כשמצחיק אז צוחקים

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifכשמצחיק אז צוחקים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

שאלון הזוי מצחיק ומטורף! אתם כמובן יכולים לענות ובמיוחד לצחוק! אז תכינו ת'בטן טוב טוב.. כי היא הולכת להתהפך לכם!
מוכנים
אני לא שומע
מוכניםםםםםםםםםםם
יפה!
1. אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? 2. יש שירותי נשים בבר של הומואים? 3. אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני"מריו מריו"? 4. למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? 5. למה מכבסים מגבות רחצה? אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן? 6. מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? 7. אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? 8. אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? 9. למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? 10. למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? 11. למה כשאת טועה בחיוג, זה אף פעם לא תפוס? 12. איך כותבים אפס בספרות רומיות? IIIIIV ? 13. אם חנות פתוחה 24 שעות ביממה, 365 ימים בשנה - עדיין צריך מנעול על הדלת שלה? 14. אם תרוצי במהירות הקול - תוכלי לשמוע באוזניות של הדיסקמן שלך? 15. -"תמונה שווה אלף מילים": מה קורה אם מצלמים כתבה שיש בה אלף מילים? כמה התמונה שווה אז? 16. לכל המדינות יש חוב לאומי (גם לארה"ב). אז למי כולם חייבים? 17. אם שום דבר לא נדבק לטפלון, איך הטפלון דבוק למחבת? 18. אם רגל של ארנב מביאה מזל, למה היא לא עזרה לארנב? 19. יין לבן הולך טוב עם דגים. זה אומר שענבים הולכים עם סושי? 20. אם אוכלים פסטה ואנטי פסטה אחד אחרי השני - זה כאילו לא אכלת כלום? 21. אם חונקים דרדס - לאיזה צבע הוא הופך? 22. אם רוצים להיכשל במשהו בכוונה, אבל בסוף מצליחים בו - אז מה קרה בעצם? 23. איך קוראים לנשיקה צרפתית בצרפת? 24. אם זאת "ניו" זילנד, איפה הישנה הייתה? 25. בסוף המבול נשארו 2 מכל חיה, אבל מיליוני תנינים וצפרדעים? (וכל מה ששורד במים) 26. יש מקום בעולם בו מותר לנסוע מעל 200 קמ"ש? אז למה מכוניות רגילות (לא מרוץ) מגיעות למהירות כזו? 27. זה לא אירוני שאם אתה רוצה לקנות אלכוהול, ולא מאמינים לך שאתה בן 18 - אתה מראה רישיון נהיגה? 28. למה השמש עושה את השיער יותר בהיר ואת העור יותר כהה? 29. למה לטרזן אין זקן? 30. למה כדי לכבות את המחשב, צריך ללחוץ על "התחל"? 31.נראה לכם מקרי שהאצבע המורה היא בדיוק באותו גודל כמו הנחירים באף?

HiLi88

New member
חחחחחחח גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif

יש שם כמה ממש מצחיקים וחלק גם הכרתי, אני אוהבת כאלו
אם יש לך עוד אז אני אשמח אם תשים
תודה

reutc1

New member
יא גל!!! איזה מגניב../images/Emo9.gif

תודה!!! :D:D זה ממש מצחיק...

Cm 2004

New member
אם אני ימצא בכיף../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif

תגידי את והמטריה נולדתם ביחד או שבלידה הפרידו ביניכן

HiLi88

New member
../images/Emo183.gif

הפרידו בינינו! ו...ואז יום בהיר אחד
מצאתי אותה פה בתפוז.
במקום שהכי לא ציפיתי אתה קולט? איזה עולם קטן

Cm 2004

New member
איזה ../images/Emo63.gif מרגש עד דמעות../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

אפשר לעשות מזה טלונבלה (בע"מ
) "זה עולם קטן מאוד" בכיכובן של.. הכוכבת הראשית
והילי

HiLi88

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo183.gif

עזוב אותך טלנובלה
סרט הוליוודי.
אוסקר...אמי
אני כבר יכולה לראות את הפסלים
הכסף
את הזוהר
את העיתונות הצהובה מפרסמת שמועות שהמטריה ואני נפרדנו, שהמטריה נאבדה "מעשה בחמישה מטריות..." (
) וכאלו...
בא לך להיות הסוכן שלנו? תאמין לי זה ישתלם לך בבוא הזמן...

