האלבום החדש!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהאלבום החדש!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המ, אוקיי, יש אפשרות להקשיב לאלבום. הם שמו אותו במייספיס שלהם [והוא אולי גם דלף- את זה אני לא ממש יודעת.] בכל מקרה, תכנסו למייספיס: http://www.myspace.com/theused תקשיבו לשירים- ותכתבו מה נראה לכן.

ובנוסף-../images/Emo176.gif

כמו שכולכם כבר הבנתם לאייר לאייר ברן אין הל יהיה הסינגל הבא, והנה הקאבר שלו>>

bloody marey

New member
אעהאהע

וואו האלבום החדש הוא.. הוא.. כל כך מדהיםם אעהעא
שיצאא כברר

whatascene

New member
יפה יפה..

אני מקווה שהוא יהיה מוצלח.. למרות שאני כרגיל בטח אחכה עד שאני אצליח לקנות אותו ורק אז אני אשמע.. הו

whatascene

New member
האמת שאני כבר די מאומנת בזה.. חח

ולכל המעוניינים, לכו לאתר www.cdwow.com ויש שם את המהדורה המיוחדת ב10 פאונד (בערך 80 שקל), ומהאתר הזה יש משלוח חינם לכל העולם, בין 5-7 ימים ככה. תהנו לכם

את הזמנת משם?../images/Emo176.gif

כי אני ניסתי להזמין דרך האימייל שהם שלחו שאני קונה את הדיוידי עם הדיסק ועם חולצה, וזה לא מגיע לארץ:\ הומ. נחשוב על זה, אולי אני פשוט אזמין מהאוזן השלישיתP:

whatascene

New member
אני הולכת להזמין היום או משהו כזה

והם שולחים לכל העולם חח מהאתר של היוזד לא ניסיתי אבל הרבה דברים מהאתר שלהם לא עובדים מחוץ לארהב.. דרך האוזן יכול לעלות לך פול כסף, ולקחת מלא זמן, אם זה בכלל יגיע.. כאן זה איזה שבוע ו80 שקל, נראה לי שווה. אני כנראה אזמין, ואודיע לכם אם וכשזה יגיע ותחליטו לבד
העיקר לקנות אותו

הומ.../images/Emo176.gif

אני חושבת שזה אלבום מצוין והכל, אבל חסר לי שם משהו דה יוזדי כזה, כאילו כן. יש את השירים ה'רועשים' כמו לאייר לאייר ופריטי הנדסם, אבל רוב השירים כאלה רגועים. לא יודעת, ציפיתי שיהיה יותר רעש ושברט יצרח יותר. שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושבת שהאלבום הזה מעולה+ אבל משהו היה חסרP:

GD ROCKS

New member
ממ

אבל יוזד של פעם בכלל לא רועשים. אולי שיר פה שיר שם אבל הם לא רועשים בכלל :/ לדעתי הדיסק הזה יותר רועש אפילו. אבל אני לגמרי מסכימה חסר משהו דה יוזד שכזה, אי אפשר להסביר את זה. אבל בכל זאת נשמע אחלה אלבום ^^

SainTonix

New member
אהבתי מאוד, ציפיתי לזה, הם אמרו שזה לא יהיה

רועש מידי, יש שילוב מעולה של סגנון דה יוזדי של פעם, סגנון כבד וחלש.. אני אוהב את האלבום, יש מצב שאפילו אני אקנה למרות שלא תכננתי =] עשו עבודה טובה

nesta girl

New member
זה באמת שונה מכל מה שהם עשו עד עכשיו

חוץ מאיזה 2, 3 שירים שנשמעים כמוהם. הם אמרו שבבחירה של השירים שיכנסו לאלבום הם ניסו לשים שירים באותו סגנון, זה באמת נשמע ככה. לדעתי זה לא האלבום הכי טוב שלהם אבל הוא בסדר, לפחות אחרי שמיעות בודדותXD אני מכורה רשמית לparalyzed וממש אהבתי את earthquake^^ רק מפריעה כמות המילה בייבי שיש שםS:

Sweet Calamity

New member
סלח לי אבי כי חטאתי. ../images/Emo115.gif

בד"כ אני לא נוטה להקשיב לאלבומים לפני שהם יוצאים רשמית
אבל לא יכולתי לחכותX: זה נשמע פשוט טוב.. קצת סגנון ישן וקצת חדש, האנשים האלה פשוט מוכשרים ויצליחו בהכל. הם מהלהקות האלה שאם אוהבים אותן, מתחברים פשוט לכל השירים!

Sweet Calamity

New member
אה.ו.. ../images/Emo115.gif

נראה לכם שהוא יגיע לארץ? אין מצב שאני לא קונה אותו.

Let it Bleed

New member
הוא לא יגיע../images/Emo217.gif

לפחות לטאוור.. כי לפי מה שאני יודעת הם לא מביאים דיסקים שלהם בגלל סכסוך עם החברה או משהו כזה.

למעלה