שרשור הכרות

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

מכיוון שאין פה עוד מנהל קבוע,נתחיל שרשור הכרות
שם:
שחקנ/ית אהוב/ה:
דמות אהובה:
דמות שנואה:
זוג אהוב:
זוג שנוא:
Ment to be:
מאיזה פרק התחלתם לראות
: יאללה לשרשר.

I n n u e n d o

New member
אני אתחיל../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם:דורין
מיקום בארץ:מרכז,מושב גינתון
שחקנ/ית אהוב/ה:גלן גרינג
[לואיס]
דמות אהובה:שרידן
דמות שנואה: גוון.
זוג אהוב:לואיס ושרידן
זוג שנוא: איתן וגוון.
Ment to Be: איתן ותרזה ולואיס ושרידן.
מאיזה פרק התחלתם לראות
:פרק 20 בערך..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמגיבההה!!!!

שם:
מרים
מיקום בארץ:
ר-ג
שחקנ/ית אהוב/ה:
בסדרה יעני?
דמות אהובה:
קי אייבי ולואיס
דמות שנואה:
צדקה!!!(צ'ריטי לקשיי הקליטה)
זוג אהוב:
וויטני וצאד
זוג שנוא:
לואיס וצדקה(שוב..צ'ריטי)
Ment to be:
תרזה ואיתן
מאיזה פרק התחלתם לראות:
מהראשון

shasha14

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif../images/Emo67.gifתשובות../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

שם:שרון גיל:14 מיקום בארץ:ת"א שחקנ/ית אהוב/ה:אשטון קוצ'ר וקמילה בורדונבה דמות אהובה:קיי ואייבי דמות שנואה:צ'ריטי ואיב...... זוג אהוב:אמממ סם ואייבי זוג שנוא:צ'ריטי ומיגל Ment to be:תרזה ואית'ן,שרידן ולואיס מאיזה פרק התחלתם לראות:די מהפרקים הראשונים...נראה לי מהפרק הראשון אבל אז לא הייתי רואה קבוע.....

shambi

New member
עכשיו אני

שם: הדס גיל: 18 מיקום בארץ: צור הדסה שחקנית אהובה: שרידן! דמות אהובה: לואיס דמות שנואה: איב זוג אהוב: שואיס זוג שנוא: איס וטי סי מנט טו בי: שואיס מאיזה פרק התחלתם לראות: מההתחלה!

נראה לי שאני הכי מבוגרת כאן

אני בת 22 וחמישה חודשים, בקיצור אני התחלתי לראות בערך מפרק 50, ולמען האמת קצת נמאסה עליי הסדרה, אבל כמו שאני יודעת אני יפסיק לראות לכמה ימים ואז אני ימשיך בשביל לראות מה קרה ואם התפתח משהו

angel wings

New member
ברוכים הנמצאים...ותורי...

שם: הילה
מיקום בארץ: יהוד
שחקנ/ית אהוב/ה: פסל הציפור בסדרה!
דמות אהובה:טימי,הוא כזה מתוקי! (כן,על אף הופעתיו הקצרות,ועל אף שהוא בסך הכל 1.30 או משהו כזה...תהרגו אותי! הוא פשוט דמות שבא לי לחבק את המסך כשאני רואה אותה!
דמות שנואה: קיי,אוח היא כזאת מעצבנת שבא לי לתת לה מכות!
זוג אהוב: תרזה ואיתן!
זוג שנוא: טי.סי. ואיב (הם פשוט מעצבנים!)
ment to be: שצ'ריטי תקבל כבר את הכוחות שלה!
מאיזה פרק התחלתי לראות: מהראשון! אוח אני כזאת פטתית! הילה,אני מכורה לתשוקות רק בגלל שאני לפני גיוס ואין לי מה לעשות ב-
... בצבא לא יזדמן לי לראות כל כך....

shambi

New member
מתי את מתגייסת?

אני ב 16 בדצמבר ודווקא יש משהו חדש בצבא: לכל אחד נתנות כמה שעות מול הטלויזיה בשביל לראות מה חדש בעולם הסבון אבל לצערי "תשוקות" לא נכללת בחבילה כי שם אין חדש אף פעם..

angel wings

New member
אני מתגייסת ב-18...

