בואו נדבר על זה...טלפתיה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבואו נדבר על זה...טלפתיה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פינה חדשה מקווה שהיא תהיה קבועה, מעניינת ופורה. בכל פעם נדבר על נושא שמעניין אותנו מבחינה רוחנית,מיסטיקה,עולם הדמיון,ילדות,נעורים...כל דבר שתרצו. והפעם: טלפתיה
מה אתם יודעים על טלפתיה?
האם חוויתם מצב כזה?
למי בעיקר זה קורה ועם מי? מתוך ויקיפדיה: "טלפתיה היא סוג של תפיסה על-חושית (ESP - Extra Sensory Perception). טלפתיה מתוארת כיכולת להבחין, באופן מודע או לא מודע, במחשבותיו של אדם (או יצור) אחר, ללא גירוי חושי כלשהו. טלפתיה היא תופעה אחת מתוך קבוצת תופעות פסבדו-מדעיות בתחום הפאראפסיכולוגיה, שמעולם לא הוצגו ראיות חותכות לקיומה. החוקרים בפסיכולוגיה ונוירולוגיה אינם סבורים שהיא אפשרית כלל ועיקר, משום שהמוח פועל באמצעות אימפולסים חשמליים ומוליכים כימיים (נוירוטרנסמיטרים), שאינם משדרים אותות כלפי חוץ." קישור אשמח לקרוא את דעתכם

אני חושבת שניתן להבחין בטלפתיה

בין אנשים קרובים כמו חברים טובים או בני משפחה. הנה כמה מקרים שקרו לי ולבני משפחתי, לבעלי יש אח תאום זהה ולא פעם קרה שאחד מהם זימזם שיר כלשהו והאח השני היה מחוץ לבית וכשנכנס על שפתיו התנגן אותו השיר
ובין שניהם קרה עוד דבר מדהים באותו הלילה הם חלמו אותו חלום!!! זה באמת היה מדהים!!! לפני חודש בערך נהגתי הביתה עם ילדיי ורציתי להרדים את הבת הקטנה תוך כדי נסיעה עשיתי כמה סיבוביי הירדמות ליד הבית ובלב זימזמתי את השיר "נומי נומי ילדתי...." תוך כדי זימזום בלב החנתי את האוטו. ופתאום אני שומעת את בתי הגדולה יותר שרה בקול "...אבא הלך לעבודה יביא לך מתנה.."
זה היה מדהים!!!

abby22

New member
גם לי זה קורה תמיד עם שירים...

תמיד קורה לי שאנשים חושבים על שיר (בלי שאני אשמע אותם מזמזמים אותו) ואני מתחילה לשיר אותו. זה גורם לאנשים לחשוב שאני מוזרה. העניין הוא שזה קורה לי באמת רק עם שירים אני לא יכולה לדעת מה מישהו אחר חושב (טוב אולי לפעמים אבל אני בטוחה שזה רק צירוף מקרים) ואני לא בטוחה שאני רוצה לדעת מה אחרים חושבים לדעתי יש סיבה טובה לעובדה שאנחנו לא יכולים לקרוא מחשבות של אחרים אחרת היה תוהו והבוהו.

נכון,באמת עדיף לא לדעת מחשבות של אחרים

למרות שיש כאלה שעושים מזה כסף.... כמו למשל הופעות טלפתיה למיניהן.

kikona126

New member
יש לי את זה עם בת דודה שלי

קצת רקע, נולדנו באותו היום באותה השנה בהפרש של 3 שעות. היא גרה באיטליה ואני בארץ. אני חושבת ש"השיא" שלנו היה שתבענו בבריכה ביחד, ונאבקנו לחיים מתחת למים. אבל מאז כל דבר שקורה לה קורה גם לי. אותן מגמות בבית ספר, כשאני התחלתי לשחק כדורעף גם היא התחילה. אני רציתי את מספר 12, לא היה אותו אז קיבלתי את מספר 6, היא רצתה את מספר 6, לא היה אותו אז היא קיבלה את 12... אם אנחנו באותו החדר, אנחנו יכולות לקום בו זמנית ולעשות את אותן הפעולות - כמו לסגור את המזגן, לרדת למקרר ולקחת את ה"אסטה תה" בטעם לימון - האחרון (היו הרבה מריבות בקטע הזה) בתקופה האחרונה שאני התחלתי להכנס לתחום הרוחניות היא החלה להכנס קצת לתחום הדת. כשאנחנו מדברות אנחנו משלימות אחת את השניה, לא תמיד יש צורך בלדבר אחת עם השנייה... בגלל זה כשאנחנו נפגשות אנחנו לא "סוגרות פערים" לפני כשנתיים היא עברה ניתוח בגב התחתון. לא ידעתי מזה, ויום אחד באתי לאמא שלי ואמרתי לה שישי לי כאבים עזים בגב התחתון, ממש לא יכלתי לשבת/ לקום, כמעט ולא יכלתי לזוז. אמא שלי נבהלה. וישר בדקה מה יש באזור, היא סיפרה לי שבאותו היום בת דודה שלי עברה ניתוח באזור. חוץ מזה אנחנו לא ממש מסתדרות, יותר מידי דומות אחת לשנייה - היא מראה מאוד חזקה שלי, וזה לא קל. כל דבר שאני עושה או אוהבת גם היא. כשאני איתה אני ממש מנסה לברוח, אבל ממי מעצמי? (ניראה לי שיותר נכון להגיד שאני מנסה למצוא את הייחוד שלי מחדש, להיות אני, בלי מישהו שדומה לי...) הסיפור של הבריכה חוזר, במיוחד בחלומות. לפעמים אני רואה את זה שוב. אני זוכרת שגם באותו היום איך שהוא ראיתי את הדברים מהצד, היא גם מספרת שראתה את זה ככה. קרה לנו פעם (אולי יותר לא בדקתי) שחלמנו על זה באותו היום... עוד מקרים של טלפתיה, קורה לי הרבה עם חברים טובים. אבל אני לא יודעת אם זה טלפתיה או יותר הרגשה שלי. כי לפעמים קורה שאני יודעת שחברה כזו או אחרת לא מרגישה טוב, או מבואסת. בדרך כלל אני מקבלת את זה בלילה. או מרגישה במשך היום... טוב אני זזתי לחלום קצת. לילה טוב

kikona126

New member
../images/Emo10.gif לא התכוונתי לצמרר אף אחד....

אני הורדתי הרבה סיפורים שיכלו לגרום לצמרור... היא בת דודה שלי, ואני מקבלת אותה עם כל היתרונות והסרונות שיש לה/בה. גם אם אנחנו רבות. אני יודעת שיש ביננו קשר שהוא מעבר. הרעיון לספר שאני כותבת לקוח מהקשר הזה שיש לנו. יש קטע מעניין בתחילת הסיפור: על שני המאורות נגזר להיפרד ביום היווצרם דרכם לעולם לא תיפגש. דרכם לעולם לא תפגש - כתבתי את זה מנק' ההסתכלות שהאחד לא יכול לפגוע בשני, כי בעצם פגיעה בשני היא פגיעה בעצמך. (ואני יודעת שהרבה פה לא יסכימו איתי, אבל זה נכון לכל סיטואציה בחיים) דרך אגב, בקרוב יורץ פרק פיילוט נוסף - שלבינתיים ניראה טוב...

למעלה