אמיגו !!

MaD-d0g

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאמיגו !!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

צדיקי אמיגו, אתם יכולים לענות לי שאלה פשוטה בקשר ל SMS ? אני מבין שלמשלוח SMS אין מחיר קבוע, אלא תלוי באורך ההודעה... והוא נמדד ב KB עכשיו, שאלתי היא, כמה תווים אפשר לדחוס לתוך 1 K ? כל תו תופס 2 בתים (ידע כללי,Bytes 1024 = 1 KB) אז זה אומר שכל K אחד יכול להכיל 512 תווים ? לעוד מישהו זה נראה לי הגיוני חוץ ממני ? כי K אחד עולה בערך 20-30 אג´... איפה אני טועה ?

אלכס נ

New member
כל תו זה בית אחד

זה מה שאמרו לי. "קילו בית אחד זה אלף תוים וזה עולה 24.5 אגורות" כנראה הם התכוונו ל1024 תוים, אבל הם עיגלו את זה.

PingPong18

New member
מה???

אבל בהודעה לא יכולים להיכנס 1000 תווים... אני עדיין לא הצלחתי להגיע למספר מקסימלי... שכמה הוא אגב? מישהו יודע?

אלכס נ

New member
ברור שלא

ברור שלא מגיעים ל 1000 תוים ולכן המחיר לא מגיע ל 30 אג´ להודעה. לגבי ה 130 זה לא הגיוני - אם בהודעה היו רק 130 תוים, אז ההודעה היתה עולה 10 אגורות. וידוע שהיא יכולה להגיע ל 15 אג´.

PingPong18

New member
אני ספרתי...

הקשתי את המספרים 1,2,3,4... וכו´... עד 0... כלומר 10 מספרים... עד שזה לא נתן לי להכניס יותר תוים - וזה הגיע ל-130

PingPong18

New member
ובדוגרי...

אני כמעט אף פעם לא רושם יותר מ-3 שורות טקסט...

MaD-d0g

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבהרה והקפצה ! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

אוקי ככה... אני יוצא מנקודת הנחה ש K עולה 25 אג´ (המספר המדיוק לא ממש חשוב כרגע..) ואם ב-K יש 1024 בתים השווים ל-512 תוים זאת אומרת שכל תו עולה 25/512 אג´ זה מובן ? קשה לי להעביר בכתב את מה שאני חושב בצורה ברורה שכולם יבינו..

אלכס נ

New member
אני לא מבין למה אתה

מחלק ב 2. אמרו לי במחלקת המכירות שכל קילובייט מכיל אלף תווים. הם כנראה עיגלו את זה מ 1024, אבל לא מ 512

MaD-d0g

New member
אז שתידלק לכם נורה אדומה !!!

אני אומר לכן עובדה מדעית (מחשבית) קילובייט מכיל 512 תווים.... אני לא יודע מה אמיגו אומרים על זה, אני לא לקוח שלהם, למרות שלפי שיטת התמחור שלהם הייתי רוצה...

אלכס נ

New member
לפי השיטה המחשבית

ואני סיימתי תואר של טכנאי תוכנה, אני אומר לך שכך תו תופס בייט אחד. כל מספר שלם תופס שני בתים.

shaby_b

New member
../images/Emo141.gif והתשובה הנכונה היא:

שבכלל לא נכון לספור תוים. SMS באמיגו נשלחת באמעות אפליקצית אינטרנט ששולחת ומקבל מידע מגוון (מי שלח, לאן שלח, מה ההודעה וכו´...). מבדיקה שעשיתי משלוח ההודעה הארוכה ביותר האפשרית מחוייב ב-15 אג´ לדקה. לידיעתכם!

MaD-d0g

New member
זה בדיוק מה שאני רוצה לומממרר !!

תבינו, עברנו כל הבאלגן הזה מבלי שאני אספר לכם מה אני חושב ! אם אתם שולחים 2 SMS´ים שכל אחד מכיל רק 2 תווים הוא שוקל יותר מאשר SMS אחד שמכיל 4 תווים... כי בנוסף להודעה עצמה, מצורף גם מידע נוסף, מספר הנמען...... מישהו מבין אותי? מסכים איתי ? חולק עלי ?

אלכס נ

New member
ברור שאתה צודק, אבל

השאלה היא כמה עולה הודעה של 2,10,50,100 תוים. זה שהמקסימום הוא 15 אג´ כבר הבנו ואנחנו מסכימים.

אלכס נ

New member
אם זה כמו שאתה אומר אז

זה ממש לא לפי קילו בייט. כי אם זה היה לפי קילובייט, אז ההודעה המקסימלית היתה עולה 10 אגורות, וידוע לכולנו שהיא עולה 15. אז כנראה כל קילובייט עולה יותר מ25 אג´ כששולחים הודעה.

למעלה