הדיאטה שלי מיום א

magic40

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהדיאטה שלי מיום א../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זו הדיאטה שהבטחתי לפרסם והצעתי שנתחיל ביחד מיום א יום א 3/4 כוס ברנפלס 3/4 כוס חלב לחמניה קלה כף חומוס 2 פסטרמה הודו ירקות פרי מרק ירקות 2 טבעול עד 5% תפו"א אפוי ירקות חיים מעדן דיאט פרי 1 אומלט פטריות לחמניה קלה סלט ירקות 1 כפית שמן זית פרי 2 פרוסות לחם קל 1 כפית ריבה דיאט חובה! לפני ובסוף כל ארוחה לשתות כוס מיים

magic40

New member
יום ב

2 פרוסות לחם קל 2 כף גבינה לחמניה קלה 2 כפות טונה במיים 1 כף כמויונז ירקות חיים פרי ירקות מאודים חזה עוף בגריל 3 כפות אורז ירקות חיים 1 כף רוטב לייט 2 פתי בר פרי לחמניה קלה 4 פרוסות פסטרמה הודו 1 כף חומוס סלט ירקות פרי מעדן דיאט חובה לפני ובסוף כל ארוחה כוס מיים

magic40

New member
יום ג

1 ביו 0% 3/4 כוס ברנפלקס לחמניה קלה 2 כפות גבינה 5% ירקות פרי ירקות מאודים 2 כוסות מג'דרה ירקות חיים 1 כפית שמן זית 2 פרוסות לחם קל 1 כפית ריבה דיאט פרי 1 תפו"א מבושל 3 כפות אפונה עם גזר 1 כף כמויונז 1 כפית חרדל 1 מלפפון חמוץ ירקות טריים 1 ארטיק דיאט פרי חובה לפני ובסוף כל ארוחה כוס מיים

magic40

New member
בהצלחה גם לי עם מעט שינויים

ברנפלקס איכס לא לטעמי אוכלת גרנולה במקום לא לשכוח להשקל כל יום א

magic40

New member
../images/Emo41.gifהמשך ליום ד../images/Emo41.gif

2 פרוסות לחם קל 1 פרוסה עמק ביס 5% לחמניה קלה 1 כף טחינה 2 פרוסות פסטרמה ירקות פרי ירקות מאודים 1 מנה דג אפוי 3/4 כוס קטניות ירקות חיים 1 כוס גלידה דיאט פרי 1 קלח תירס 3 כפות טונה במיים 1 כף כמויונז ירקות חיים פרי פתי בר לא לשכוח כוס מיים לפני ובסוף כל ארוחה

magic40

New member
../images/Emo41.gifהמשך יום חמישי../images/Emo41.gif

1 מעדן דיאט 3 כפות גרנולה לייט לחמניה קלה 1 פרוסה גבינה צהובה 9% ירקות חיים מנה פרי ירקות מאודים 2 שיפודי פרגית 1%2 כוס גרגירי תירס קל ירקות חיים 1 כפית שמן 6 פרוסות טוסט טעים 1 כפית ריבה דיאט פרי לחמניה קלה 1 ביצה כף גבינה5% ירקות ארטיק דיאט ירקות חשוב מאוד לשתות כוס מיים לפני ואחרי כל ארוחה

למעלה