הגיגים ושאלות

aשרון

New member
אני רק שאלה..............

אני מאוד רוצה לדעת מי אלה דובדבני וקובץ' שעושים את החיקוי של עינב בובליל ולאון. הם צמד קומיקאים או שני חבר'ה שהתפלקה להם יציאה טובה? הם עושים עבודה טובה. תודה

עמי 2222

New member
שאלה

מועמדים להדחה יכולים להיות גם שניים או המינימום הם שלושה? מה יקרה למשל אם עינב ויוסי יקבלו את אותם קולות ועוד אחד יקבל קולות פחות מהם? האם גם הנוסף יועמד להדחה או רק שניהם? תודה

KroKodil1

New member
תשובה

3 מעומדים להדחה ובמידה וישנם דיירים נוספים שקיבלו את אותו מספר קולות כמו של המקום השלישי גם הם יועמדו להדחה

Superboi

New member
הם היו ביאיר לפיד פעם-פעמיים../images/Emo59.gif

עשו קטע בשם "איזה באסה..."

Saladin

New member
אחת הפרודיות היותר טובות שראיתי על האח הגדול.

בעצם הכי טובה, במיוחד זה שחיקה את עינב. זה רק אני או שהחיקוי של ליאון הוא יותר חיקוי לדמות ההומו-סטייליסט של יובל סמו בארץ נהדרת, איך שהוא עושה "לא טוב" בלי קול? נראה לי שאפילו ליאון בעצמו עשה את זה פעם אחת.

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הגיגים ושאלות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

rotem bobo

New member
אני מוכנה להישבע שעכשיו שי ולאון דיברו על מי

הם הדיחוווווו!!!!!! נשבעת לכם עכשיו הם סימנו בשיעולים לאון שאל ''מי נראה לך יודח?'' מי היית רוצה /שיודדח? והם התחילו להשתעל כל אחד בתורו איזה כמה זמן ובאמצע לאון עושה מה? יואואואואואו איך זה מותר להםם? וחשבתי שאסור להגידדדדד אחרי שדפקו את עינב מישהו שם לב חוץ ממני?

rotem bobo

New member
זה סימנים שלהם אנחנו לא נדע זה הקטע

מה זה מה הולך כאן אני מקווה שההפקה רואה את זה כי את עינב היא ראתהה!!! שבוע טוב:)

למעלה