אולסטארס:הרשימה שלכם!

KurtAngleWho

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאולסטארס:הרשימה שלכם!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אלה האולסטארים שאתם בחרתם: ג'ונתן-עונה 13 אנג'י-עונה 10 ג'ון ק.-עונה 9 סטפני-עונה 10,11 אוזי-עונה 13 סירי-עונה 12 מישל-עונה 14 ג'אדד-עונה 11 קורטני-עונה 12 דרימז-עונה 14 ג'ולי-עונה 9 ניית'ן-עונה 13 איאן-עונה 10 סאלי-עונה 12 ג'יימי-עונה 11 יאו-מן-עונה 14 אמי-עונה 9 קנדיס-עונה 13 ליסי-עונה 14 אראס-עונה 12 אז,מה אתם מציעים שנעשה עם הרשימה?: 1.סיפור בהמשכים-נכתוב את עלילת האולסטאר בעצמינו!,אנחנו נקבע מי מאיתנו ישתתף וכל אחד יכתוב יום אחד במשחק,ומישהו יכתוב אחריו יום נוסף על-פי מה שאלו שלפניו כתבו,הסדר יקבע ע"פ תור מסודר. 2.הדחות-המשחק הישן והטוב,כל סבב נצביע והרוב הוא זה שקובע עד שרק אחד נשאר. 3.אחר,לפי הצעותיכם... שיהייה אולסטאר נעים

אני חושבת....

אני בעד הדחות וזהו, כי, כל יום סיפור יכול להיות מאוד נחמד אבל אולי ימאס בשלב מסויים או שיהיה קשה לעקוב, אחרי הכל זה מאוד שונה לקרוא כמה משפטים מול צפייה בפרק בן 45 דקות. יש לי גם בקשה קטנה אם אפשר, אולי לרשום ליד כל שם, מה התכונות שגרמו לו להיות בעונה שלנו, כי לא ראיתי את כל העונות, אז שאני לא ידיח סתם משהו על "עיוור".

KurtAngleWho

New member
אין בעיה../images/Emo8.gif

בסבב הראשון אני יכתוב על כל מתחרה משפט קצר. נחכה לעוד כמה אנשים שיביאו את דעתם על גבי מה כדאי לעשות ונתחיל.

Fairywitch

New member
כמו כולם- בעד ההצעה השנייה../images/Emo45.gif

סיפור עלול להיות מסובך. כל הכבוד לך על היוזמה והארגון- אתה עושה את זה נהדר
*ריספקט*

למעלה