למה אתם לא עונים ימכוערים?../images/Emo110.gif

1. אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים?אולי. 2. יש שירותי נשים בבר של הומואים?לאיודעת. 3. אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני"מריו מריו"?אכן. 4. למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת?כי זה הכי אחי
. 5. למה מכבסים מגבות רחצה? אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן?תשמע, יש אנשים שלא נקיים...
6. מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה?אני אבדוק ואגיד לך.. 7. אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה?לא, אבל זה לא נורא, כי כולם גם ככה יכתבו אותו דבר כי ככה כתוב במילון, אז זה לא משנה. 8. אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי?אממ כנראה. 9. למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה?כי זה לא אותו דבר
. 10. למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל?בדיוק
. 11. למה כשאת טועה בחיוג, זה אף פעם לא תפוס? מי יודע? אולי כשתפוס זה אומר שזה טעות בחיוג, ואתה לא יודע כי לא עונים לך..? 12. איך כותבים אפס בספרות רומיות? IIIIIV ?לא כותבים
. 13. אם חנות פתוחה 24 שעות ביממה, 365 ימים בשנה - עדיין צריך מנעול על הדלת שלה?כע, זה לא כולל חגים
. 14. אם תרוצי במהירות הקול - תוכלי לשמוע באוזניות של הדיסקמן שלך?לא בדקתי עדיין.. 15. -"תמונה שווה אלף מילים": מה קורה אם מצלמים כתבה שיש בה אלף מילים? כמה התמונה שווה אז?אז היא לא שווה מהה.. 16. לכל המדינות יש חוב לאומי (גם לארה"ב). אז למי כולם חייבים?לי
. 17. אם שום דבר לא נדבק לטפלון, איך הטפלון דבוק למחבת?הוא מדביק את עצמו. 18. אם רגל של ארנב מביאה מזל, למה היא לא עזרה לארנב?כי היא לא אוהבת אותו..
19. יין לבן הולך טוב עם דגים. זה אומר שענבים הולכים עם סושי?שילכו.. 20. אם אוכלים פסטה ואנטי פסטה אחד אחרי השני - זה כאילו לא אכלת כלום?מזה אנטי פסטה? 21. אם חונקים דרדס - לאיזה צבע הוא הופך?סגול. 22. אם רוצים להיכשל במשהו בכוונה, אבל בסוף מצליחים בו - אז מה קרה בעצם?הצלחנו במשו שלא רצינו בו.. 23. איך קוראים לנשיקה צרפתית בצרפת?נשיקה אנגלית
. 24. אם זאת "ניו" זילנד, איפה הישנה הייתה?איפה שניו זילנד, פשוט היא נחרבה..
25. בסוף המבול נשארו 2 מכל חיה, אבל מיליוני תנינים וצפרדעים? (וכל מה ששורד במים)לא דפוקים, נשארו צפרדע וצפרדעה שהתרבו, ותנין ותנינה שהתרבו.בורים. 26. יש מקום בעולם בו מותר לנסוע מעל 200 קמ"ש? אז למה מכוניות רגילות (לא מרוץ) מגיעות למהירות כזו?כדי שיהיה לך מה לשאול. 27. זה לא אירוני שאם אתה רוצה לקנות אלכוהול, ולא מאמינים לך שאתה בן 18 - אתה מראה רישיון נהיגה?לא. 28. למה השמש עושה את השיער יותר בהיר ואת העור יותר כהה?כי היא מאגניבהה 29. למה לטרזן אין זקן?למה שיהיה לו?
30. למה כדי לכבות את המחשב, צריך ללחוץ על "התחל"?כי סוף זו תמיד התחלה חדשה
. 31.נראה לכם מקרי שהאצבע המורה היא בדיוק באותו גודל כמו הנחירים באף?אהא. הודגש באמצעות עצמי
כי נורא משעמם לי ואין לי מדגישומטיק[משו כזה נו
]

אני מכירה את זה../images/Emo8.gif../images/Emo90.gif

פעם גם שלחו לי וקראו לזה "למה למה למה???" (כי כל השאלות מתחילות בלמה אבל אצלך לא אז לא משנה חחחח) בכל אופן הנה מה ששלחו לי, יכול להיות שיש כאן כמה שחוזרים על עצמן אבל לא נורא
):
למה אנחנו לוחצים על השלט חזק יותר, כשאנחנו יודעים שהסוללות נחלשו?
למה הבנקים גובים עמלת משיכת - יתר, כשהם יודעים שאין שם כסף?
למה אנשים מאמינים כשאומרים להם שיש ארבעה מיליארד כוכבים, אבל חייבים לבדוק כשרושמים צבע לח? (אגב, את זה הכי אהבתי כי זה פשוט נכון
)
למה הדבק לא נדבק למיכל בו הוא נמצא? (זה באמת עורר בי מחשבה
)
למה משתמשים במחטים סטריליות כשמוציאים להורג בזריקת רעל?
למה לטרזן אין זקן?
למה סופרמן עוצר כדורים בחזהו אבל מתכופף כשמשליכים עליו את האקדח אחרי שהכדורים נגמרים?
למה הטייסים המתאבדים היפניים (קמיקאזה) חבשו קסדות?
למה אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיעה שם? (זה באמת קורה לי!!
)
למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כל מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב אבק הזדמנות נוספת?
למה אף שקית פלסטיק לא נפתחת בקצה הראשון בו מנסים לפתוח אותה בפעם הראשונה?
למה אנחנו מנסים בחורף לשמור על הבית חם כפי שהוא היה בקיץ, תקופה בה התלוננו על החום?
למה בכל פעם שמנסים לתפוז משהו שנופל מהשולחן, תמיד פוגעים במשהו אחר ומפילים גם אותו? גל, אהבתי את השרשור ותודֶה שהוספתי הרבה
כל הכבוד

HiLi88

New member
תודה פז../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif

הכי הצחיק אותי זה:
"למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כל מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב אבק הזדמנות נוספת?"

כן../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

אבל הפשוט החלק עם ה'צבע לח' כל כך נכון שזה הורג אותי!! לא ראיתי מישהו אחד בחיים שלי שעבר ליד ספסל (או משהו אחר) שהיה רשום עליו 'צבע לח' והוא לא בדק אם זה באמת לח
(אפילו אני
) גם זה עם הסינים והקסדות הצחיק אותי - הם מתאבדים עם קסדה

למעלה