בוקר מצוין ושבת נהדרת לכולנו
י יוכי68 New member 9/11/07 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבוקר מצוין ושבת נהדרת לכולנו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבוקר מצוין ושבת נהדרת לכולנו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
ל ל י א ת א New member 9/11/07 #3 בוקר מצוין, כמעט סיימתי לבשל.... ואפילו אפיתי עם בני אתמול. מה אוכלים אצלכם ביום שישי בצהרים?
מ מחל New member 9/11/07 #4 אצלנו: פאי הרועים של פירגה- מעולה! אורז לבן ירקות מוקפצים פרוסות בקר ברוטב שניצלים
י יוכי68 New member 9/11/07 #5 גם אני הכנתי פאי רועים- פשוט וטעיםםםםםםם הכנתי עוגת שוקולד מהירה במיקרוגל - עכשיו מקשטים לחם עוגת סולת (ספרא) עוגות שמרים במלית פרג וגם כאלו עם גבינה מתוקה דג סלמון ופילה מושט בתנור קובה מטוגנת טעימהההההההההה קובה אדומה במרק אורז אפונה תיכף אתחיל עם הסלטים......שבת שלום........תמונות יותר מאוחר
גם אני הכנתי פאי רועים- פשוט וטעיםםםםםםם הכנתי עוגת שוקולד מהירה במיקרוגל - עכשיו מקשטים לחם עוגת סולת (ספרא) עוגות שמרים במלית פרג וגם כאלו עם גבינה מתוקה דג סלמון ופילה מושט בתנור קובה מטוגנת טעימהההההההההה קובה אדומה במרק אורז אפונה תיכף אתחיל עם הסלטים......שבת שלום........תמונות יותר מאוחר
ש שחמטית New member 9/11/07 #7 כמעט שבת... שבת שלום לכולן, כשאני יכולה אני מציצה, וכשעוד יותר יכולה אז גם מגיבה... שבת שלום ומוצלחת- השבת מברכים את החודש- ר"ח ביום ראשון בעז"ה
כמעט שבת... שבת שלום לכולן, כשאני יכולה אני מציצה, וכשעוד יותר יכולה אז גם מגיבה... שבת שלום ומוצלחת- השבת מברכים את החודש- ר"ח ביום ראשון בעז"ה