איפה אפשר לקנות סיגריות הודיות? כאלה שעשויות מעלים של אקליפטוס? ניסיתם פעם לעשן סיגריות כאלה?
י ילדת גן New member 22/7/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif איפה אפשר לקנות סיגריות הודיות? כאלה שעשויות מעלים של אקליפטוס? ניסיתם פעם לעשן סיגריות כאלה?
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif איפה אפשר לקנות סיגריות הודיות? כאלה שעשויות מעלים של אקליפטוס? ניסיתם פעם לעשן סיגריות כאלה?
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 22/7/03 #2 בהודו... וזה בין 4 הדברים הכי מגעילים שיש... זה משאיר עלייך ריח, אשכרה חרא של סוסים...
ה הנבצר האחרון New member 22/7/03 #4 קוראים לזה בידי, ואיפשהו במרכז. (אני לא גר במרכז ולא מעשן בידים, אז אל תשאלי אותי... אבל אפשר להשיג בארץ)
קוראים לזה בידי, ואיפשהו במרכז. (אני לא גר במרכז ולא מעשן בידים, אז אל תשאלי אותי... אבל אפשר להשיג בארץ)
ב בוטן המקורית New member 24/7/03 #6 אצל תרשיש בבוםבמלה../images/Emo6.gif עזבו עזבו... מיקרה עבוד... קיצור לא דעת אבל עשנתי כמה בבוםבמלה..HOME MIDE זה חביב כזה
אצל תרשיש בבוםבמלה../images/Emo6.gif עזבו עזבו... מיקרה עבוד... קיצור לא דעת אבל עשנתי כמה בבוםבמלה..HOME MIDE זה חביב כזה
Q Queen Alice New member 25/7/03 #7 ראיתי רק במקום אחד: ב"מניש", שינקין 29 ת"א. אחת עלתה 7 ש"ח.. אם אני לא טועה.