שרשור פרק 4

digikids

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשרשור פרק 4../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

לפי הפרומואים פרק 4 יהיה מצחיק ביותר, ילד שמנהל משטר צבאי בבית שלו,במשפחה שלו, ובהורים שלו. הולך להיות מצחיק, מומלץ לכוווולם לראות היום ב-21:00, כמובן.

דללה

New member
לצערי לא אוכל לצפות היום בפרק..

אבל אני דואגת להקליט

bat7dp

New member
היה פרק חביב סה"כ

לא אחד המזהירים, כי ההורים לטעמי צריכים קודם כל ללכת ליועץ זוגיות.. איזה מן אבא עצלן? איך אתה מביא ילדים כשאין לך אפילו כח להשקיע בקשר עם אשתך? מה היא? השפחה שלו? קפה ועניינים.. על המקום.. עושה את כל מטלות הבית ברור שאח"כ לא יבוא לו (לא בחשק ולא בטבעיות בכלל) להשתתף בחינוך הילדים הוא עצלן משדי עבור חינוכם! אז אל תביאו ילדים!!! רגיל להתעסק עם עצמו ולא מבין מה זה זולתו, בין אם זה אשתו, או הילדים.. מעניין מה הלקוחות שלו חושבים עליו.. אני מניחה שבעבודה הוא מתמסר.. אבל איך מיכל אמורה לשפץ אישיות של בן אדם עצלן? אני לא מבינה איך היא לא מתייאשת בעבודה שלה! היא בנאדם מקסים (וכן, אני רואת שחורות) איך היא מוכנה להשקיע עבור הילדים, לבוא שוב ושוב לאותה משפחה ולהחזיק להם את היד כשהם צריכים סה"כ לשחק עם ילדיהם אנשים צריכים ללמוד שהורות לא באה בטעות, או משהו שכולם עושים.. זה צריך להיות מכוון, עם המון השקעה, ואין דבר כזה "טייס אוטומטי" או מישהו שיחליף בעניין הזה.. חיים הזה פשוט עצלן... דג זהב לאט הייתי נותנת לו, כי הוא היה שוכח להאכיל אותו, והוא היה מת לשווא...

למעלה