שירשור סופשבוע

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

רום אונגר, הידוע בכינויו "החנון יהושע" יגיע בשעה 12:30 להתארח בפורום מכת מדינה. שרשרו לו בפורום שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68617026
הזוכה השבועי בתכנית מת להיות יתארח ב-21:10 LIVE בבלוג טי.וי של תפוז אנשים ויענה לכל שאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום מת להיות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=68731920

שכטרון

New member
../images/Emo58.gifספויילרים!../images/Emo59.gif

פרק 95: רז המום מביקורו הבלתי צפוי של מיגל. עדה המאושפזת מזמינה לעצמה פריטים מערוץ הקניות. הלנה מגלה שנועה החליפה את המנעול במשרדה. ברוריה ושאר אורחי המסיבה בהאנג אובר מטורף אחרי מסיבת חוף באילת. אדם מזמין את יולי ואור לדירתה של שירה, כשהיא איננה. עומר שומע את הלנה מאיימת על ברוריה ומבין שהן שותפות לקנוניה נגד טרנס ומשפחת צוקרמן. פרק 96: שלמה המום לגלות שהמיליונים שלו נמצאים אצל ברוריה. יולי משתמשת באור כדי לגרום לאדם לקנא. הלנה ממשיכה לזרוע הרס בטרנס, ומחביאה קופסה מסתורית במטוס. ברוריה טוענת שהיא חפה מפשע. נועה מקבל חדשות מרעישות בבריסל, וחוזרת לארץ מוקדם מהמתוכנן. אדם ושירה מחליטים לטוס יחד ללונדון, בניסיון לעורר את יחסיהם המידרדרים. עומר וברוריה הולכים לדבב את עדה בבית החולים. פרק 97: רז נלחץ משהותו של מיגל בבית של ערן. עדה מאמתת את גרסת ברוריה ומספרת בדמעות תנין שהלנה איימה עליה וסחטה אותה. עומר ושלמה מנסים לאתר את נועה בחו"ל. נועה מנסה להודיע לשלמה שהיא נחתה בארץ, אבל הקליטה בנייד שלה משובשת. עומר נפגש עם הפסיכיאטר של הלנה. נועה מגיעה למשרד שלה, ומתעמתת עם הלנה על המידע המרשיע נגדה.

moton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifשירשור סופשבוע../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

כל הדיבורים, וכל מה שבא לכם [כמעט
] לשרשר לכאן
שיהיה אחלה סופשבוע.. ושבת שלום

edeneden1234

New member
../images/Emo124.gifנפרדים מ"פיק אפ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo136.gif

האשכול הגדול ביותר
נפרדים מ"פיק אפ"..
זהו, זה נגמר. בעוד שבוע בערך נמטוס ינחת, כולנו נזיל דמעה
ונאמר יפה שלום ל"פיק אפ" ובעיקר לברוריה פסקל [אוולין הגואל
] שהחזיקה טוב טוב את הסדרה
הרייטינג לא היה בעננים, אבל אנחנו אילו שדווקא כן נהננו. את הפרידה הגדולה אפשר להתחיל לשרשר לכאן כבר עכשיו, אני אכתוב בשעות הערב בערך סיכום גדול באמת של הסדרה - שממש אהבתי. לא צפיתי הרבה ב"פיק אפ" אבל מהחצי - אני יכול לומר שהתמכרתי.
ו
בפרקי הסיום.

moton

New member
אממ....

לא עדיף לעשות שירשור סיכום כשהסדרה באמת תיגמר..? בכל אופן תודה על הרעיון

smndrol

New member
מה תזכרו מהסדרה? - לא דמויות!!!

למשל את הכניסה של הדמויות (ובמיוחד בר) לבית של עומר (דלת ההזזה היפנית) או את המנגינה כל פעם שהלנה מתכננת משהו או כשהיא מתקתקת על המחשב והיו עוד אבל שכחתי.. חוצמזה אני אזכור איך ההורים שלי חזרו הביתה בדיוק בשעה שהתחילה הסידרה במשך החנוכה וישר הדלקנו נרות ופיספסתי חצי תוכנית (ולא היתה לי ברירה אלא לראות את השידורים החוזרים בסופ"ש) או אחרי שפיספסתי שבועיים של שידורים התיישבתי מול המחשב לראות את הקטעים באתר (בחו"ל!!!)

smndrol

New member
ואיך שכחתי את

הכורסא אצל ברוריה ועדה בבית (עם ה"מפיות" של טרנס)

moton

New member
../images/Emo41.gif"סוף העולם שמאלה"-הערב בטלויזיה!

הערב, בשעה 21:00 בערוץ HOT סרטים, סרט הקולנוע המצליח "סוף העולם שמאלה". אוולין הגואל משחקת שם מכשפה מרוקאית, והיא דיברה על התפקיד באירוח שלה כאן בתפוז
אנשים. אני עוד לא צפיתי בסרט, ואין מצב שאני מפספס את זה היום. תהנו

למעלה