ביום שבת מאחורי השירים בשעה 19:00

saritbs

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifביום שבת מאחורי השירים בשעה 19:00../images/Emo41.gif

פבליטו מתארח ברשת גימל יום טוב

עכשיו נכסתי הביתה אחרי יום ארוך ומתיש ..אבל

הדובדבן שמצאתי במחשב הפיג מעלי את כל העיפות
פבליטו במיטבו , הקול החם הצלול הרומנטי הנוגע והמדהים של פבליטו חודר כמו חץ אל תוך הלב
איזה יופי , האלבום מגיע מחר לחנות ( לפחות אצלנו בטבריה ושומרים לי כמה עותקים טובים
) הלולויה ! .

הנה מצאתי גם את רשימת השירים ...אלוהים אחד

שיר הרוק נמצא ברצוע 7 , "עיניים בוהקות" המדהים והמרגש על אביו שטעמנו ממנו טיפה פותח את יצירת המופת הזאת . הנה הפרטים : 1. עיניים מבריקות 2. העולם שלנו 3. עד שמצאתי אותך 4. עכשיו את יודעת 5. פרצת לי את הלב 6. איך היינו 7. אלוהים אחד 8. כמה שנים 9. אם תעזבי 10. אני קורא לך

myh350

New member
וואי חשבתי לקבלו היום איזה באסה...

לא נורא מחר יקנו לי אותו אחכה עוד יום למרות שהיום הייתי צריכה אותו! איתן קיבלת את ההודעה שלי היום?

karoleking

New member
אל דאגה... גם לראשון הוא לא הגיע עדיין

אולי מחר... ואין בו ספרדית....

יש לפבליטו רפרטואר גדול בספרדית

ואני בטוח שעוד יהיה ...כנראה שלא עמדו בסטנדרטים של פבליטו או לא התאימו לאויורת האלבום הזה ... אבל לראשון דווקא אני הגעתי , אתמול קפצתי לראשון לקנות את המצלמה , לקמרה לא היה במלאי ולא היה לי סבלנות להמתין 3 ימים ... יש יבואן פרטי בהרצל 46 יש לו מגוון דגמים וחברות , הלכתי על מה שסיכמנו ואני מרוצה עד הגג , תודה לך

תודה קרול , הצקתי לך מספיק וההמלצה שלך מוכיחה

את עצמה לפחות לגבי הדגם
מקווה שלא אזדקק לשרות ואז
..., אנחנו ( אני , סולנקו , רונן ושבתאי ) מתכננים על ההופעה ברידינג ב 3-9 , ונראה לי שיהיו עוד מצטרפים , את באה ?

karoleking

New member
אני מאוד רוצה! רק שלא מצאתי

איפה קונים כרטיסים. אשמח אם תדאג לי גם, ככה שנשב אתכם. מה דעתך? אפשר לסמוך עליך?

האמת אין לי שום מושג ../images/Emo3.gif הייתי בטוח שזה די

פשוט ...נבדוק את העניין , אשמח אם ניהיה כולנו יחד .

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וביום א' ב 21:00 פבליטו מארח ברדיו ../images/Emo41.gif

"קול רגע" עם הדיסק החדש , בתוכנית האלמנט החמישי , ועוד שעתיים הדיסק אצלי הללויה ! .

למעלה