יוווום ראאאאשון

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifיוווום ראאאאשון../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

אעאעאעא המחשב שלי במצב סביר וזה נותן לי את האפשרות לפתוח את שרשור יום ראשון המהולל[yeah right
] היום היה לי מתכונת בהיסטוריה לקראת הבגרות שמחר ב-13:00 בצהריים. היה ממש קל! וכבר היה לי את אותו מבחן ב ד י ו ק ! למזלי בדברים שלא ממש זכרתי היה לי את הפלאפון החמוד שלימ שיעזור לי... בעזרת צילומי מהמחברת הצלחתי לעבור את הבחינה בשלום.. אם אתן חושבות על דרך להעתיק- זו הדרך.. תכתבו על דף שורות בכתב גדול.. ממש גדול כדי שתוכלו לראות אפילו קצת מרחוק.. ותצלמו את זה מהפלאפון ותשנו ת'כותרת לכותרת של הנושא שאותו אתן מצלמות חח לי זה עוזר וזה ממש קל.. פעם תפסו אותי ופשוט אמרתי "אני רק שמה על שקט"
הם לא חושדים בדבר המורים האלה... בזכות זה קיבלתי לפני חודש ככה 82 במבחן בהיסטוריה כפרעליו. לפחות אני יודעת שיש לי מגן 75 וזה די טוב.. המורה שלי לפחות תומך בי.. כי כמעט כל המבחנים שלי הם על הגבול יעני 55 או 60 נדיר שאני מוציאה מעל 70
אבל הוא יודע שאני מסוגלת
אזזזזז מה עבר עליכן היום? מתגעגעות אליי?
[כי אני מתגעגעת אליכן ולפורום מלא- פאקינג מחשב פיס אוף שיט!] ולמי שיש מחר בגרות===> מה אתן עושות פה!! לכו ללמודדדדד!!
אני גכבר למדתי מספיק... יותר מדי המוח שלי כבר מטוגן... שאלה יומית טיסה למקום כלשהו לפני צבא... עם הורים אוווו הפלגה לטורקיה ויוון עם חברים?? אלה השיקולים שלי... חברים שלי רוצים לצאת להפלגה.. ב-28 ליולי. וב-20 ליולי יש לי ת'ניתוח.. אז אני צריכה לחכות לפחות שבוע עד שיוציאו תפרים.. אז נראה כבר.. אבל באותו מחיר שאני משלמת להפלגה אני יכולה לטוס לאיפשהו... אחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח זאת השאלה של חיי!

אני אממ סיימתי עם הסטוריה לכל חיי כבר במרץ ;> אבל יש לי מחר מתכונת באזרחות
אז בהצלחה לכולן
והיום כל מה שעשיתי היה ליסוע לרופא אלרגיה שלי בת"א. קמתי כבר ב8 אחרי סה"כ 5 שעות של שינה ><" אבל הרווחתי שמלה בסטייל בוהמי
אז זה היה שווה את זה.
שאלה יומית אז כפי שכבר אמרתי, אני מנסה לחשוב מה לעשות בחופש האחרון של כל החברים לפני הצבא [
] ואנחנו שוקלים לטוס לאיה נאפה אבל זה יקר ברמות וכולנו מרוששים אז כנראה שבסוף נגמור כמו כולם באילת

JuSt My LuCk

New member
יום ראשון ../images/Emo13.gif

קודם כל... שאלה יומית: טיסה למקום כלשהו לפני צבא... עם הורים אוווו הפלגה לטורקיה ויוון עם חברים?? עם חברים ליוון , עם ההורים זה סתם כמו כל טיול משפחתי. עכשיו, יום ראשון נחשב גם מ-12 בלילה אתמול? XD טוב אז הייתי אתמול אצל חברים היה די משעמם... אני וחברות שלי היינו אמורות לישון שמה אבל חברה אחת התחילה לעשות הצגות אז הייתי צריכה להתקשר להורים שלי... אחרי זה היינו אצל חברה אחרת שיחקנו "השקר" עד איזה 2 וחצי =/ איזה משועממות אנחנו... והיום התעוררתי ב-10 וחצי מהרעש של הגננים בחוץ... פאק איזה התעוררות לא נעימה :S נשארתי במיטה עד 12 ככה... ראיתי את החתונה היוונית שלי... אכלתי המון .. ניגנתי בגיטרה... שמעתי בלופים את השיר של מקפליי XD ואני עומדת ללכת לבריכה עם חברות =] קיצור נאמס לי מהחופש
אין לי מה לעשות עם עצמייייי

