היום בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

SmallVille Girl

New member
טוב חברים !

המחשב שלי מת , התקלקל , נהרס .. אז אני בכלל לא אוכל להיות בפורום ! :(((( ואני יחזור רק אולי בעוד שבוע ! הלוואי פחות ! :((

d@r121

New member
../images/Emo32.gif הסקס חוזר לתפוז

סמנתה, קארי, מירנדה ושרלוט. ארבעת הפאקאצות הניו-יורקיות חוזרות לעונה אחרונה בהחלט בערוץ 2. עליהם ועל מעשיהם (בעיקר של סמנתה) תוכלו לדסקס בפורום סקס והעיר הגדולה. אתם מוזמנים להכנס

nowhere woman

New member
נ"ש, בקשה-

תוכלו לשים (למי שיש) תמונות של דהאני, שון וג'וליאן? תודה, נעמה.

Miss CB

New member
יא אללה...

דהאני דומה לאב'לה, מה חדש? שון יותר מזכיר את אמא שלו, עם המראה המזרח-רחוקי הזה, לפחות הוא חמוד כזה לעומתה (אה, זה ירש מאבא
) ג'וליאן, זו הפעם הראשונה שאני רואה תונה שלו - אלוהים אדירים, הוא ממש דומה לג'ון!! במבט ראשון לא, במבט ראשון מהנהנים מין "אהה יש לך דמיון פורה", אבל תתנו לו עוד דקה של בהייה... ממש אבל ממש דומה לו. משהו במבט הזה...

nowhere woman

New member
תודה רבה!

היחיד שראיתי זה את שון בטקס הוקרה לאביו & נפגעי הטרור באירוע התאומים ששודר בטלוויזיה לא לפני זמן רב, איזשהו יום שישי. השתתפו בו עוד המון מפורסמים, הנחה את הטקס קווין ספייסי וביצעו שירים של ג'ון וג'ון דיבר (כמובן שמתוך מסך ענק שהקרין את תמונותיו, וראיונות עם דבריו.) שון שר וניגן עם מובי ולא זוכרת עם מי... עוד לא התעניינתי כ"כ בביטלס(או במישהו מחברי הלהקה), רק שמעתי שיר שלהם מדיי פעם והמון גרסאות כיסוי, אז לא ראיתי את כל הטקס כיוון שהייתי צריכה לצאת. מישהו יודע עוד על הטקס הזה? אתם גם מוזמנים לתקן אותי בדבריי עליו כיוון שאני לא בטוחה בהרבה.

nowhere woman

New member
בקשר לנושא, הדמיון-

דהאני דומה לג'ורג' מייד שמסתכלים עליו. אבל ג'ורג' יותר מיוחד, יותר לטעמי או לא יודעת איך להגדיר. אני מסכימה עם Miss CB שון באמת דומה ליוקו רק שהוא חמוד וג'וליאן דומה לג'ון!

Another Girl

New member
מסכימה ../images/Emo13.gif

ושון לדעתי הוא מין שילוב של ג'ון ויוקו..מוזר אך מרתק.

שון...

שון לנון, הוא דוגמה מצויינת למה שנקרא *רגשות מעורבים*. (דוגמה נוספת לרגשות מעורבים, זה שהחותנת שלך, נופלת לתהום עם האוטו החדש שקנית אתמול....
)

דקלה9

New member
לא!

אני מבקשת למחות- אני אוהבת אותו, הוא ממש ילד חמוד. בעיני הוא מאוד דומה לג'ון...

גרמה

New member
סינתיה...

זה ציטוט ששמעתי מפיו של סנדרסון... האומנם גם את? :)

למעלה