היום בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

../images/Emo41.gifמכתב לראש 1../images/Emo41.gif

אוקי, יש לי רעיון. אני רוצה שראש1 ישימו דברים של ג'וני דפ. עכשיו. ומהר. מי שרוצה גם להשפיע יכול לכתוב להם אי-מייל. עכשיו, אני לא בטוחה אם זו הכתובת הנכונה, אבל זאת הכתובת באתר שלהם. [email protected] עדיף שתחכו עד שאני אגיד לכם שזו הכתובת ואז תשלחו.. אבל, מי בעד הרעיון בכל מיקרה?

הנה מה שאני כתבתי להם:

שלום! שמי הוא דנה, אני בת 13 ואני מנוייה לעיתונכם. אני לא יודעת אם זה המקום לפנות אליו (אם לא בבקשה ציין/צייני את המקום הנכון), אך ברצוני דבר ראשון לומר שיש לכם עיתון נפלא, מעניין, שכיף לקרוא! הדבר העיקרי שאני רוצה לדבר עליו, הוא ג'וני דפ (אהובי לנצח), אך לצערי אני לא רואה אותו הרבה בעיתון. למשל, העיתון "מעריב לנוער" בגיליון האחרון, פרסם פוסטר ענקי שלו. ואתם? אתם מפרסמים של בלו, או של חברים, או של אבריל לאבין. עכשיו, אני מבינה שיש המון שמעריצים את אבריל ושות', אך ג'וני דפ מוערץ ע"י מאות אנשים (אני מניחה שבנות), ולא בגלל המראה (השקסי) שלו, אלא בגלל איכות המשחק שלו, והבן-אדם המקסים שהוא. אני מבקשת מהמערכת, בבקשה! פוסטר אחד!! לפחות *אחד* של ג'וני דפ! לא ביקשתי המון! רק אחד! אני גם אשמח לשמוע עליו יותר במדור "סלבריטי", כי יש מספיק מה לכתוב עליו. אז בבקשה, עוד חומר על ג'וני דפ, עוד תמונות, וכו'. אז.. תודה רבה לך, נמען/ת יקר/ה! אם פניתי למקום הלא נכון, אמור/אמרי לי להיכן לפנות. ואם כן פניתי למקום הנכון, בבקשה קח/י את דברי ברצינות, ותנסה/תנסי שהמערכת תפרסם קצת יותר חומר על ג'וני. אני ממש לא רוצה לעבור ל"מעריב לנוער" רק בגלל שהם מפרסמים על ג'וני.. אי מתה על העיתון שלכם!!!!!!!! אז בבקשההההההההההההההההההההה!!! (כמה פעמים אני כבר אגיד בבקשה?!) אז תודה, ולהתראות!

MrS TiNkErBeLL

New member
סבבה של רעיון

כמה דבריםם :]
רעיון נהדר אני בטוחה שהוא יצליח :] ניסוח טוף אבל לא הייתי ממליצה לך לשים תחלק הזה על מעריב לנוער.. לא מעורר אהדה בואי נגדיר את זה ככה ;]
הפוסטר הגדול שלו במעריב לנוער? חחח תלוי אצלי בחדר בגאווה איזה שווה הוא :]
גם לי קוראים דנה ואני בת 13 <וחצי>

דווקא החלק על מעריב לנוער

צריך לעורר אותם. זה סתם חבל שנאי אהיה מנויה למערי בלנוער בגלל זה, את לא חושבת?

וואי כמה שגיאות!../images/Emo12.gif

שנאי= שאני למערי בלנוער= למעריב לנוער יוו.. אני מפחידה את עצמי..

MrS TiNkErBeLL

New member
חפיףףף :]]

חחח חפיף עם השגיאות הקטע של מעריב לנוער יכול לעורר אותם אבל תחשבי על זה.. כמה מכתבים כאלו הם מקבלים.. הם לא חייבים להתייחס לזה.. אז אם משווים בינם לבין העיתון שמתחרה בהם הם פשוט לא יגיבו.. בעיקר אם מדגישים את זה שבעיתון השני יש יותר דברים שאת רוצה קיצר הבנת :] לוב יו בה ביי :]

אבל../images/Emo163.gif

לא נראה לי שהם עד כדי כך ילדותיים שאם אני משווה אותם לעיתון אחר הם אומרים: "יו! איזה ילדה מגעילה! אני בחיים לא אגיב לה! נה נה בננה!! תחת של בננה!!"

חשבתי על משו!

נכון שהיינו ילדים תמיד היה נראה לנו נורא טבעי ש"נה נה בננה" מתחרז עם "תחת של בננה"? אנחנו כאלו מפגרים שלא שמנו לב שזו אותה מילה?!

רעיון טוב../images/Emo186.gif

{מתוך קריאה של כל הרבה מכתבי בקשות לפוסטרים/כתבות/עידכונים לגבי מפורסמים} תראי. את ואני וכל הבנות פה בפורום רוצות שישימו דברים על ג'וני בעיתוני נוער וזה טבעי. הבעיה היא שלא רק אנחנו{אלה שרוצים כתבות ופוסטרים על ג'וני} רוצות שישימו הרבה דברים שלו. גם מעריצים של מפורסמים אחרים רוצים שישימו דברים על מי שהם אוהבים בעיתונים. העיתונים לא יכולים למלא את הבקשות של כולם ופשוט כותבים ושמים תמונות של מי שיש עליו הכי הרבה חדשות באותו באותו זמן. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה

תודה!../images/Emo13.gif

בכל מיקרה, נראה מה הם יעשו אם זה, אם הם יגיבו לי על זה בכלל. אם לא, לא נורא, היה שווה לנסות! אם כן, עוד יותר שווה.

adi depp

New member
זה נראה רעיון טוף

כדאי שנפנה אליהם בקשר לזה משהו שלא קשור:אתם יודעות איזה סרטים חדשים ג'וני יוציא בזמן הקרוב ואם הם כבר סיימו לצלם את הסרט השני של שודדי הקאריביים??? אג"ב ג'וני היום דיברו עליו בערוץ E בלווין

למעלה