בקשה מיוחדת

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif בקשה מיוחדת ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

נורא אשמח אם כל אלו ואני יודעת שיש רבים!!!! שלא משתתפים פעילים בפורום אבל היו רוצים להיות אצלי בערב במפגש שישלחו לי לאימייל פרטים שלהם ואדע בדיוק את כמות המשתתפים. עד שלא אדע בוודאות מי מגיע וכמה לא אוכל לארגן את נושא התקרובת. תודה אתי

יעל של צביקה..מה זה מעצבן שלא תהיו

בארץ!! בזמן האחרון את "דופקת" נוכחות מאסיבית ביותר בפורום.. ותחסרי מאוד בנוף האנשים במפגש

צר לי על ההעדרות ../images/Emo7.gif

אבל אין לי ברירה, אנחנו נוסעים יומיים קודם לכן - להתחתן (בין היתר) ולגבי הנוכחות המסיבית שלי בפורום, זה מעיד על שלושה דברים - היסטריה בנודע לחתונה המתקרבת, התמכרות טוטאלית לפורום, וירידת לחץ משמעותית בעבודה.....

מזאלונה

New member
אנחנו עוד לא יודעים....

הצלחתי לשכנע את החתן (לשעבר, עכשיו הוא כבר בעל) לבוא, אבל איפה ומתי זה יהיה? אנחנו צריכים לראות אם יש לנו איך להגיע.... אנחנו רוצים מאוד לבוא, אבל יש לנו קצת בעיית רכב!!!

מאזאלונה אל תדאגי!!!

נסדר שיקחו אתכם באותו הערב. מספיק אנשים מגיעים מהאיזור שלכם ואין לי ספק שלכל מי שתהיה בעיית ניידות ימצא לו פתרון. העיקר שתבואי עם התמונות ועם מצב רוח טוב ושאילן יסדר שהוא לא עובד באותו הערב!!!

מיה :)

New member
מאזאלונה, אם לא אכפת לך להיות שם

שעה לפני, נשמח לאסוף אתכם.

למעלה