m i c k e y 15
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifMcVideo Time../images/Emo126.gif../images/Emo59.gif
McFly - Popworld דני וטום הם מנחים שמתארחים בתוכנית ומציגיםפ קליפים וכאלה..וגם המנחה[שכחתי ת'שם
] שאל אותם כמה דברים ודני כ"כ מצחיק
..וכל פעם שאני רואה קליפים שהיו בעבר אני רוצה שהוא יחזור כבר לעצמו.. רזה כזה..[כי תודו שהוא קצת השמין חח] ועם שיער חלק...אחח
וטום כמובן מתעצבן עליו חחחח איך לא..ויש שם קטע שדני צחק..וואי זה היה קורע..חחח תגלו לבד
McFly`s backstage interview מקפליי בראיון מאחוריי הקלעים של אירוע כלשהו משו עם AOL חח..וכל מה שאני יכולה להגיד שדני טיפששש חחחחחחח הוא ממש אומר דברים ככה סתם חחח ואז טום מתקן אותו כזה לעשות פרסומת סמויה לאתר שלהם חח ...וגם דאגי מדבר!! ואואוא בצורה תוקפנית לגבי החורף..חח אבל רק לשניה חחח...ופעם אחת.. וכולם שם נראים מעולה!!
T4 on the beach מקפליי ועוד אמנים מהאירוע שלקחו אותם מאחוריי הקלעים ושאלו אותה קודם כל..איזה דג הם הכי אוהבים.. וטום כזה חמוד על ההתחלה חח ודני ישר צורחחח..ודאגי חחח לא הבנתי מה הוא בילבל שמה חח ווידאו השני שם מבקשים מהם לשיר את השיר של ריאהנה UMBRELLA ודני כ"כ מצחיק!!
במיוחד ב-00:40 דני עושה קול שהוא שר כ"כ מצחיקק..אני נשפכתי מצחוקקק
הוא ממש הפחיד אותי שם חח וכולם שם שרים את זה לא טוב חחח הם אומרים כזה..במקום eh eh eh הם אומרים..היי היי היי חחח אחח הבריטים האלה. והכל שם מצחיק! אם אתן רוצות לראות על הדג תלחצו קודם על -What's your favourite fish? ואם את השיר אמברלה - The T4 Allstars sing 'Umbrella'. את שניהם לראות! ---------------- והבונוס היום יהיו אסי וגורי במערכון מאזה מצחיק!! אין אסי הוא גדול.. כשחברה שלי הראתה לי את זה אני נשפכתיייייי..הוא קרוע
תהנווו-http://www.youtube.com/watch?v=wyI50mwtaQA
McFly - Popworld דני וטום הם מנחים שמתארחים בתוכנית ומציגיםפ קליפים וכאלה..וגם המנחה[שכחתי ת'שם