בוקר טוב + מפגש פורום

SpecialNight

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בוקר טוב + מפגש פורום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי סבבה אז קבענו במרכז עזריאלי... אבל איפה
זה לא מקום קטן אתם יודעים... אתם רוצים להפגש באיזה קומה בבניין ליד איזה מקום ולשבת לאכול? עוד לא עלתה השאלה לאן אנחנו הולכים גם... אתם רוצים ללכת לאכול באיזה מסעדה? זה נשמע הכי טוב. שרשרו את דעתכםםם

בקשר למפגש...

אני ממליץ מאוד שיהיה לנו משהו קבוע מראש מה לעשות כמו ביליארד או באולינג כי אם לא יכול לקרות מצב אומלל כמו בתחילת המפגש הקודם שממש אין מה לעשות ורק בסוף במזל זה ניצל כי התיישבנו והתחלנו לדבר ואז זה הפך למעולה. ובהרכב הזה לא נראה לי שזה יקרה כל כך בקלות וזה יהיה משונה 17 ומעלה אנשים מסתובבים ומחפשים את עצמם בעזריאלי ככה שלפחות צריך למצוא איזה מסעדה נורמלית וגדולה יחסית. וואלה אולי נעשה איזה סעודת ככה עם בשר חומוס וכו'?

xyxyxy

New member
בהחלט...

צריך איזה מומחה לעזריאלי.. שיתכנן את זה

gilad g

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מסכים... אבל מה יש כבר לעשות בעזריאלי

havlaz

New member
מישהו קרא לי??

אוקי, אז כך את מפגש הפורום נתחיל מפגישה בקאסטרו מן (צמוד לכניסה הראשית). לאחר מכן נעבור לסיור בעתיד מחשבים, נצפה בקופסאות של "פרונט פייג'" ונצחק על ספרי הASP בעברית שקיימים שם. לאחר שנרגיש את המזגן הקפואאאא בטאוור ריקורדס, ונקנה כמה דיסקים, שיהיה לנו מה לשמוע בזמן העבודה הקשה, נמשיך לכיוון מקדולנדס. שם נצפה בתהליך הכנת ההמבורגר, החל משלב הטחינה, הבישול, הרטבים והבליסה שלו על ידי חברי הפורום. צמחונים תומכי אנונימוס יוכלו לקנות חסות בחנות ליד. לאחר שאכלנו ושתינו, נעבור לגלידריה ליד, נקנח בכדור גלידה קר טעים, שומרי כשרות יוכלו לקנות גלידת שרבט. לאחר מכן נעלה לקומה השלישית, שם נעלה למצפה עזריאלי, נצפה בתל אביב ונזרוק אבנים על אנשים מלמעלה. ושוב נחזור לקומה השלישית ונצה על המרפסת, שם כבר הכינו לנו הילדה וסאלם ברבקיו על האש (מחסות, גמבות, ושניצלים של טבעול). על ברבקיו זה נשב, נדבר, נכיר. נפגש בעזריאלי.

Salem

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo176.gif

יום טוב לכם
אני לא רוצה לשבת לאכול... זה סתמי, עדיף לשבת ביחד.

היי, אל צ'כחו שמגיעים גם ילדים

קטנים
מה אתם הולכים על סושי? בואו לא נסחף... אני חושב שלשבת במסעדה זה קצת מחייב מדי, ולא לכולם יהיה כסף לזה... (נערים צעירים, חיילים למיניהם... אהה...)

למעלה