסתי אותו תוך איומים להעיף לו את הביצה הימנית, יאיי לי. והיו אצלנו מ"א, כנראה לפזר את ההמון (למרות שאנחנו לא שריפה, לא דלת נעולה וגם לא חתול תקוע על עץ) והיה נורא עלוב. בקיצור,התלמידים בארץ הזאת נהיים מפגרים והאווירה נהיית עכורה, חבל.. המחאות האלה מאוסות ומעושות כאחד. בייייי

למעלה