דרושים דחוף

worldcupg06

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדרושים דחוף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האצטדיונים: 5. נבחרת: קוסטה-ריקה: 48. נבחרת אנגליה: 104. נבחרת טרינידד וטובגו: 134. נבחרת ארגנטינה: 175. נבחרת חוף השנהב: 190 (שוער). נבחרת איטליה: 324. נבחרת קרואטיה: 399 (שוער). נבחרת אוסטרליה: 433. נבחרת יפן: 437 (שוער). נבחרת צרפת: 469, 472 (שוער). נבחרת קוריאה: 494 (שוער). נבחרת ספרד: 538, 547. נבחרת אוקראינה: 551 (שוער).

לפחות אל תשקרו

שלו ואודי המדבקות האלה ממש לא דחופות לכם . שלו אמר לי באייסיקיו שהפרסים לא מעניינים אותו ושהוא רק רוצה לגמור למלא תחוברת כמו שאול ( גם הוא לא מעניין אותו מההגרלות הדביליות והוא רק רוצה למלא תחוברת ) אז פתאום זה דחוף ? אפשר לקנות מPMI בסיום המבצע 40 מדבקות אז מה הבעיה בכלל ? לא משנה לכם הפרסים אז חכו לסיום המבצע ותקנו מהם 40 מדבקות שימלאו לכם תחוברת . אלא אם כן "פתאום" השתנת דעתכם ואתם כן רוצים להיכנס להגרלות .

ואני רואה חסרות לכם רק איזה 16

מדבקות אתם תוכלו לקנות אותם מPMI בסיום המבצע . מעניין נראה לי שאתם כן רוצים להגיש תחוברת בשביל ההגרלה העיקר ששלו באייסיקיו אתה מבלבל לי תמוח שלא אכפת לך מזה .

albatross7

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gifכנס שמנמן!! קטן../images/Emo190.gif

ראשית, גוש שומן מהלך שכמותך, אני רוצה עזרה דחופה, כי ברגע שכולם יסיימו את האלבום הם יותר לא יהיו בפורום, ואז יהיה יותר קשה להשיג את הקלפים הדרושים לי. שנית, מה אכפת לך!!! כואב לך שאני רוצה לסיים את האלבום מהר. מה קרה? אתה מפחד שגם אני אגיש את האלבום, ואולי אזכה בפרס. אתה יודע מה אם יש סיכוי שאני אקבל ואתה לא אני מוכן לנסות. והכול רק בגלל שלכלכת? היית חייב לקלל ולהכפיש (כמו שאתה עושה עכשיו). אני מרחם עליך, נדב, באמת.

../images/Emo7.gif איך אתה נדבר אליי יא חתיכת 0

כאילו עשיתי לך משהו . ככה אתה מדבר אליי אחרי זבזכותי האלבום שלך מלא ? מי קילל אותך ? בסך הכל בשיחה האחרונה פלטתי 2 קללות וגם בירקשתץי ממך סליחה על זה והצטערתי . בזכותי האלבום שלך מלא . ואתה זה שכל הזצמן שיקר לי שהוא לא רוצה להגיש בכלל . וזה גם לא משנה כי אני ידעתי שאתה כן רוצה . אני יודע שאתה לא כמו שאול . רואים שאתה עדיין ילד בן 15 .

אם לא אני לא היו חסרות לך רק 16

אלא 160 . ואתה סתם כמו איזה רובוט אומר אחרי סהר12345 שאני מקלל אותך ומכפיש אותך . הרי אף אחד לא קילל אותך על ה2 קללות שאמרתי לך באייסיקיו בפעם האחרונה כבר אמרתי סליחה ושזה היה בטעות בכל מקרה כבר השגתי את 437 .

albatross7

New member
../images/Emo6.gif ממש הצחקת אותי עכשיו

אתה כנראה שוכח שאני קניתי ממך את הקלפים האלה, כמו שיש עוד מלא אנשים כאן שקונים מאחרים (ובדיוק כמו ששאול קנה ממך). ולא רק זה. אני הייתי מספיק הוגן לקנות ממך 5 קלפים במחיר מלא של 3.5 שקל ולא כמו ששאול (שבטח אומר עלי עכשיו שאני פראייר) שקנה ממך קלף בחצי שקל. אז מה אתה בוכה? אני החזרתי לך חלק קטן מההשקעה הכללית שלך באלבום. ועוד משהו קטן, אתה שוכח שחיפשתי לך את שוער יפן, למרות שלי לא היה אותו (ועדיין אין לי), ולאחר שאמרת לאחי ששלושה אנשים צריכים לשלוח לך אותו הסקתי שאני יכול לבקש את הקלף בשביל עצמי. אתה שמעת את זה והתחלת להשתולל כמו טרול מפגר ולקלל. נדב לא הייתי חייב לך כלום ואני עדיין לא חייב לך כלום.

לא אמרתי שאתה חייב לי

הכל בסדר אחי והשגתי את 437 . רק אם אתה רוצה לגמור כדי להגיש פשוט תודה בזה למה תמיד אמרת לי שלא מעניין אותך הפרסים אם הם כן מעניינים אותך ?

