רעיון כל כך גאוני שמגיע לו שרשור נפרד!

../images/Emo41.gif../images/Emo262.gifרעיון כל כך גאוני שמגיע לו שרשור נפרד!

תראו במה נתקלתי... הכל התחיל מהסרטון הזה, שהדגים שימוש במייקאפ מינרלי ולק שקוף לצורך הכנת לק בגוון ניוד. ואז, הבלוגרית הזו לקחה את זה שלב קדימה וערבבה כמה צלליות עם לק בהיר וככה קיבלה כמה גוונים חביבים בהחלט
עכשיו אפשר ליצור לק בכל גוון שבא לנו! ואפילו לא צריך להיתקע עם בקבוק שלם (כמו שקורה כשמערבבים לקים), רק מערבבים על קרטון את הכמות הרצויה ומורחים! אני כל כך הולכת לנסות את זה כשתיגמר תקופת הבחינות!!

ענבל30

New member
הבלוגריות קוראות לזה "פרנקנינג"

ואלופת הפרנקנינג היתה אמנדה, שכתבה את הבלוג המדליק ד"ר פרנקן-פוליש: http://drfrankenpolish.wordpress.com/ לצערי הבלוג לא פעיל כרגע, אבל בזמנו היו שם הוראות מדוייקות איך לעשות כל מיני עירבולקים כאלו. גם אני ניסיתי לערבב לקים בהירים/שקופים עם צלליות או עם לקים אחרים. אפשר לראות בבלוג הנטוש שלי: http://20colordrops.blogspot.com/search/label/franken

iefrat

New member
רעיון חביב, הצלליות שלי יקרות מידי לניסויי...

אז אם לקנות צלליות בשביל הניסויים , עדיף לקנות מוצר שיעודו לק לציפרניים. תהנו

תולי01

New member
משביתה שמחות ../images/Emo254.gif

בעבר קיבלתי הצעה לנסות את הרעיון הזה ולכתוב עליו בבלוג - ניסיתי וכמו שאתן יודעות, לא ראיתן אצלי פוסט כזה..... נכון, אפשר לשים בלק שקוף צלליות וזה יצבע את הציפורניים כמו לק, ואם בא לכן להרגיש שאתן "מתפרעות" לכו על זה - אין ספק שזה ניסוי כיפי ביותר, באמת !
אבל התוצאה היא חובבנית בהחלט ונראית כמו לק באיכות גרועה ביותר, שלא לדבר על הלכלוך שכרוך בזה, כאילו, הלווווו, זאת הסיבה שהמציאו את הלקים ! חחחח אז אין בכלל להשוות בין התוצאה של זה לבין תוצאה של לק באיכות טובה שרובנו משתמשות בו (וגם הלקים של החמישה שקלים עשו עבודה יותר יפה מזה לדעתי) אז מעבר לגימיק ולמשחק, אני לא מוצאת שום סיבה ראויה להשתמש בזה, לא מבחינת האיכות, לא מבחינת הנוחות וגם לא מבחינת המחיר (כי גם לק שקוף וצללית הכי זולים שיש לא יכלו ביחד פחות מחמישה שקלים ובמחיר הזה אפשר לקנות לק שכבר ייראה יותר טוב וגם פחות ילכלך) אלה היו השני סנט שלי בנושא

angell4

New member
יצא לה יפה

אבל לדעתי לא שווה את כל הבלגן, וחבל סתם להרוס צללית. היום אפשר למצוא לקים כמעט בכל הצבעים והמרקמים בעולם אז זה דיי מיותר, אבל כל הכבוד על היצירתיות.

למעלה