איך אני מוצא מעצב/ת מקצועי

ilanvag

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיך אני מוצא מעצב/ת מקצועי../images/Emo35.gif

שלום חברות וחברים, אני משתתף חדש בפורום הזה, ומאוד פעיל בפורומים אחרים, אז אני מקווה שהמקום הזה מתאים מבחינת מה שאני עומד לכתוב, ושאולי תוכלו לעזור לי. אנחנו שבועיים וחצי אחרי החתונה שלנו, חזרנו מירח דבש בפריז ואשתי הטריה טסה שוב לחו"ל בענייני עבודה, ואנחנו פשוט לא מצליחים לזוז עם אלבום החתונה. יש לי את כל דפי הקונטקט (דפים עם תמונות בגודל קטן, כמו של הנגטיב), התמונות ממש יפות, אבל אין לי זמן לשבת ולבחור תמונות, ובטח שלא לסדר באלבום יפה ומעוצב. לפיכך, החלטתי לנסות למצוא מעצב/ת מוכש/ת, ולמסור להם את האלבום שקנינו (אלבום גדול ויפה עם כריכת עץ) ואת מלאכת העיצוב, כי אחרת נראה לי שגם בעוד שנה לא יהיה לנו כלום. כבר קיבלתי המלצות על כל מיני מעצבים ידועים לאלבום חתונה, אבל תמיד היה מדובר על כמה מאות דולרים לעיצוב, מינימום 200-250 דולר, וזה נראה לי סכום מאוד גבוה, כאשר אני מספק את כל חומרי הגלם (אלבום, תמונות וכדומה), וכל מה שנדרש זה מישהי או מישהו שיעצבו את זה בצורה יפה באלבום. בנוסף, גם אין לי סכום כזה (כ-1000 שקל) להוציא על אלבום החתונה, ואני מחפש מעצב/ת בעלות סבירה. אין לי בעיה שזו תהיה סטודנטית מוכשרת לאמנות שתעשה עבודה יפה, אבל אני ממש לא מחפש מעצב ידוע שיגבה סכומי עתק. למישהו יש רעיונות
אתם יכולים להמליץ לי על מישהי או מישהו מתאימים
אגב, אם נמצא מישהו במחיר סביר, מאוד ייתכן שניתן לאותו אדם גם לעצב שני אלבומים נוספים, עבור שני זוגות ההורים. הרי עיצוב של שלושה אלבומים זה לא בדיוק אותו זמן כפול שלוש, אלא אמור לקחת הרבה פחות (כי חלק מהזמן זה לחשוב על השטנץ, ולעשות אותו דבר שלוש פעמים, או אלבום אחד מהודר ועוד שניים פשוטים יותר, זה אמור לקחת פחות זמן). בקיצור, כך אותו אדם כן יוכל גם להרוויח סכום יפה, אנחנו נקבל 3 אלבומים, אבל אני עדיין צריך שזה יהיה סכום הגיוני. אני מפרסם את זה בפורום "עבודה מהבית", כי זו בדיוק מסוג העבודות שמיועדת עבור מישהו שעובד מהבית. תודה לכולכם, אילן

זיווה100

New member
כאן באתר

מישהי פירסמה את עצמה בפורום יזמות וניהול עסק - וביקשה לדעת כיצד לשווק את עצמה - תיכנס ותדפדף קצת אחורנית - ודאי תמצא אותה. מקווה שעזרתי (לשניכם).

רק רגש

New member
יש יש

ישנה בתיה במושב בן עמי מומחית בסידור ועיצוב אלבומים. קל למצא אותה דרך הצימרים שלה חפש בנענע צימרים באזור נהריה שם הצימרים שלה צימרים וסמפטיה פנה אליה בעינין האלבום. גם המחיר סביר ביחס לתוצאות!!

ilanvag

New member
תודה, אבל אנחנו גרים בגבעתיים,

ולא כל כך נראה לי הגיוני לחפש מעצבת שגרה באזור נהריה...

manbula

New member
ממליץ על עופר ודפנה לחן

שמי אריאל ואני ממליץ על עופר ודפנה לחן מעצבים שעובדים מהבית 052-410114

למעלה