פראייר? תלוי בכמות שקנית

אם קנית כמות מאוד גדולה של 399 מדבקות כמו שאני קניתי מנדב, אז הפסדת כ-80 ש"ח(!) ואגב, אילולא הודעה של נדב ששלח לי הודעה בפרטי לאחר שכתבתי משהו שקשור למדבקות בפורום אירוויזיון, אז לא הייתי אוסף. איך הכל מתקשר? זה התחיל בשבועון "ראש 1" שבו היה בשער תמונה של מתאבק(אם אני זוכר זה היה בובי לשלי) ובאותו שבוע גם חילקו ב"ראש 1" את אלבום המדבקות של המונדיאל. כאחד שעבר את כל העליות והירידות של פופולריות ה-WWE בארץ בשנות ה-90 וה-2000, היה לי צורך לקנות את אותו שבועון ולקרוא(ולשמור) על מה שכתוב שם. בקיצור, כמו שאמרתי, האלבום מדבקות היה מתנה בראש 1 וזה היה כחודש לפני תחילת המונדיאל אז מההודעה של נדב בפרטי ועם ההתלבטות שלי האם להתחיל לאסוף או להתעלם מהאלבום, בסוף כידוע קניתי מנדב את כל המדבקות שיש לו שאין לי ובכך עשיתי את הקיצור דרך של הרבה אנשים שקנו חבילות בחנויות והגיעו למאות ואולי אלפי כפולים מיותרים. מה שנקרא: תוכנית חיסכון

ברור

אתה קנית ממני בגרושים ואני כמו פראייר הסכמתי . אתה ממזר גדול שאול אני הוצאתי אלפים ואתה בשניות השגת הכל ממני .

אתה גם סחטת ממני סתם

עוד 37 ( הייתי חייב לך 40 ) וזה הרי ברור שתשאר שחסרים לך לא תשיג העיקר סחטת אותי עד הסוף אה

תמשיך לחשוב שלילי נדב

במקום שתשמח שמצאת קונה לסכום גדול של הכפולים שלך אתה מחפש את השלילי שהרווחת מזה פחות מהמחיר המקורי של המדבקות... או במילים אחרות, אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה. אני בטוח שכל אחד פה בפורום שיש לו איזה אלף כפולים היה שמח להפטר מ-400 מדבקות תמורת 200 ש"ח! עדיף למכור כפולים מאשר לשמור אותם לעד באיזה מקום שתרצה לשכוח מהם כשיתחיל איסוף האלבום הבא... לא?

וגם אמרת

שאתהב לא נכנס לכאן יותר . מסתבר שכל הזמו הסתכלת כאן ורק לא כתבת . ואתה לא צריך לחכות את איתי ולהגיד לי שאתה מרחם עליי אחרי שאני מילאתי לך תחוברת .אתה הרי קנית ממני כמו שקונים מאיביי רק בלי עלות משלוח . אז אל תעשה מזבוב פיל פעם אחרונה פשוט הרגשתי שאתה רוצה לגנוב לי את 437 אז קיללתי התעצבנתי והצטערתי על זה כבר . הרי כבר השגתי אותו בכל מקרה .

albatross7

New member
כנס חסר אינטילגנציה שכמותך../images/Emo191.gif

אם תסתכל בכרונולוגיה (שבשבילך הפירוש למילה הזו הוא סדר זמני ההודעות בפורום) תראה שהפעם הראשונה שנכנסתי לכאן הייתה בדיוק לאחר שקיללת אותי ב-ICQ. חוץ מזה מי שעשה לי את העבודה בפורום היה אחי הגדול. אבל אל תלכלך ואל תשקר.

טוב שלו

אני בכלל לא מבין למה התחלת לריב איתי בגלל 2 הקללות שאמרתי לך סאייסיקיו ? ביקשתי סליחה .

חלאס!

אם יש לך בעיה עם שמנים אז תשמור אותה לעצמך. אני בתור שמן לשעבר מרגיש צורך עז לרחם עליך שאתה מתעסק במראה החיצוני שלו, גם אם נדב לא היה בסדר עם אנשים כאלו או אחרים. ואת הבעיות האישיות בינכם אני מציע שתפתרו במסרים פרטיים או באיסי, הפורום הזה הוא פורום להחלפת מדבקות ולא להחלפת נאצות.

liork14

New member
לבאם באם ביגלו

ראיתי אותך לפני איזה שבוע שבחנות אחת היה בכל מעטפה גם קלפי איצטדיונים וגם שוערים אז אתה יכול בבקשה להגיד לי איפה זה?

אני מהרצליה

אז אם אתה מגיע להרצליה תילך לחנות פירסט ברחוב סוקולוב טלפון 099503938 תמיד יש לו את כל הסדרות של המדבקות ראשון לפני כולם ממליץ עליו .

arie9

New member
יש לי כמה קלפים שאתם צריכים

יש לי לפחות 6 קלפים שאתם צריכים,מה אתם מציעים?

למעלה