ארועי חג היין

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ארועי חג היין ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חג היין מתקיים בחול המועד סוכות 19-20 אוקטובר 2005 . ארועים ללא תשלום
גן המושבה , יום ד', 19.10 בשעה 20:00 תזמורת צה"ל מארחת את מרגלית צנעני
גן המושבה, יום ה', 20.10 בשעה 20:00 עשור ללהקת "אוף שימחעס" בהשתתפות: רון שובל, חיים ישראל, הראפרים הישראלים, גדי אלבז, הקינדרלעך, עמירן דביר ולהקתו, צמד רעים. מנחה: מנחם טוקר.

המשך הארועים....

ארועים בתשלום
היכל התרבות , יום ד' 19.10 בשעה 21:00 "עוד סיפור של אהבה" - ערב הצדעה לשיקיו של עוזי חיטמן בהשצצפות: ארקדי דוכין, אוהד חיטמן, הדג נחש, הראל סקעת, יגאל בשן, יהודה סעדו, יעל דואני, זהבה בן, טל מוסרי, ליאור נרקיס, לירז צ'רכי, נינט טייב, קובי מחט, שימי תבורי.
חצר היקב, יום ד' 19.10 בשעה 21:30 הפרויקט של עידן רייכל "ממעמקים" , אורחת : זהבה בן
חצר היקב, יום ה' 20.10 בשעה 21:00 "חגיגת כוכבים, יין, זמר ובידור" - תוכנית הבידור המרכזית של ערוץ 10 בהשתתפות: צביקה פיק, עודד מנשה, גלית גוטמן, מושיק עפיה, תום אבני, אגם רודברג, ציפי שביט, חני נחמיאס ועוד....
אולם מופת , יום ד' 19.10 20:30 "אמצע בלוז" - ריקי גל
אולם מופת, יום ה' 20.10 21:00 פבלו רוזנברג

עוד ארועים ללא תשלום

במות מופעים עם מיטב האומנים : כוכב נולד 3, כוכבי הטלויזיה "מת להיות" , מיכל אמדורסקי, אתי קסטרו, גבי שושן, דורון מזר, אריה צ'רנר, מושיקו כהן, יובל חלף, להקות מחול וזמר ועוד.... וכמובן יריד מזון ויין....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אורעים לילדים בסוכות

בקניון רוטשילד: יום רביעי 19.10 - 11:00-12:00 כוכבה יוצרת- סדנת יצירה לסוכות חינם 12:00 - "מעשה בתפוח" הצגה מוזיקלית בחרוזים על חגי ישראל 18:00 - מועדון הילדים של פיצי הליצנית - חוגגים אץ שבעת המינים יום חמישי 20/10 : 11:00 - "כוכבה יוצרת" סדנת יצירה לסוכות חינם 18:00 - דני והגיטרה - מופע מוזיקלי עם ילדי הקניון שיחגגו וישירו לסוכות יום שישי 21/10 - יריד אוכל יום ראשון 23/10 - 11:00 - "כוכבה יוצרת" סדנת יצירה לסוכות חינם 18:00 - חגיגה מדליקה בסוכרה- מופע הפעלה בשילוב שירים לחג, סיפור ומופע תאטרון

חןשסק

New member
../images/Emo51.gif רויטל!

וואו!! אוף שימחעס מגיעים לראשון
, וגם הקינדרלעך! איזה כבוד
הם חמודים חחח..

cobainos

New member
מרגול../images/Emo5.gif

שתמות,הכלבה. איזה הופעות עלובות יש השנה.

TheSegal

New member
אני גרה ליד הבית קברות ואני שומעת

אותה.....היא צורחת לי באוזן ואני צריכה לקום לעבודה הכי מוקדם שבעולם... הלוואי שירוסלב יתקע לה סקסופון בגרון !!!! איפה הבמה המחורבנת ????

כוכבנולד../images/Emo99.gif

[לא ראיתי כוכב נולד, באמאשלי
אני מתלהבת רק בגלל הרוסי
]

למעלה