השחט משאלה!

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifהשחט משאלה!../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

משחק, שיואו. * איך משחקים? מישהי רושמת משאלה, ומישהי אחרת מגיבה לה, ושוחטת לה אותה! אע! * לדוג'- "וואי, הלוואי שאני אעבור כבר את המבחן המעצבן הזה#$^" ועונים לה- "עברת את המבחן, אבל נכשלת בו". ואז מי שהגיבה, מביעה משאלה משלה~D: אני מתחילה: הלוואי ש30STM יבואו להופעה בארץ!

i am777

New member
תגובה

אוקי...נראה לי שקלטתי. 30STM אכן הגיעו לארץ בשנת 2010(אף-על-פי שהם אמרו ב-2009) אבל את לא יכלת להגיע כי היה לך בעיית קיבה!...היית צריכה לשהות הרבה בקופת חולים לא יכלו לעזור לך.. , את בכית ואמרת שכואב לך , ושיש לך גזים שלא יוצאים(בניתי סיפור) ...YDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויי אני כל כך מרושעתת..חחחחחח סליחה אבל - משחק דפוק
(הרסת לי את הבריאות עכשיו מרוב צחוק....אני מתנצלת מראש - הכל בצחוק וכמובן שאם ימשיכו לשחק אני אמשיך בשביל הכיף :))))

i am777

New member
חחח אוקי...

הלוואיייי......אמממ...אין לי...אבללל... יש! הלוואי ותומו יהיה בתוך ההמבורגר שלי עם חסה , בצל , עגבניה והרבה מלפפונים חמוצים.

adiiiXD

New member
מנפצת באכזריות...

במידה ותשחיטי ולו במעט את זיו פניו היפות של תומו, שני תבוא ותחסל אותך.D: ועכשיו משאלה: הלוואי שיהיה לי אחלה שבוע =]

LoveYourHate

New member
אוי לא רוצה להרוס לך את זה..

יהיה לך אחלה שבוע אבל בשבוע הבא את תהי חולה לכמה ימים.. [הייתי עדינה]
להצליח בבגרויות ובמתכונות..=\

AlmogiToMars

New member
יואו את זה אני באמת לא רוצה להרוס לך ..

חח אבל זה כל הקטע.. את תצליחי בכל הגרויות והמתכונות אבל אז את תעברי תאונה ותצטרכי לעשות בהכלללל מועדי ב' (אם יש דבר כזה בבגרויות יחח) .. [חס וחסה!!! ] הלוואי ש... המורה שלי תקבל נקע ברגל חחח D: [ותאמינו לי היא רעה]

chen krispin

New member
קשה לנפץ....

המורה שלך תקבל נקע ברגל אבל.. יביאו לכיתה שלך את המורה השנייה הכי אכזרית בבית ספר
הלוואי ש... אמ... אני ירוויח המון כסף ויקנה את כל הדיסקים שאני כ"כ רוצה

adiiiXD

New member
אאממ, כואב לי\=

אבל את תתקעי בדרך הביתהה בילד עם אופניים, שישבור לך את רובם. הלוואי שאני לא ארגיש בחסרונה של חברה שלי שטסה ללונדון לשבוע :)

AlmogiToMars

New member
את לא תרגישי..

כי את תהיי מאושפזת בבית חולים כל השבוע הזה בלי הכרה
חחחחחחחחח אממ.. הלוואי ש... . המחשב הזה כבר יפסיק להיתקע!!!!!!!!!!!!!!

adiiiXD

New member
חחחחD: הוא באמת יפסיק להתקע,

פשוט כי הוא יפסיק לעבוד ..... XD הלוואי שלא יהיו יותר מדי מבחנים, ושהרבה מבחנים יתבטלו מחשש לפיצוץ מוחות

.

לא יהיו הרבה מבחנים, אבל באלה שיהיו את תיכשלי. הלוואי שהריח של האקונומיקה יתנדף כבר מפה. ככה זה כשמנקים.

AlmogiToMars

New member
הוא יתנדף D:

אבל אז יבוא ריח של ביוב .. הרבה יותר מסריח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלוואי ש.. הטלפון המחורבן הזה יפסיק ליפול לי מהידיים חחח D:

tool2

New member
../images/Emo140.gifמנפצת

הטלפון יפסיק ליפול לך אבל ביחד עם זה יפסיק לעבוד חחחח
הלוואי שאני אעבור את המתכונת בתנ"ך שיש לי מחר בשלום

למעלה