בגריל

כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.

זיו25

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif בגריל ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולם, כמה עידכונים קצרים... הטרילוגיה של "מיה אחת" פורסמו במאמרים - קריאה נעימה לכולם! נפתח לוח החלפת ספרים - כולם מוזמנות ומוזמנים להשתמש בו! שרשורי
ניתן לשרשר להודעה זו. המשך יום מקסים לכולנו, שלכן, זיו.

מיה אחת

New member

מיה אחת

New member
זיו-

ברשימות שלי שפורסמו היו כמה שגיאות כתיב. כיוון שאין לי גישה אליהם במתכונת הנוכחית, אשמח אם תעבור על הטקסט ותתקן את השגיאות הנ"ל.

זיו25

New member
לא הספקתי...

אבל זה יטופל, בצורה זו או אחרת - בקרוב. בברכה, זיו.

ברכות על פתיחת הפורום!

כן כן...קצת אחרנו..היו פקקים בדרך אז קבל התנצלותנו!
המון המון מזל טוב והצלחה לרגל פתיחתו של הפורום! שלך תמיד, איתי ומאי "סקס וזוגיות גאה"

פיפיטה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

שלום לכולם, הופתעתי למראה עיני פורום של הרומן הרומטי!!! אני קוראת את הספרים מגיל 12 עם הפסקות. מתה על הספרים משכיחים את הצרות לא צריך להתעמק יותר מידי. ואפשר תוך כדי לקרוא ספרים אחרים, סיימתי את תמרה הולכת על המים, עכשיו אני קוראת את תאונות. את הספרים היותר רציניים אני קוראת בדרך לעבודה (שעה נסיעה) את הרומנים בבית. אפשר לקנות ספרי הרומן הרומנטי ב-צומת הספרים ב25ש"ח לספר לא השקעה גדולה (אם לוקחים בחשבון שקוראים אותו כמה פעמים) לפעמים מביך לקנות את הספרים ואני ממתינה שלא יהיו אנשים ליד הקופה אך הצורך לקרוא אותם מנצח. סליחה על אורך ההודעה, אך הייתי חייבת לשתף ולהשתפך בייייייייייייי

למעלה