שילוםםםםםםםםםם

BryNicky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשילוםםםםםםםםםם../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

היי כולםםםםםםםם חזרתייייייייייייי (מי שלא זוכר.. אז הייתי בחו"ל) בקיצור תעדכנו אותי!!!!!!! איך התגעגעתייייייייייייי ואגב - אנשים חדשימיםםם - אני אורטל
איה - אפשר קישור לעדכונים שבועיים?

MiSs DiNaMiTt

New member
אורטליייית!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

שלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום!!!!!!!!! ממצב? איך היה? מה קנית? מה עשית? ספרי ספרי ה-כ-ל!!! יווו! כמה התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה קורה? הכי חשוב! שנהנית! אני מאוד מקווה שכן..!!!! הנה פרצופים שמחים במיוחד בשבילך!
(לא הכי קשור אבל לא משנה)

BryNicky

New member
קודם כלללל....

גמני התגעגעתי לכולכםםםםם!!!!!! היה מצויין ממש ממש נהנתי!! חח גם בטעות נרדמתי בסאב וואי (רכבת תחתית) ושכחו אותי שם
חחחחח אבל הכל הסתדר.. בקיצור היה אחלה טיול וסוף סוף הגשמתי את חלומי (בלה בלה פלסופים) והגעתי לאנגליה.. והכי חשוב.. ראיתי מלא פריקיםםםםםםםםםם!!!!!! אאאאא וגותיםםםםםםם!!!!!! חח עזבו אני משוגעת בקטע הזה
אז מה קורה עם גוד שארלוט?? יש חדש??
אפשר לקבל קישורים לעדכונים שבועיים?

thebaby

New member
זה לא כזה מסובךלמצואפריקים../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

פשוט הולכים לבית סםר
או שזה רק אני

BryNicky

New member
נראה לי שזה רק אתה..../images/Emo6.gif

או לפחות לא אני.. מה יש לכם פריקים רציניים בבצפר??????????? נגיד עם ספייקים או גותים - דברים כאלה
אגב איפה איה?

thebaby

New member
כאלה לא כל כך בבצפר...../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

אבל פסדר אז נוסעים לתל אביב. יש בלקרים. ומטאליסטים.

Blizzard Beach

New member
אוטלרה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo94.gif

בובית קטנה שנעלמה לנו, בורכה השווה *ביטוי לעוס* התגעגענו

BryNicky

New member
גמעני *עוגד ביטוי לעוס*../images/Emo6.gif

מבית היוצר של אורטל ונעה לביטויים לעוסים.. הזכויות שמורות!!

Addicted to GC

New member
רוצים לשמוע סיפור די עצוב../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

זה בקשר ללונדון וגוד שרלוט. אז כפי שכולם פה יודעים (או שהם לא יודעים ואני עכשיו יעשיר לכם את החיים)- גוד שרלוט מופעים ביום חמישי בלונדון! בחינם! ואני ומורי נוסעות ביום שישי ללונדון!!! נכון שזה "צחוק הגורל"?!
וסתם כי בא לי אני שמה תמונה שלהם--->

../images/Emo11.gif

אני רואה שהיום לדכא אותי זה ממש פאן אין דה סאן בשבילך. יופייי. צחוק הגורל. אנחנו מוכשריות.

¥EleVatioN¥

New member
משתתפת בצערך../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

בלע לפחות את תיהי בלונדון אולי תתפסי אותם שם באיזה מקום
ולא בהופעה

כבר תיכננו הכל.

אנחנו נרד בשה התעופה, וב-ד-י-ו-ק באותו הזמן הם יגיעו כדי לעלות על המטוס שלהם... כמובן שהם ישארו איתנו במלון בסופו של דבר.
*בלופ בלופ בלופ*|

BryNicky

New member
חח../images/Emo6.gif

יאפ אני יודעת קראתי על זה.. נו אז אתן הולכות להופעה?!?!?!?

BryNicky

New member
אה עכשיו קראתי לעומק../images/Emo70.gifחח../images/Emo6.gif

רגע הם מופיעים ביום חמישי ואתן מגיעות יום שישי??????? איז מבאס!!!! תחליפו טיסה אחיות שלי!

Chuchit

New member
וול וול, לונדון לא מחכה לכן../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

וגם לא גוד שארלוט אז..

למעלה