שקשה להיפרד ממנה
ס סקייטר גירל New member 4/4/05 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif תרגם את התמונה.... שימו תמונה-מומלץ פפארצי...תרגמו אותה זה לפעמים נורא כיף=) [סורי על חוסר ההסברה למדתי 11 שע' היום*סחוטה*]
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif תרגם את התמונה.... שימו תמונה-מומלץ פפארצי...תרגמו אותה זה לפעמים נורא כיף=) [סורי על חוסר ההסברה למדתי 11 שע' היום*סחוטה*]
N NoWords New member 5/4/05 #21 ומה הקטע של איר קנדה? ../images/Emo6.gif או שמלת חתן? חחח בטח אני לא רוצה לדעת
ס סקייטר גירל New member 5/4/05 #23 איר קנדה-זו החברה שטסתי בה בקיץ שאר ושאטוס בה גם השנה הטיסה הזו הייתה סיוט[11 שעות!],אבל התלהבתי מזה [עזבי..]אז שמתי את זה בחתימה
איר קנדה-זו החברה שטסתי בה בקיץ שאר ושאטוס בה גם השנה הטיסה הזו הייתה סיוט[11 שעות!],אבל התלהבתי מזה [עזבי..]אז שמתי את זה בחתימה
N NoWords New member 5/4/05 #28 אני יודעת מה זה איר קנדה נא לא לזלזל באינטיליגנציה. אני גם חושבת שטסתי באיר קנדה מתישו בעבר..
ס סקייטר גירל New member 5/4/05 #29 air canada../images/Emo99.gif../images/Emo160.gif נמ... וכשחזרתי מקנדה גם שמתי כול הזמן אייקון של מטוס בהודעה[אחרי חודש היה לי נמאס חחח] אז חשבתי לשים בחתימה וזהו
air canada../images/Emo99.gif../images/Emo160.gif נמ... וכשחזרתי מקנדה גם שמתי כול הזמן אייקון של מטוס בהודעה[אחרי חודש היה לי נמאס חחח] אז חשבתי לשים בחתימה וזהו
ס סקייטר גירל New member 5/4/05 #24 שמלת חתן זו בדיחה פרטית שקיימת כבר שנה וחצי אני אפילו זוכרת ת'תאריך....ה6 לצדמבר 2003 זה קרה באיזו מסיבה שהייתי בה
שמלת חתן זו בדיחה פרטית שקיימת כבר שנה וחצי אני אפילו זוכרת ת'תאריך....ה6 לצדמבר 2003 זה קרה באיזו מסיבה שהייתי בה
G GarbageAddicted New member 4/4/05 #3 "אני יודעת שאני כוסית" "אבל למה בחרתי את הסרט הזה למה " |ספיר , הורסת עוד משחק שהיא לא הבינה |
ס סקייטר גירל New member 4/4/05 #4 חחחחחח../images/Emo6.gif לאותה תמונה כאלו? או ששכחת ת'תמונה ואת לא הורסת חיבוקקקי![ ]
ס סקייטר גירל New member 4/4/05 #6 לא לא הרסת!../images/Emo2.gifאבל יכולת בכותרת "תירגום לתמונה שסקייטי שמה"
ס סקייטר גירל New member 4/4/05 #8 יש לי הרבה=]אפילו כתבתי היומן את כו כולן הייתי מצלמת אבל אין לי מצלמה
ס סקייטר גירל New member 4/4/05 #10 אתה מחקה זה סקייטה?!../images/Emo46.gif נמ נו בואי נמשיך במשחק... ובואי לקומונה שלי
T tishbiman New member 5/4/05 #11 נוו...מה קורה עם המשחק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סקייטי תתחילי מחדש...
ס סקייטר גירל New member 5/4/05 #12 מה קורה עם כולכם?:-\../images/Emo10.gif אני אמשיך פשוט בשירשור הזה...
ס סקייטר גירל New member 5/4/05 #16 זהו שאני צריכה לערוך אותה ואז להחלי להחליט איפה איך מי מה ומו...וגם מה למחוק