הייתי אמורה להתגייס ב-16 לדצמבר...אבל דחו לי ביומיים

backstreet girl

New member
אז ככה:

רוני 14 ראש העין אין שחקנתי ספציפית שרידן וקיי מתשוקות ומריצה מהמודים ג'וליאן מתשוקות שרידן ולואיס שרידן והאנק נועדתי להיות של קווין אני התחלתי לראות תשוקות מפרק 59

y a ® d e n a

New member
אני [|פטרייה|../images/Emo113.gif

שם: ירדן
מיקום בארץ: אנוכי נמצאת בתל אביב...
שחקנים אהובים: קמילה בורדונבה+בנחמין רוחאס מהמורדים, טים קורי
+ריצ'ארד אובריין ממופע הקולנוע של רוקיי
דמות אהובה: קיי טימי טאבית'ה והציפור
דמות שנואה:צ'ריטי, איב, סימון, צ'אד טי סיי העילג, ג'סיקה הדברנית ומיגל האידיוט...
זוג אהוב: אין זוג אהוב אבל אני מעדיפה את לואיס ושרידן [למרות שאני לא מתה עליהם.. הזוגות של תשוקות גרועים...
]
זוג שנוא: כולם אבל בעיקר צ'ריטי ומיגל הפאגים
Ment to be: הציפור של אורביל
וטאבית'ה בתור הדג השמן
+
=
מאיזה פרק התחלתם לראות? אממ ראיצתי את הפרק הראשון אבל לא ראיתי קבוע.. ואז בפרק 30 ומשהו התחלתי לראות קבוע...

lady h

New member
ועכשיו אני

שם: הדר גיל:21 עיר:ת"א שחקנית אהובה: אומנם היא לא בתשוקות אבל קריסטן בלייק בימי חיינו כיום אשלי אבוט בצח"מ. דמות אהובה: טימי לשלטון!!!!! דמות שנואה: האנק "אני כ"כ חושב שאני שווה" בנט. זוג אהוב: שואיס זוג נשוא: אין ספק צ'ריטי ומיגל נועדו להיות: ג'וליאן וטאביתה מאיזה פרק התחלתי לראות: לא זוכרת מספר אבל מלפני חודשיים.

../images/Emo49.gif לפורום החדש../images/Emo70.gif

הנה שלי:
שם: יעל..
מיקום בארץ: חיפה..
בקשר לסידרה אני לא ממש רואה...מידי פעם מסתכלת בזה רק אתמול והיום התחלתי ממש לראות.. וממה שראיתי הכי אהבתי את קיי הזאת שמנסה להשיג את מיגל
,צ'ריטי הזאת קצת מעצבנת אותי,ואיזה מצחיק הטימי הזה
הבובה האנשוית הזאת. אהבתי גם את סימון,את אחותה ואת אמא שלהן..אבא שלהן ג'בר אמיתי
. וגם החברה של ויטני [נראה לי ככה קוראים לאחות של סימון..
] חמודה.. אני אוהבת את הקטעים האלה שהבנות מנסות להשיג את הבנים התפוסים..

nofar 15

New member
תשובות!!!

שם: נופר גיל:15 וחצי מיקום בארץ:חולון שחקנ/ית אהוב/ה:מתשוקות?..אמ.. קיי...לא יודעת למה היא חמודה כזאת דמות אהובה: קיי? דמות שנואה: צ'רטי...היא יותר מדי מלאך זוג אהוב: אייבי וג'וליאן..חח.. זוג שנוא:גרייס וסם..בעע.. Ment to be:מיגל וקיי מאיזה פרק התחלתם לראות: 1

תשובות

שם: נוי גיל:15 דמות אהובה: אל בטוח קיי אין עליה אבל רק בשחקנית הנוכחית דמות שנואה: צ'רטי ברור היא כול כך מתוקה שלבור שו כבר. זוג אהוב: טאבטיתה וטימי.

שלי (קושקוש אני הכי גדולה כאן../images/Emo6.gif)

שם: גיל:23 מיקום בארץ:דרום שחקנ/ית אהוב/ה: מקנזי דמות אהובה:שרידןוטימי דמות שנואה:צ'רטי זוג אהוב:שמוכן שרי ולו זוג שנוא:יש כ"כ הרבה אני הכי שונאצת את סאם וגרייס ,איב וראסל אני מעדיפה שסאם יהיה עם אייבי . Ment to be: שרי ולו מאיזה פרק התחלתם לראות:נראה לי 30 או 40 משהו כזה

--אני--../images/Emo41.gif

שם: ענבר גיל: 12 מיקום בארץ: פ"ת שחקנ/ית אהוב/ה: צריך מהסדרה דמות אהובה: קיי ולואיס דמות שנואה: תרזה זוג אהוב: גוון ואיתן זוג שנוא: צ'אד וויטני Ment to be: מיגל וקיי מאיזה פרק התחלתם לראות: לא זוכרת

Ker 15

New member
שלי../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

-שם:קרן -גיל:15 -מיקום:דרום -שחקן אהוב:גלן גרינג-לואיס -דמות אהובה:איך ניחשתם? לואיס! -דמות שנואה:כל משפחת ראסל חוץ מוויטני -זוג אהוב:שואיס...זה לא ברור? -זוג שנוא:צ'אד+וויטני שתיהם חרמנים כל כך שפשוט ילכו לשירותים בבוק קפה ויגמרו עם כל הסיפור... -מנט טו בי:כמובן ששואיס אבל גם תרזה ואית'ן שיעזוב את גוון המעפנה הזאת -מאיזה פרק התחלתי לראות:30 ככה...

למעלה