מפגש פורום

Just Adi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifמפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

טווווב אז שכל אחד ישרשר להודעה הזאתי: איפה הוא הכי חושב שנוח להיפגש ולפרט: באיזה עיר באיזה מקום (למשל בית של מישהו, לפני/אחרי הופעה, קניון וכד') באיזה שעה עד איזה שעה ומתי הוא לא(
) יכול

Just Adi

New member
אוקיי... אז אצלי ../images/Emo80.gif

באיזו עיר = אני משערת שמשהו באזור המרכז, הכי נוח... עדיף אולי מקום שיש בו תחנת רכבת או משהו... שיהיה נוח. באיזה מקום = או בית של מישהו או גינה ציבורית, שיהיה אפשר לשבת ולדבר איזה שעה עד איזה שעה = לא ממש אכפת לי... נראה לי צהריים עד הערב או משו כזה... ואם מישהו יכול שכולם ישנו אצלו בכלל פצצות מתי אני לא יכולה
= בשעות הבוקר כי אני עובדת, למרות שלא יהיה נורא אם אני אבריז פעם, ויש לי מלא דברים של השומר הצעיר אבל אני לא יודעת תאריכים מדוייקים, אבל רובם בסביבות אוגוסט אז אין משהו מיוחד...

בואר

New member
אוקיי:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הכי נוח לדעתי זה להפגש בבית של מישהו/אחרי הופעה/בגינה ציבורית (פיקניק!) איפושהו במרכז כי אם לא לא יתנו לי להגיע... שעות-סביבות הצהריים... לא יכולה: 20 ליולי-סוף החופש אז תהיו נחמדים ותסדרו את זה עד ה20,K?

l i f a g i r l

New member
אמממ

אין לי ממש בעיה איפה...אני מעדיפה במרכז הכי נוח לכולם...אבל בכלליות לא ממש מזיז לי.... אממ איפה במקום שאפשר לשבת ולדבר ולהעביר צחוקים וכאלה.... ומתי ,כרגע החופש פנוי לי...חוצמב7 ל7.....כל השאר סבבה

או קיי חברההה... ../images/Emo168.gif

ככה.., לי באמת שלא אכפת איפה המפגש יהיה, אני יוכל להגיע
ואני לא יכול בין התאריכים: 6-7 עד ה-14 לשביעי בגלל שבין התאריכים האלה אני נמצא בשני מחנות קיץ, אחד של המדצ"ים ואחד של הצופים. ואני לא יכול גם בתאריך ה-22.7 בגלל שאני טס לטורקיה, אפשר בין התאריכים האלה, או מתי שתרצו....

ענבר ש

New member
או קיי

מיקום-המרכז לא איכפת לי דיזינגוף סנטר,אבל יהיה הרבה יותר נחמד אצל מישהו בבית. שעה-אחר הצהריים עד הערב נראה לי הכי נוח לכולם. נכון לעכשיו, כל יום מתאים בשבילי.

Rain Star

New member
אני יכול בכל החופש...אבל..../images/Emo41.gif

כמו שזה נראה - רק בצפון...

נכון!!!../images/Emo163.gif

זה בגלל המחנקה קיץ של הצופים... אי אפשר להספיד דבר כזה, בחייייייים לא..!! זה הדבר הכי כיף בעולם!!

יששששששש!!!!!!! ../images/Emo168.gif

אז את יוצאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני יראה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז לגביי:../images/Emo66.gif

טוב אז אני עוד לא בטוח בדיוק מה אני עושה החופש. כנראה שמהשביעי ליולי עד ה-10 אני לא יכול כי אני במחנה. ויכול להיות, אבל רב הסיכויים שלא זה גם בשלישי לשמיני עד ה-14 כי גם אז אני אולי במחנה. חוץ מזה נראה לי אני פנוי. מה דעתכם להיפגש בניצנים? אחרי אחת ההופעות? ואז גם נשישאר "לישון" וכל הלילה נהיה ביחד שם ונביא גיטרה ויהיה כיף. עוד אף פעם לא ניגנתי הרבה שירים של מוניקה חוץ מלעצמי ולחבר אחד. יהיה כיף לאללה. אבל אפשר גם במקום אחר. אני מעדיף איפשהו בדרום אבל זה יהיה רחוק להרבה אנשים אז בטח איפשהו במרכז... ואל תהיה חכמים כאלה ותגידו "בבית של מישהו". שמי שיכול יציע את הבית שלו. אז אני מראש אומר שאני לא יכול...

אבל אני לא אהיה בניצנים... :(((

אני חושבת שתל אביב זה המקום הכי נוח - אמצע של כולם והכל יהיה סבבה אם נשב באיזה גינה או אצל מישהו בבית - לישון יכול להיות רעיון נחמד ;) לא חשוב לי שעות... מצדי מ10 בבוקר עד 4.. (רק דוגמא) ואני יכולה כל החופש.. אין לי הרבה מה לעשות

בואר

New member
שאלה:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

בתור תלמידה "מעולה" ואחד שיודעת "מעולה" ג"ג: איפו זה ניצנים???

Negative creep1

New member
so..האמ..

גם אני חושבת שהכי נוח זה איפשו במרכז.. אפשר איזה חור ציבורי, או קניון, בית של מישו באיזה שעה לא משנה לי.. ואני חושבת שכל החופש שלי יחסית פנוי..נו לייף

jamesT

New member
אני../images/Emo94.gif

במרכז ככה לדעתי איפשהו ציבורי ואני לא יכול מה13 ל7 עד ה3 ל8 כי אני בקורס מדריכים

למעלה