כולם להצביע

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifכולם להצביע../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

אוקיי אז ככה כל יום מחדש
נכנס למצעד של גלגלצ
אבל עדיין לא נכנס לפלייליסט
בגלל זה אנחנו פה
עכשיו אני רוצה שכל מי שבפורום הזה ילחץ על הקישור - גלגלצ ילך לשיר "כל יום מחדש"
ויצביע כמה שיותר
חשוב להכנס לפלייליסט כמו כן, בגלל שלא היה שרשור התפקדות מאי
ננצל שרשור זה כדי להודיע שהצבענו
וסתם להתפקד אז מי פה
שם: רוצה לעשות: דבר אחד חדש בחיים שלי:
או
או
? יאללה להצביע
ולהתפקד
שמתם לב כמה סמיילים שמתי
טוב נו, מורן יש רק אחת

kombinaizer

New member
קישורים ומספרי טלפון

הכי חשוב תצביעו פה:
גלגלצ
בנוסף ניתן להצביע גם בטלפון: 1212332288 עוד מקומות שאפשר להצביע: לקליפ לא יכול - בערוץ 24 www.music24.co.il ראש 1 בלהקת הפופ - http://www.tapuz.co.il/rosh1/ טלפונים של תחנות רדיו רלוונטיים לבקשות + אתרים נוספים ע"מ להקפיץ את הסינגל האחרון של הכלא - אפשר לבקש בתחנות הרדיו השונות את הסינגל האחרון של הכלא (במקרה שלנו - "כלא 6 - לא יכול") המספרים ככה: עסק שחור: 7652252 - 03 רדיו ירושלים (בתוכנית "עם כל הנשמה - מוזיקה שחורה): 848 / 6410843- 02 רדיו דרום: 6285999 - 08 רדיוס: 200100- 068 (תיבה 222) רדיו קול רגע: 6752023- 04 רדיו צפון ללא הפסקה: 303030 – 057 102FM: אפשר לרשום כאן http://www.102fm.co.il/Front/countdown.asp בפינת הבקשות למטה שיר של הכלא שיתווסף לתוכנית "הספירה לאחור" 102FM - החיבור: 03-6022211 קרדיט לאור - Segalovich על איסוף המידע

עכשיו תורי להגיד-תפוזונע!!!

אוף. כתבתי הודעה חמדמדה, וזה לא נקלט. אררררררר ואני חשבתי שרק בוואלה יש פאקין באגים מעצבנים! טוב, נסיון אחרון. הצבעתי כבר-הכל בסדר איתי. מה הלאה? לשאלותייך נשמה: אז מי פה שם: לין, לינעעע, ליני, טייגרית, ~אני~, אפל, בלע בלע בלע רוצה לעשות: כרגע? סקס..
<בטיפול-באמת:)> דבר אחד חדש בחיים שלי:פלאפון חדש, עם מספר חדש. את ההוא ידעו יותר מידי אנשים. כלב או חתול או דג ? כלב-גולדן רטריבר, חתול- קיטי שלייייייייי, דג? תודה, ולא תודה! הפנג שוואי לא אוהבים דגים..
אהמ. אל תשימו לב, אין לי מצברוח. ~לין~

מורן 1986

New member
../images/Emo140.gif

שם: מורן
רוצה לעשות:
לסיים ת'צבא
דבר אחד חדש בחיים שלי:
מכנס לבן
שקניתי
לא מזמן
או
או
?
הדג
שלי מת

S h A y K i

New member
הצבעתי ../images/Emo9.gif

אה וכן, אני פה. חחח
שם: שי
רוצה לעשות: לסיים ת'שנה הזאת כבר ולצאת לחופש! דבר אחד חדש בחיים שלי: אממ סוסה חדשה
קוראים לה פרא
או
או
? אפאחד מהם
אני אוהבת הכי סוסים

שלוםשלום =]

בהחלט הצבעתי
שם: תמר
רוצה לעשות: טסט !! יאללה שיגיע כבר היומולדת!! :) דבר אחד חדש בחיים שלי: אין ממש.. אבל אחותי חוזרת עוד 10 ימים אחרי 7 חודשים בחו"ל !!!
או
או
? רק כלב!!! אחח החמודייי שליי

המצעד בגלגל"צ - הצעת הגשה

כאשר אתם מצביעים ל"כל יום מחדש" בגלגל"צ אתם ודאי שואלים את עצמכם, במה עוד כדאי לבחור? ובכן, מה לגבי הסינגל החדש של להקת "דפנה והעוגיות" - "דפנה פיק"? מה זה דפנה פיק בכלל? ובכן, התשובה נמצאת ממש *כאן. נשמח אם תבקרו אותנו ואולי, אפילו, אם נהנתם, תצביעו גם לנו כאשר אתם מדרגים את המצעד השבועי בגלגל"צ. בברכה דפנה והעוגיות * הוראות השמעה, נכנסים לדף הבית של דפנה והעוגיות, מרכיבים את הפאזל, ולוחצים על הדיסק להשמעה.

kombinaizer

New member
צטער אבל אני מצביע להיפהופ

1. כלא 6 - כל יום מחדש 2. סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי - טורו 3. הדג נחש - הנה אני בא 4. אמסטפ - הכל מילים 5. פאנקשטיין - dog and cat

למעלה