מבקרים את שיר

טוב

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifמבקרים את שיר../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

וגם את חנה וליאור תוך כדי. אז ככה, דיברתי עם ליאור (של חנה של שיר של ליאור), והם מאד מאד רוצים שנבוא לבקר אותם (מעניין למה?!) הזמן הנוח להם זה סופשבוע. בגלל המגבלה של חלק מהנוכחים לנסוע בשבת(אתאיסט עכשיו מרגיש אשם) גם יום שישי הוא אופציונלי, כי שבת נכנסת מאוחר. מי שלא יכול לא זה ולא זה שיכתוב את מוצאי שבת ("שבת בערב", כלשונם). התאריך יקבע לפי הרוב, ולפי מה שיתחשק לי. מהרו לשרשר תשובותיכם. (ותודה לADAM על העזרה).

היי, גם אני כאן!

מקווה לחזור באופן מלא. בינתיים גונבת כמה דקות שינה של שיר. מתה לראות אתכם! הסלון שלנו הוא מקום מצויין למפגשי פורום (כבר אמרתי את זה פעם?)
לכולם חנה

adam222

New member
מי מגיע??????????????

או יותר נכון - "חסר לכם שלא תגיעו"

טוב

New member
חייקה וענת

שניכם מוזמנים בשמחה. אבל לא כתבתם איזה יום מועדף עליכם: שישי או שבת? (אם זה שישי זה בבוקר, שגם ה"דתיים" יוכלו לבוא.)

anat80

New member
לי לא יותר מדי משנה

בשבת סבירות גבוהה יותר שיהיה לי אוטו (מירושלים למעוניינים, אפשר לאסוף במרכז) ובשישי אם ירצה השם (הא, מעולם לא אמרתי את זה! הייתי חייבת) יהיה לי שיעור אופנוע בבוקר..

anat80

New member
אני כרגע

הצלחתי לקבוע שיעור ביום שישי ב - 12:45 אז אם זה החל מ - 13:30 יציאה מהמרכז זה טוב לי שישי (או לחילופין לחזור מאוד מוקדם) חוץ מזה שבת/מוצ"ש בסדר (אבל עדיף שבת בצהריים)

adam222

New member
לך מומלץ מאוד להגיע!!!

למה אחרת תהיה לך בעיה חמורה עם שיר בכבודה ובעצמה

haimcn

New member
היא צריכה ללמוד לתת כבוד...

נרביץ בה תורה ויראת שמים... (וד"א אין לי העדפה לגבי יום)

למעלה