ישראל גרוס
New member
הישנה בתל-אביב
פלאפל חופשיאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
יותר מדי זיכרונותאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
הרבה זכרונותאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
הסרחון בכל פינה ביחוד במנהרה ובמדרגות לרציפיםאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
בת"מ הישנה הייתה מנהרה?הסרחון בכל פינה ביחוד במנהרה ובמדרגות לרציפים
היכן שהיתה התחנה של קו 4 היה שטח מוגן שממנובת"מ הישנה הייתה מנהרה?
היתה מנהרה שחיברה את הבניין הראשי עם הרציפים.בת"מ הישנה הייתה מנהרה?
מהו הבניין הראשי? האם כיום הוא צפונית לרציפיםהיתה מנהרה שחיברה את הבניין הראשי עם הרציפים.
בכלל, האדריכלים זלקינד וויטקובר שתתכננו את התחנה עשו עבודה מצויינת (ויטקובר תכנן אגב גם את אוניברסיטת ת"א) הדוגמא שעמדה לנגד עיניהם היתה כנראה תחנות הרכבת באירופה.עם רציפים מקבילים ומנהרה שמחברת ביניהם. חבל רק שכמקובל אצלנו לא ידעו לתחזק אותה ולשמור עליה.
אכן הכוונה לבניין הצפוני שמעברו השני היה קו 4מהו הבניין הראשי? האם כיום הוא צפונית לרציפים
? כלומר, אתם אומרים שהיה אולם המתנה בדומה לתחנות המרכזיות החדשות, וכשהגיע הזמן לעלות לאוטובוס, הנוסעים היו עוברים במנהרה ועולים לרציפים?
הסרחון בכל פינה ביחוד במנהרה ובמדרגות לרציפים
אצלי..אילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
הייתי שם אתמול. כל הרציפים כבר הרוסים.אצלי..
הזכרון הכי גדול שיש משם זה ששדדו אותי פעם אחת שם וזהו.. עברתי בימים האחרונים במקום וראיתי שכבר מתחיים לפרק את הרציפים האחרונים
תודה רותם, טוב לשמועהייתי שם אתמול. כל הרציפים כבר הרוסים.
זוועה שהייתה מביישת גם מדינת עולם שלישיאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
קוו 5 הנוסטלגי והישןאילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
להן תמונה מארכיון דן משירשור בנושא משנת 2004.קוו 5 הנוסטלגי והישן
זה שהיו עולים אליו מהכניסה האחרוית לאוטובוס ומשלמים לכרטיסן שישב בפנים. יש מישהו שיש לו תמונה של אוטובוס קוו 5 בגירסה הישנה שלו (תמונה מחוץ לאוטובוס ובפנים האוטובוס) שיכול לעלות את התמונה לפורום? מעבר לזיכרון הזה כלום סתם מקום מסריח ומגעיל
הרציף לבאר שבע בימי ראשון בבוקראילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
אני זוכר את עשרות האוטובוסים שחנו ברחובות...אילו זיכרונות יש לכם מהתחנה המרכזית
הישנה בתל-אביב
וואלה נכוןאני זוכר את עשרות האוטובוסים שחנו ברחובות...
כל הרחובות מסביב למתחם התחנה היו תחנות מוצא וחנייה לאוטובוסים. אני זוכר שפעם ירדתי שם מאוטובוס קומותיים בקו 405. אם אני לא טועה זה היה בשנת 1991, כשהייתי בן 6. אני גם זוכר את תחנת המוצא של קווים 68/68א/69 בתחילת דרך פתח תקוה. כיום האזור נראה שונה לגמרי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.