דחוף

שׁזִיף

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדחוף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני חייבת מקום בילוי בתל אביב להומאים ולסביות כאחד, ואם אפשר מקום כניסה ללא תעודת זהות כלומר מתחת ל 18

conditioner

New member
לשזיףףףףף

בקפקא יושבים רק הומואים בני 20+ או לפחות מתי שאני הייתי שם... לפעמים יושבות גם שתי בוצ´ות בצד ואם את נראית גדולה... את יכולה לצאת למינרווה אם תיראי לשומר מעל גיל 18 הוא לא יבקש תעודת זהות

LeeCooper69

New member
את ישבת שם בזמן הלא נכון....

יש שם הרבה צעירים (וצעירות). כל מה שהיא רצתה זה לצאת לדייט עם הבחורה שלה. נו... למה לא?!?1 הרי אין הגבלת גיל בקפקא. או שיש ולא ביקשו ממני תעודת זהות אפילו???

שׁזִיף

New member
../images/Emo13.gif תודה לכם../images/Emo70.gif

לא, לא לצאת לדייט עם הבת זוג שלי (הלוואי והייתה כזאת
). וכבר מצאתי לאן ללכת, הלכתי כבר. היינו במינרווה, והיה טוב
בקשר לקפקא... משום מה ברח לי מהראש השם של המקום באותו זמן. אבל אני יודעת ש out זה מקום רק להומואים ומעל גיל 25 יכול להיות
כי כשאנחנו באנו ראינו רק מבחוץ מה רשום על הדלת.. ולא נכנסנו... בכל אופן, שוב תודה לכם

Silence3Divine

New member
ממני לא ביקשו תעודת זהות

במינרווה
זה רק למכירת אלכוהול..כניסה חופשית, אם אני לא טועה. ויש גם את הצ´אפס...אם אני עדיין בעניינים.

LeeCooper69

New member
שכחתי....

אבל אני יודע שזה ליד הלילנבלום. עוד נחמד זה הבריינבו. הוא בנחלת בניימין (לא קל לפספס) ונפתח ב9. גם הקפקא ב8 נפתח.

שׁזִיף

New member
מינרווה

אלנבי 98 חפשי את המקום, זה נמצא בתוך סימטה כזאת קטנה, צריך להכנס ימינה איפה שהוא שם... תזהרי לא לפספס את המקום

למעלה