היום בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

michalas

New member
אפרופו מיאו...../images/Emo26.gif

היום בבוקר יצאתי לתחנה של האוטובוס (לא משנה שיצאתי באיחור של 5 דק' ובסוף נסעתי בטרמפים לבצפר...) אז פתחתי את דלת ביתי והלכתי לי על השביל לכיוון הכביש... ושמתי לב שיש קצת מדיי חתולים (או שאני לא זוכרת כמה יש לי...?!) ואז הסתבר שצדקתי...אחד החתולים (שאני לא מבדילה ביניהם כבר...ומרוב שקצב ההשרצה באיזור {כן...החתולות פה שרלילות...} גדל אני כבר לא נקשרת לאף אחד מהם גם...) אז בקיצור, ראיתי את אחד החתולים מעוך לו בחן על הכביש, חסר עין...חסר לסת... והעין השניה...בעע...כולה בחוץ...כמו הבובות האלה שלוחצים עליהן ויוצאות להן העיניים (נו...אלה שיש בהן חומר מגעיל כזה ודביק בפנים)...אז בדיוק אותו דבר...רק בחתול... זייהו

michalas

New member
דירטי אל תרגיז אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לאאאאאאאאאאאאאא ערסיתתתתת
ואם תגיד את זה עוד פעם תקבל זנגורה בין הגבות
סתם...אבל הנימה הצינית היתה כי כבר התרגלתי.... זה קורה כל שבועיים בערך...אמרתי לכם...יש פה קצב של השרצות...

למעלה