JuSt My LuCk

New member
יום ראשון ../images/Emo13.gif

קודם כל... שאלה יומית: טיסה למקום כלשהו לפני צבא... עם הורים אוווו הפלגה לטורקיה ויוון עם חברים?? עם חברים ליוון , עם ההורים זה סתם כמו כל טיול משפחתי. עכשיו, יום ראשון נחשב גם מ-12 בלילה אתמול? XD טוב אז הייתי אתמול אצל חברים היה די משעמם... אני וחברות שלי היינו אמורות לישון שמה אבל חברה אחת התחילה לעשות הצגות אז הייתי צריכה להתקשר להורים שלי... אחרי זה היינו אצל חברה אחרת שיחקנו "השקר" עד איזה 2 וחצי =/ איזה משועממות אנחנו... והיום התעוררתי ב-10 וחצי מהרעש של הגננים בחוץ... פאק איזה התעוררות לא נעימה :S נשארתי במיטה עד 12 ככה... ראיתי את החתונה היוונית שלי... אכלתי המון .. ניגנתי בגיטרה... שמעתי בלופים את השיר של מקפליי XD ואני עומדת ללכת לבריכה עם חברות =] קיצור נאמס לי מהחופש
אין לי מה לעשות עם עצמייייי

just orr

New member
../images/Emo3.gif

מתכונת בלשון ריקוד פסנתר לא הספקתי להגיע למסיבת סיום של הילדים
ואולי יוצאת עוד מעט ^^ תשובה יומית: זה מאוד תלוי לאן הטיסה
לרוב עם חברים, אבל אם המקום עם ההורים ממש שווה, אז......

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif ראשון עממממוס \=

התעוררתי ב10 מחום, פתחתי מזגן ולקח לי מלא זמן לחזור לישון . לא יודעת באיזה שעה מישהו צילצל בדלת העיר אותי ולא פתחתי לו חזרתי לישון . לבסוף קמתי בעשרים לאחת,אכלתי עוגה [
] התארגנתי סידרתי דברים ויצאתי לחוג\חזרה . חזרתי בארבע, אכלתי ובחמש חזרתי לאולם כדי לעזור בחזרה של הקטנות עד עשרים לתשע, אז התחילה החזרה של הגדולות [אני גדולה DDD:] ובאחת עשרה הגעתי הבייתה ראיתי את המשחק [ספרד ניצחו ^^] והתקלחתי [כמובן] וראיתי את הקליפ . וואי יום עמוס , ככה היה רוב השבוע האחרון היו חזרות ולעזור בחזרות אחרות אז זה כפול שעות ||: אבל מתגברים יום שלישי הכל נגמר D= ומחר אין חזרות |גבות| *אושר* חפרתי X= השאלה אין לי שמץ , יש לי עוד זמן לחשוב

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אחלה של דרך להעתיקXD

למרות שאני מעדיפה ללכת על בטוח ולזכור.. רק שאת המושגים לא זכרתי בשיט!! עלק "מושגים זה מתנה">< ולי יש מחר בגרות בגמרא>< דאמ שיט. בהצלחה לכולן בבגרויות ובמועדי ב' =]

butbut

New member
צבע|להגיד לך ת'אמת? אני מכורה לאתרים עם

תמונות הזויות יש לי תיקייה מלאה. אבל יש לינק על התמונה-של האתר נראה לי:] XDD

למעלה