הערב זה קורה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif הערב זה קורה../images/Emo36.gif

יומן השבוע בערוץ אחד - כתבה על שיגעון האופנים בישראל - לא להחמיץ.

מקפיץ למעלה../images/Emo24.gif

כבר ראו אותי בפרומו
- יורם מחלק מספרים לחתימות
נא לא לדחוף יש מספיק לכולם.

עם מחמאה כזו אתה הראשון

לאוטוגרף - אני גם חותם על נאבות - הד סטים - XTRים - קרנקים - דיסקים - אוכפים וכל מה שזז באופניים....

זו היתה הופעת אורח הכי

קצרה שלי בטלויזיה - אבל יורם שיחק אותה בגדול . בכתבה של 7 דקות קשה מאד להקיף נושא כל כך מגווןובסך הכל הכתבה הייתה לא רעה חוץ מהקטעים של החרמנות והכסף שהחטיאו את העיקר .

alonaski

New member
כתבה מ-צ-ו-י-י-נ-ת!!! אנחנו על המפה

!!!!
כתבת יומן של יום שישי בערוץ הממלכתי - זה לא הולך ברגל!!
בהחלט הקיף הרבה פנים של הספורט שלנו!! בהצלחה למיכל כהן ולצוות שיוצאים ביום חמישי לצרפת לרכב את הקטע הכי קשה של הטור-דה-פראנס!!! באלפים הצרפתיים ומיכל מתאמנת לזה כבר כמה חודשים במרץ רב!!! התקשרתי מיד אחרי הכתבה לרותם הצלם והיוזם שלה והודתי לו על הכתבה היפה שעשתה לנו הרבה כבוד!!!

לשם שינוי, כתבה מאוזנת ../images/Emo45.gif

עד עכשיו הכתבות התמקדו בתת-תרבויות של ענף האופניים כמו אורבן/פרירייד/דאונהיל והציגו רוכבים עם שריטה רצינית. לא שיש לי התנגדות לרוכבים עם שריטה כזו, אבל כך הוצג ענף האופניים לציבור. לא מציגים תופעה רחבה ע"י הבלטת השוליים שלה. בכתבה הראו פנים שונים של ענף האופניים - רכיבה עממית בעיר, טיולי שטח, רכיבה מקצוענית בכביש, אורבן ועוד.

alonaski

New member
מה פתאום!!! לא נכון!!

מה קרה לך?!?! רק אורבן ופרירייד ראית עד היום בטלביזיה?!?!?! -כל יום שבת בערוץ 5 מראים את ליגת נביעות לאופני הרים!! = תחרויות אופניים סטאנדרטיות! ולפני כן - ערוץ 5 היה מצלם תחרויות הרים פה ושם ומקרין! בקיצור - היה כיסוי נאה מאוד של תחרויות אופני הרים, עד היום!! הדבר השונה היחיד שאני אהבתי במיוחד - שסוף סוף לא היתה כתבה על רוכבי הרים כשרואים אותם מתאמצים בתחרות וברקע מוזיקת אסיד-טכנו-פסיכודאלית (=כמו כזו שמלווה את סרטוני הוידאו של דאונהילרים ופריריידרים מחו"ל בביצועים מטורפים!!) "כאילו-גזעית-עאלק" ואז היה נראה כאילו רוכבי האופניים הסניפו משהו לפני שעלו על האוכף, התייצבו על קו הזינוק ויצאו להתחרות!!

arnonke

New member
מה את לא מזריקה או מסניפה כלום?

עכשיו אני מבין למה את תמיד מקבלת מדליה בתחרויות את פשוט לגמרי סחית! בעוד כולם מזריקים או בולעים משהו ממש על הקו ומיד טסים לתוך היער על מנת לחפש מסיבה טובה או אולי אפילו למצא את אליסה וארץ הפלאות הנהדרת שלה. זהו עכשיו נחספת התגלה סוד הצלחתך!

דווקא אף-פעם לא שמעתי מוזיקת אסיד..

יצא לי לצפות בכמה סרטי דאונ-היל ופרי-רייד ותמיד ליוותה אותם מוזיקת גראנג' או פאנק מטאל. אותה מוזיקה שמלווה את כל הפעלולים בערוץ Extreme, מה לעשות - מוזיקת רוק מטאל (עם הרבה דיסטורשן) מתאימה ומאפיינת את רוב האנשים "הקולים" שעוסקים בספורט אתגרי.

alonaski

New member
טוב נו... זה מה שהתכוונתי!

אני לא כזו בקיאה בסגנונות מוזיקה! מכירה רק: חווה אלברשטיין, מוזיקה קלאסית ומה שיותר רועש משניהם - מוגדר אצלי כ"מוזיקת אסיד וטכנו"!

alonaski

New member
אגב, מר כהנוביץ!!! שים לב:

מחר בערוץ 2 מתישהו בצהריים - מקרינים את "מבצע סבתא"!!!
רק שתדע!!

לגב' לאוב - גלבוע היקרה ../images/Emo66.gif

תודה רבה על התזכורת. יש לי את הסרט ב-DVD בבית ואני רואה אותו בכל הזדמנות שאני חפץ בכך.

alonaski

New member
מה-אתה-אומר?!?!?!!? ../images/Emo12.gif

מאיפה יש לך אותו בDVD?!?!?!? בעבר חרשתי כל חנות וידאו וספריית וידאו אחת-אחת בכל מחוז דן כדי להשיג את הסרט!!!
בסוף... פרסמתי באחד הפורומים באינטרנט... ובא לציון גואל!
ולי - העתק של הסרט!

גדי אני מקווה שהקלטת.

אני לא הספקתי לראות את הכתבה. הגעתי בדקה את האחרונה וראיתי את יורם מכניס משפט על "איזה עופר שקופץ בין השיחים" אני מניח שהוא דיבר על עופר עזרי. בכל אופן אמרו לי שראו אותי ואותך בעיקר בפרומיים וגם קצת בכתבה. אז אני מאוד מקווה שהקלטת את הכל ואולי תעלה את זה לאתר שלך מתי שהוא ? שי.

למעלה