ג'ניפר אניסטון ובראד פיט על שער מגזין

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifג'ניפר אניסטון ובראד פיט על שער מגזין

אמריקאי. הייתי בנמל התעופה בגרמניה וראיתי את המגזין באחת החנויות וכל כך רציתי לקנות
אבל החארות בחנות הגזימו!!! כתוב על המגזין שהוא עולה 3 דולר שזה בערך 15 שקל כן? אז ברוב אירופה הכל יורו, ובחנות - הפכו את ה3 דולר ל-7 יורו!!!!!!! שזה 42 שקל!!!.. איך?!?!?!??!?!?! אז לא רצו לקנות לי חח בכל מקרה- יש כתבה ומלא תמונות על מה קרה ולא קרה ביניהם- נגיד -כתוב שלא באמת בראד הביא את שילו לפגוש את ג'ניפר וכאלו.הייתה טבלה כזו מה השמועה- ומה באמת קרה. לא הספקתי לקרוא הכל. לא נעים באמצע החנות חחחחח זה לא ישראל. אבל הייתה שם כתבה שווווווה
אולי אני אמצא את השער באינטרנט...

just adiki

New member
אוי מגניב..

חבל שהם נבלות ולקחו כ"כ הרבה כסף.. מקווה שתמצאי באינטרנט
של איזה מגזין של היה?! ונהנת בגרמניה?

MoRaN SaShA

New member
שעה ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את המגזין!!!

את לא מבינה כמה אפשרויות רשמתי בגוגל ולא הצלחתי עדיין למצוא!!!!1 חחחח זה מטריף אותי!!.. אני לא מצליחה להיזכר איזה מגזין צהובון זה היה.. חשבתי בהתחלה שזה היה OK וזה לא. וגם לא LOOK .. חחח לא זוכרת!. אני יודעת שזה לא היה ווג או אל... חחח בסוף אני אמצא את זה
הם באמת נבלות חח ממש רציתי את העיתון. אה ותודה, כן נהנתי בגרמניה. הייתי בעיקר בהולנד. ויום אחד בבלגיה ויומיים בגרמניה. פשוט מגרמניה טסתי לארץ

just adiki

New member
הולנד../images/Emo99.gif

הייתי שם איזה 8 פעמים, כי אח שלי גר שם
מקום מדהים
. אולי זה היה people?!
קרן צריכה למצוא אחד

MoRaN SaShA

New member
וואלה?!? איפה? באמסטרדם?! .. חח

יאו באמסטרדם הייתי במוזיאון השעווה חחחחח זה היה מגניבבבבבב
בראד פיט

MoRaN SaShA

New member
מצאתיייייייייייייייייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עברתי על איזה 10 שמות של מגזינים והאתרים שלהם ומצאתייייייייייייי!!! IN TOUCH!!!!!!!!!!! המגזין אין טוצ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח איזה אושר.. אני מחפשת כבר איזה שעה וחצי או משהו
כתוב על השער "FACE TO FACE" ורואים את ג'ן ובראד. זה בצד ימין של הדף- http://intouchweekly.hollywood.com/ וואי לא חשבתי שאמצא

linoy7

New member
קישור ישיר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

http://intouchweekly.hollywood.com/

just adiki

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

תודה רבה
איזה כיף, אני אקרא את זה כבר מחר שאני אחזור מביה"ס
ולין, תודה עלה קישור הישיר

MoRaN SaShA

New member
אתם מצליחים לקרוא את הכתבה?! חחח

כי אני לא. בטח זה לא עלה עדיין. לא כך!?

linoy7

New member
על"ד../images/Emo9.gif אבל.. איפה זה בדיוק?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

MoRaN SaShA

New member
רואים את השער מצד ימין של העמוד

אבל כנראה שלא העלו את הכתבה כי על העיתון היה כתוב התאריך 10 בספטמבר (כן הם מקדימים את עצמם או משהו
) בקיצור- בטח יעלו את הכתבה לאתר עוד כמה זמן.

למעלה